Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
20λεπτο όπως λες ίσως, άμα δεν είσαι γρήγορος και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά. Πολλές φορές προσωπικά δεν μου φτάνει το 10λεπτο και ζορίζομαι στο τέλος να τελειώσω.Μην κάνεις καμμιά μλκία. Πάρε ένα γύρο κι αν όλα πάνε καλά χτύπα κι ένα δεύτερο λίγο πριν φύγει και ξεμπέρδευε. Το πολύ να χάσεις κάνα πεντάλεπτο από το μισάωρο. ΔΕν έχει νόημα να απαντηθούν προφανώς τα επιμέρους εκτός από το ότι φυσικά και ΔΕΝ αξίζει
Και λίγη ενημέρωση.
Σημερινό πέρασμα με Ιζαμπέλα από Φυλής 65 στην δεύτερη βάρδια. Γλυκιά κοπέλα, δοτική, αλλά για μιά φορά. Αν υπήρχαν επιλογές, που δεν υπάρχουν πλέον δεν θα περνούσα. Μόνο για το παλμαρέ μία ακόμη. Δεν γράφω κριτική για την συγκεκριμένη, χλιαρά πράγματα. Πιο πολύ για την Ράνια κατέβηκα αλλά ήταν κλειστό.
Δεύτερη κατάθεση γιατί κάτι με έτρωγε, στην Λίζα, Φιλιππίδου όροφο. Σφαλιάρες και deepthroat. Έχω αφήσει ήδη κριτική για την συγκεκριμένη. Μεταμεσονύχτια βάρδια, ήμουν ο πρώτος της για απόψε. Πολύ καλή μέσα , οι λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.
Λίγος κόσμος κατα τις 11 το βράδυ, στην αρχή της 3ης βάρδιας αυξήθηκε λίγο η κίνηση. Οι στάνταρ παρουσίες στα σπίτια. Μία από τα ίδια.