Ela filos εδώ είσαι;καλησπέρα θα έρθω για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη, υπάρχει κάτι αξιόλογο στην πόλη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Επίσκεψη πριν μερικές μέρες στη Μαριάνα, το ρόστερ ήταν η Γιάννα ,Χαρά, Νικολέτα,Αθήνα και μια άλλη που δε θυμάμαι όνομα. Πήρα μια χαρά από τις παρουσίες που είδα και ένιωσα προσπάθεια ανάκαμψης στο έμψυχο δυναμικό του χώρου καθώς καμία από τις κοπέλες δεν ήταν αποκρουστικές (στα μάτια μου). Μπορώ να πω πως ξεχώρισε στο πορνομετρο μου η Αθήνα και η Νικολέτα (ηλικίες κοντά στα 30 αλλά όχι πάνω από 30) και η Χαρά λιγότερο. Πέρασα με την Χαρά μετά από συμβουλές φίλου όπου δεν το μετάνιωσα καθόλου καθώς είμαι λάτρης του easy going, girlfriend. Άντε και κάτι καλό να αλλάζει το κλίμα.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πού είναι τα χρόνια με Φρυνη/Φοίβη, Σοφία κτλΕπίσκεψη πριν μερικές μέρες στη Μαριάνα, το ρόστερ ήταν η Γιάννα ,Χαρά, Νικολέτα,Αθήνα και μια άλλη που δε θυμάμαι όνομα. Πήρα μια χαρά από τις παρουσίες που είδα και ένιωσα προσπάθεια ανάκαμψης στο έμψυχο δυναμικό του χώρου καθώς καμία από τις κοπέλες δεν ήταν αποκρουστικές (στα μάτια μου). Μπορώ να πω πως ξεχώρισε στο πορνομετρο μου η Αθήνα και η Νικολέτα (ηλικίες κοντά στα 30 αλλά όχι πάνω από 30) και η Χαρά λιγότερο. Πέρασα με την Χαρά μετά από συμβουλές φίλου όπου δεν το μετάνιωσα καθόλου καθώς είμαι λάτρης του easy going, girlfriend. Άντε και κάτι καλό να αλλάζει το κλίμα.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Φρύνη φοβερήΠού είναι τα χρόνια με Φρυνη/Φοίβη, Σοφία κτλ
Σοφία κυκλοθυμική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαρά κ Κατερίνα 25 περίπουΕπίσκεψη πριν μερικές μέρες στη Μαριάνα, το ρόστερ ήταν η Γιάννα ,Χαρά, Νικολέτα,Αθήνα και μια άλλη που δε θυμάμαι όνομα. Πήρα μια χαρά από τις παρουσίες που είδα και ένιωσα προσπάθεια ανάκαμψης στο έμψυχο δυναμικό του χώρου καθώς καμία από τις κοπέλες δεν ήταν αποκρουστικές (στα μάτια μου). Μπορώ να πω πως ξεχώρισε στο πορνομετρο μου η Αθήνα και η Νικολέτα (ηλικίες κοντά στα 30 αλλά όχι πάνω από 30) και η Χαρά λιγότερο. Πέρασα με την Χαρά μετά από συμβουλές φίλου όπου δεν το μετάνιωσα καθόλου καθώς είμαι λάτρης του easy going, girlfriend. Άντε και κάτι καλό να αλλάζει το κλίμα.
Αθηνά 22/23
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Σώματα; Εννοώ χοντρές; Αδύνατες;Φρύνη φοβερή
Σοφία κυκλοθυμική
Χαρά κ Κατερίνα 25 περίπου
Αθηνά 22/23
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Κανονικές προς το Αδύνατες με μικρό στήθοςΣώματα; Εννοώ χοντρές; Αδύνατες;
Paoki09andreas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα περασα τις προάλλες απο κρύσταλ μετα απο πολύ παρακολούθηση πέρασμα με νεφέλη πολλη καλό μασάζ αλλά μέτριο το 2 κομμάτι για τα γούστα μ τέλειο σώμα πρόσωπο σαν τρεβελη δεν θα την ξανά προτιμούσα . Ζήτησε έξτρα χρήματα για να βγάλει ρούχα ..
