Χαιρετώ τους συναγωνιστές. Βραδινή μεταμεσονύχτια έξοδος χτες που θα μπορούσε να συνοψιστεί στη φράση "άμα δε σε θέλει η μπάλα, κάτσε σπίτι σου να δεις καμιά ταινία".
Ξεκίνημα με Πρίγκηπα (Αναπαύσεως 74, Πειραιάς). Προσωπικό 4 ,πελάτες 0. Η μόνη που βλεπόταν ήταν η Σία αλλά ήταν πίσω από τη μπάρα και σκέφτηκα ότι δε θα γαμιέται οπότε, μεταβολή και πίσω στο αμάξι.
Μετά από μια άσκοπη περιπλάνηση στη Ναυαρίνου (διορθώστε το χάρτη δεν είναι εκεί ο Σκορπιός) - βρήκα τελικά το Σκορπιό (Νοταρά 97, Πειραιάς) αν και στην αρχή της Νοταρά είχε κάνει μπλόκο η αστυνομία ,ίσως είχε παιχτεί άγριο σκηνικό γιατί είδα και φοράγανε γάντια για σήμανση. Βγαίνω με την όπισθεν κάνω τον κύκλο και τελικά φτάνω στο Σκορπιό. Ωραίος χώρος ,χαβαλεδιάρικος. Μέσα μία χοντρή μαύρο, μπάζο, μία γριά απαράδεκτη και ένα άτομο στη μπάρα, που δεν έχω καταλάβει ακόμη αν ήταν άντρας ,γυναίκα ή τρανς. Είχε καλύψει το πρόσωπο με άσπρη κρέμα λες και περίμενε επίθεση με χημικά στο μπαρ, περούκα ράστα άσπρη ,έντονο make up ,ήταν σαν να έπαιζε σε ταινία τρόμου. Παιδιά δεν κάνω πλάκα ήταν τόσο τέρας που δεν άντεχα να κοιτάω. Ποιος θεωρεί ότι αυτό είναι αστείο; Εϊναι μια προσπάθεια να μας ξεκαυλώσουν; Στο μαγαζί υπήρχε μεν και η Δώρα, δυστυχώς όμως την είχαν κλείσει 2 πελάτες και έτσι δεύτερη μεταβολή και πίσω στο αμάξι.
Και επειδή δεν είδα τα σημάδια ότι όλα θα πάνε κατά διαόλου, λέω θα επιστρέψω στα δικά μου λημέρια. Φτάνω λοιπόν μετά τις 4 La Luna (Μιχαλακοπούλου). Ανανέωση ρόστερ πολύ καλές παρουσίες, η μόνη ελεύθερη ήταν η Ρόζα και επειδή ήταν ήδη αργά και με τόσες ατυχίες, λέω εντάξει αυτή θα πάρω.
Μέγα λάθος. Φόλα ολκής η Γεωργιανή. Αν και έχει ωραίο πρόσωπο ,έχει χάλια σώμα (πολλά κιλά σε κοιλιά και κώλο χωρίς όμως ανάλογα μεγάλο στήθος) και καμία όρεξη στο σεξ. Ούτε στάση δεν ήθελε να αλλάξει, πίπα αδιάφορη. Το μόνο που της αναγνωρίζω ότι έλεγε κανένα προστυχόλογο, βέβαια φαινόταν ότι υποκρίνεται. Και εκεί που τελειώναμε πλακώνει και ένα ζευγάρι στο δίπλα καναπέ και το κάναμε τσοσντοσινεμά. Δεν ξέρω αν η Ρόζα έχει τις μέρες της, εγώ πάντως απογοητεύτηκα, για μένα το μεγαλύτερο προσόν που μπορεί να έχει μια γυναίκα σε τέτοιο μαγαζί είναι να ξέρει πως θα σου φάει τα λεφτά και όχι απλά να ζητάει συνέχεια να πάρεις τις μάρκες (είχε το θράσος να μου λέει να κάτσουμε να κεράσω ποτό μετά το σεξ!!!!!).
Κακή βραδιά, αλλά πήρα μαθήματα. Και τα μαθήματα πληρώνονται. Τελικά ρε παιδιά αυτή η Σία στον Πρίγκηπα γαμιέται με πελάτες; Αξίζει;