apollon444
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 5.469
- Πόντοι
- 1.056
Δεν τρωνε μονο δινουν και κουλουρι !!!!!!!χαχαΑν καταλαβα καλα διιορθωσε με !!
Τα παιδακια πανε στο σπιτι καποιου
Μπιλ και τρωνε κουλουρακια
και παγωτάκια .....
ΣΩΣΤΑ ????
Δεν τρωνε μονο δινουν και κουλουρι !!!!!!!χαχαΑν καταλαβα καλα διιορθωσε με !!
Τα παιδακια πανε στο σπιτι καποιου
Μπιλ και τρωνε κουλουρακια
και παγωτάκια .....
ΣΩΣΤΑ ????
Η γάτα με τα πεταλα!Η μικρη γατουλα......❤
Απο ξερόλες γεμισε ο τοπος !!Γι αυτο και οι ημιμαθείς και οι ξερόλες θα μείνουν βούρλα για πάντα!
Αχχχχ......καρδουλα μου δεν ειμαιΚουκλαρα καλησπέρα.. σήμερα είσαι χαλαρά η διαθέσιμη??
Τοτε να παω να με κερασουνΔεν τρωνε μονο δινουν και κουλουρι !!!!!!!χαχα
Εκεί το μυαλό σου εσένα!!!Δεν τρωνε μονο δινουν και κουλουρι !!!!!!!χαχα
Άσε που κερνάνε και πορτοκαλαδες!Παρθεναγωγειο , οπως και το prive , εκει που περνεις διδακτορικο , μαζι με ιδαιτερα για ειδικοτητες και εαν εισαι καλη παιρνεις και υποτροφιες !!!!!!!!!
Να σου στειλω μια καρδουλα ...❤Το αρωμα απο τις τριανταφυλιες και οι ορμονες απο την περιοδο σε εχουν κανει turbo
Γλυκια μου να σε καληνυχτισω
Εγω πινω μονο βοτκα !!Άσε που κερνάνε και πορτοκαλαδες!
Γιαυτό πηγαίνω εγώ!
Κερνανε και βοτκα?Εγω πινω μονο βοτκα !!
Εσυ εισαι μικρος για βοτκαΚερνανε και βοτκα?
Και μετα θα τα δωσεις ολα στο Φουφουτο , κουλουρι πορτοκαλαδα παγωτο για γλειψιμο και οτι αλλο βρεθει μπροστα σου η πισω σου , και δεν θα το εχεις παρει χαμπαρι !!!!!!!!!χαχαΕγω πινω μονο βοτκα !!
Ποιος ειναι ο φουφουτος?Και μετα θα τα δωσεις ολα στο Φουφουτο , κουλουρι πορτοκαλαδα παγωτο για γλειψιμο και οτι αλλο βρεθει μπροστα σου η πισω σου , και δεν θα το εχεις παρει χαμπαρι !!!!!!!!!χαχα
Φιρι φιρι το πας , αλλα επειδη εισαι ομοιδεατης μου και καλος "φιλος " ενω το ξερεις δεν θα σου απαντησω !!χαχαΠοιος ειναι ο φουφουτος?
Να το πω εγω ?Ποιος ειναι ο φουφουτος?
Ναι πεστο !! αλλα να το πεις σωστα και οχι παραφρασμενο .!!!Να το πω εγω ?
Εγώ φουφωτος ξέρω!Φιρι φιρι το πας , αλλα επειδη εισαι ομοιδεατης μου και καλος "φιλος " ενω το ξερεις δεν θα σου απαντησω !!χαχα
Εχς ξιφυγ ισυ!!Ο φουφουτος ηταν μια
Προσωποποιημενη μορφη
Ενός είτε άγνωστου
είτε ανύπαρκτου προσώπου !!