Και αυτό με ξενέρωσε!
Στο σαλόνι όλες είχαν τουπέ ενώ η περισσότερες ήταν κάτω του μετρίου .
Παρόλα αυτά θα ηθελα να περάσω με κριστη έχει κάνεις να προτινη κάτι καλύτερο;
Και αυτό με ξενέρωσε!
Αρχιμανδριτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα πέρασμά από κρυσταλ πριν λίγο.Παρουσες Νεφέλη Ίριδα και άλλες δύο αδιάφορες για μένα όποτε δεν άκουσα καν όνομα.. πέρασα με ίριδα μετά από εσωτερική διαμάχη με τον ευαυτο μου που ήθελε νεφελη..Ωραία κοπελίτσα ωραίο σωματακι 8/10 πολύ καλό πρώτο μέρος 9/10 μέτριο δεύτερο μέρος ενώ προσπάθησε δεν μπορώ να πω αλλά κάτι δεν...με αυτοσυγκέντρωση τελείωσα και έφυγα μετανιωμένος που δεν πήρα την ιέρεια του Ιδρύματος...
amateursalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείς το κόστος; έχει ακριβύνει; Έχει καμιά 2-3 χρόνια που πηγα βέβαια, αλλα τότε ήταν 50 (με τον φραπέ μαζί)Ενημέρωση μετά από άλλη μία συνεδρία με Δανάη απο Aqua..
Για εμένα ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο χώρο αυτή τη στιγμή...Μπορεί να μην έχει το κορμί της Νεφέλης,όμως βγάζει απίστευτη καύλα...Μόνο αρνητικό το κόστος ίσως που σε αυτό το επίπεδο, αλλού , χώνεις κιόλας...
amateursalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
κόστος; (αυτό στον Φοίνικα από πάνω δεν λες; στο δρομάκι το παράλληλο;)Πέρασμα με την Εύα angel spa, καλό στοματικό, ότι στάση ήθελα το κάναμε χωρίς μα και μου! Τελείωμα με πίπα στα βυζιά της. Ικανοποιητικά ήταν, θα την ξαναπροτιμουσα για κάτι γρήγορο, αν δεν έβρισκα κάτι πιο μικρό σε ηλικία.
80€, ναι , Μαρίνου Αντύπα με Ποσειδώνος αν θυμάμαι καλά.κόστος; (αυτό στον Φοίνικα από πάνω δεν λες; στο δρομάκι το παράλληλο;)
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Ακου τώρα σειρά. Φρύνη Φοβερή : Εγκρίνω και επαυξάνω. Σοφία κυκλοθυμική : Κυκλοθυμική; Για μπάτσες , πολλές μπάτσες. Την είχε δει κάπως το πουτανάκι. Η Φοίβη δεν ήταν στο Βασίλη smile ?Φρύνη φοβερή
Σοφία κυκλοθυμική
Χαρά κ Κατερίνα 25 περίπου
Αθηνά 22/23
Kαι το φοβερό. Τύχη βουνό. Η Μαριάννα μου είπε δεν σ΄αφήνω να διαλέξεις, αυτήν θα πάρεις. Ο.Κ. λέω. Και μούρχεται ένα κακόμοιρο που έτρεμε. Δεύτερη μέρα δούλευε. Την προηγούμενη ήταν μόνο με μασάζ μου είπαν αλλά σήμερα πήρε απόφαση να πάει παρακάτω. Έτρεμε στην κυριολεξία. Όντας κι εγώ δασκαλεμένος από την "μεγάλη" , την παίρνω με το καλό, με το μαλακό. Την αγκαλιάζω τρυφερά και άρχισα να της φέρομαι σαν το γκομενάκι μου. Την χάϊδευα, τη φιλούσα και ω !!! του θαύματος άρχισε να ανταποκρίνεται στα φιλιά . Και τί φιλιά. Ρουφηχτά, βαθιά , γλωσσόφιλα ..........ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.
