jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.454
- Πόντοι
- 2.306
προς το παρον φαε κανα αυγο μελατο και ασε τις φιδιες. παρα πολλοι απο εμας γνωριζουμε την ερικα πολλα χρονια και ξερουμε απο προσωπικες μας κουβεντες για ποιο λογο δεν κανει σεξ στα σεσσιονς της. προσωπικα δεν την γνωρισα μεσα σε σεσσιον αλλα σε βραδινη εξοδο μεσω κοινης παρεας πριν καποια χρονια(προ καραντινας). εχω προσωπικα παντα μεγαλη οικειοτητα με την ερικα και περα απο συνεδρειες-σεσσιονς κανουμε και παρεα αλλα μιλαμε και σε ποιο προσωπικο επιπεδο, οποτε τις φιδιες σου μπορεις να τις κρατησεις για τον εαυτο σου.
Επειδή μου έχετε ζαλίσει τα παπάρια, παρε ένα τελευταίο και ωραίο για να το λήξουμε.
Της τον ακούμπησα κανονικά γιατί: α) με γούσταρε και μου το είπε άλλωστε και β) γιατί αν θέλω να πείσω μια γκομενα να μου δώσει τα πάντα στο πιατο μπορώ να το κάνω, με σωστό τρόπο, χωρίς χρήματα ή παρακάλια ή αυτά τα σαχλά που κατά καιρούς πετυχαίνω. Παραβίασα κανονικότατα, αλλά λόγω μεγέθους και στενού μουνιού δεν υπήρχε περίπτωση να παμε παρακάτω.
Δεν υπάρχει μουνι του χώρου που αν θέλω να το πάρω να μη μπορώ, στο λέω με απόλυτη σοβαρότητα. Ας έχει γκόμενο, ας μην είναι η στιγμη, ας είναι ντίβα, ας ας ας. Θα πέσει.
Αφήστε την κλάψα και προχωρήστε παρακάτω. Όταν λέω κάτι πάει να πει ότι έτσι έγινε, αλλιώς δεν θα το έλεγα.