Τα ξέρετε όλοι μάγκες, για καιρό ήταν έτσι το κορίτσι. Ειχε εξελιχθεί στο Νο 1 του μαγαζιού.... μέχρι που χάλασε κι αυτή. Βαρέθηκε. Έφυγε πού πήγε; δεν ξέρω. Κάποιοι εδώ μέσα σίγουρα ξέρετε. Σίγουρα κάποιος θα είχε αναπτύξει ανώτερες σχέσεις, Ε ; ΦΑΚΙΡΗ; Πείτε και σε μένα να μάθω. Πού βρίσκεται τώρα; μήπως νοικοκυρεύτηκε;
Αλλά τα θυμήθηκα και τα έγραψα όλα γιατί μου κακοφάνηκε που ο Humax δεν έγραψε:
"....και ΣΤΕΛΛΑ φοβερή". Αχάριστε.....
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Ονομά από το καλόμοιρο να δούμε αν την γνωρίζουμεΑκου τώρα σειρά. Φρύνη Φοβερή : Εγκρίνω και επαυξάνω. Σοφία κυκλοθυμική : Κυκλοθυμική; Για μπάτσες , πολλές μπάτσες. Την είχε δει κάπως το πουτανάκι. Η Φοίβη δεν ήταν στο Βασίλη smile ?
Kαι το φοβερό. Τύχη βουνό. Η Μαριάννα μου είπε δεν σ΄αφήνω να διαλέξεις, αυτήν θα πάρεις. Ο.Κ. λέω. Και μούρχεται ένα κακόμοιρο που έτρεμε. Δεύτερη μέρα δούλευε. Την προηγούμενη ήταν μόνο με μασάζ μου είπαν αλλά σήμερα πήρε απόφαση να πάει παρακάτω. Έτρεμε στην κυριολεξία. Όντας κι εγώ δασκαλεμένος από την "μεγάλη" , την παίρνω με το καλό, με το μαλακό. Την αγκαλιάζω τρυφερά και άρχισα να της φέρομαι σαν το γκομενάκι μου. Την χάϊδευα, τη φιλούσα και ω !!! του θαύματος άρχισε να ανταποκρίνεται στα φιλιά . Και τί φιλιά. Ρουφηχτά, βαθιά , γλωσσόφιλα ..........ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.
Τα ξέρετε όλοι μάγκες, για καιρό ήταν έτσι το κορίτσι. Ειχε εξελιχθεί στο Νο 1 του μαγαζιού.... μέχρι που χάλασε κι αυτή. Βαρέθηκε. Έφυγε πού πήγε; δεν ξέρω. Κάποιοι εδώ μέσα σίγουρα ξέρετε. Σίγουρα κάποιος θα είχε αναπτύξει ανώτερες σχέσεις, Ε ; ΦΑΚΙΡΗ; Πείτε και σε μένα να μάθω. Πού βρίσκεται τώρα; μήπως νοικοκυρεύτηκε;
Αλλά τα θυμήθηκα και τα έγραψα όλα γιατί μου κακοφάνηκε που ο Humax δεν έγραψε:
"....και ΣΤΕΛΛΑ φοβερή". Αχάριστε.....
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Είπα λεβέντη μου, Στέλλα.Ονομά από το καλόμοιρο να δούμε αν την γνωρίζουμε
Ο Φακίρης το έπιασε, ο αγαπησιάρης. Τώρα θα μου πεις "τί τα θυμάσαι; περασμένα μεγαλεία.."
Δεν πειράζει . Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι. Και το κυριότερο δεν κλαίω διηγώντας τα, όπως έγραψε ο μέγας Διον. Σολωμός. Ωραίες αναμνήσεις. Δεν έχω παράπονο φίλοι μου. Καλά περάσαμε. "Καλά στερνά τώρα" , που έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Φιλε μου το ειχα γραψει και παλιοτερα αν εχειs παει CRYSTAL και δεν εχειs παρει την CHRISTΙ γαματο και αστο ......Η κοπελα ειναι μια κατηγορια απο μονη τηs ***** Πολη Ομορφη Ευγενικη-24 ετων xωριs τουπε και ιφακι .Πολυ ωραιο προσωπο ωραιο σωμα ωραιοs koλοs ''AΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ!!! Μικρο στηθοs με πολυ καλη "ΡΟΓΑ" Ειναι το δυνατο σημειο τηs ..........την εγλυψεs εκει τελοs την γκαβλωσεs .......θα σε κανει να περασειs πολυ καλο 2ο μερos δεν βιαζεται καθ'ολου δεν σε κλεβει χρονο καθ'ολου απεναντιαs θα ελεγα .....πολυ φιλικη εωs αρκετα ''φλυαρη" σε βαθμο ομωs που δεν ενοχλει ......ομωs ισα ισα προσπαθει να σε κανει να νιωσεis ανετα στο δωματιο ....... να διωξειs oτι αρνητικο σε απασχωλει ..........εμενα προσωπικα με χαλαρωνει με ηρεμει και με κανει να περναω πολυ ωραια μαζι τηs ....Aκομη και μονο με το πρωτο μεροs του μασσαζ .....με τα χαδια τηs θα μου εφτανε για να την προτιμησω ξανα και ξανα και ξανα .......εκει ειναι που δενει και 2o μεροs kαι σε κανει να σκευτεσαι αμεσωs extra time .....more !!! Αν εχειs Kανει πολλεs συνεδρειεs μαζι τηs ξεδιπλωνετε γινεται πολυ δοτικη .......μετα απο τετοια κατασταση !!! με την CHRISTΙ με οποιαδηποτε αλλη πηγα ηταν απλοs για να λεω οτι πηγα....Υ.Γ SKG-2-ALARGASΚαλησπέρα περασα τις προάλλες απο κρύσταλ μετα απο πολύ παρακολούθηση πέρασμα με νεφέλη πολλη καλό μασάζ αλλά μέτριο το 2 κομμάτι για τα γούστα μ τέλειο σώμα πρόσωπο σαν τρεβελη δεν θα την ξανά προτιμούσα . Ζήτησε έξτρα χρήματα για να βγάλει ρούχα ..
Και αυτό με ξενέρωσε!
Τελευταία τροποποίηση:
kokomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Relax Spa, εγνατιας 112, ημιοροφος. Μασαζ με Τατιανα, ανερχομενη, αλλα ψωναρα και ζηταει ενα σωρο.
Συν 20 για εκτονωση, συν 30 να βγαλω ρουχα και ενα σωρο μαλακιες
Και ολα αυτα διοτι οπως λεει, αυτη δεν ειναι σαν τις αλλες.
Ομορφη νεα 22 χρονων αλλα το μυαλο της στο γεματο πορτοφολι
Ας δοκιμασει και αλλος, παντως η Αννα (Ιωαννα) εκει ειναι πιο θετικη φτηνη και καυλιαρα
Συν 20 για εκτονωση, συν 30 να βγαλω ρουχα και ενα σωρο μαλακιες
Και ολα αυτα διοτι οπως λεει, αυτη δεν ειναι σαν τις αλλες.
Ομορφη νεα 22 χρονων αλλα το μυαλο της στο γεματο πορτοφολι
Ας δοκιμασει και αλλος, παντως η Αννα (Ιωαννα) εκει ειναι πιο θετικη φτηνη και καυλιαρα
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.276
- Πόντοι
- 3.556
Εχει κ αυτό την γοητεία του αν δε το έχεις δοκιμάσει δε ξέρεις αλλά κ Για να πας στα υπόλοιπα πρέπει να έχεις πρόσβαση γιατί τα πιο πολλά είναι πριβε στα free όντως δεν έχει ωραίες κ αν έχει καμία καλή κοιτάει να σε ξεπετάξει για να πάει στον επόμενόΚαθαρα από περιέργεια αλλά γιατί προτιματε αυτα που μονο σας την παιζουν;
Είναι τόσο χαλια οι κοπέλες στα υπόλοιπα;