Μπες και δωσε τα φωτα σου,ασε τα γελια και βοηθα εναν συνανθρωπο που θελει να τρυπηθει ο ερμοςΧαχαχαχαχαχαχα Χαχαχαχαχαχαχα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπες και δωσε τα φωτα σου,ασε τα γελια και βοηθα εναν συνανθρωπο που θελει να τρυπηθει ο ερμοςΧαχαχαχαχαχαχα Χαχαχαχαχαχαχα
Δεν μπορώ να τον βοηθήσω...και ο δικός μου κωλος ζόρια τραβάει...θα τού πω να κλάψω στην αγκαλιά τούΜπες και δωσε τα φωτα σου,ασε τα γελια και βοηθα εναν συνανθρωπο που θελει να τρυπηθει ο ερμος
Παει αγαμητος θα μεινειΔεν μπορώ να τον βοηθήσω...και ο δικός μου κωλος ζόρια τραβάει...θα τού πω να κλάψω στην αγκαλιά τού
Πιο εύκολο είναι να διαβάσεις την γραμμική α από τις γυναίκες...πάντως σε συμπαθώ δεν το είπα για κακόΓίνεται..
Γούστα είναι αυτά! Γυναίκες...
Όχι Αγάπη δεν παρεξηγώ! Απλώς μου αρέσει η μουσική...ακούω συνέχεια και πριν κοιμηθώ! Τώρα για τα γούστα μας...Είναι ότι μας βγάλει ο άλλος! Ολόκληρο Παράδεισο είχε η Εύα...Πιο εύκολο είναι να διαβάσεις την γραμμική α από τις γυναίκες...πάντως σε συμπαθώ δεν το είπα για κακό
Αρα παραδέχεσαι ότι είναι ανέφικτο να διαβάσει ένας άντρας την σκέψη μιας γυναίκας....Όχι Αγάπη δεν παρεξηγώ! Απλώς μου αρέσει η μουσική...ακούω συνέχεια και πριν κοιμηθώ! Τώρα για τα γούστα μας...Είναι ότι μας βγάλει ο άλλος! Ολόκληρο Παράδεισο είχε η Εύα...
Μόνο αν θέλουμε....Αρα παραδέχεσαι ότι είναι ανέφικτο να διαβάσει ένας άντρας την σκέψη μιας γυναίκας....
Πόσα ξέρεις...Μόνο αν θέλουμε....
Εχχχχχ κάτι ξέρω και εγώΠόσα ξέρεις...
Σοφή η Σοφία...Εχχχχχ κάτι ξέρω και εγώ
Γεια σου μωρό μου ❤Γειά σου όμορφη!
![]()
πολύ ησυχία σήμερα, δεν έχει διάθεση το μωρό μου (και τα άλλα μωρα)???Γεια σου μωρό μου ❤
Θέλουμε γλυκόλογα μάλλον...πολύ ησυχία σήμερα, δεν έχει διάθεση το μωρό μου (και τα άλλα μωρα)???
Που είναι η κουμπάρα?![]()
Ααα εσύ πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα....Μόνο αν θέλουμε....
αυτό είναι εύκολο...τπτ πιο δύσκολο? ε ομορφία μου?Θέλουμε γλυκόλογα μάλλον...
Μα κάνω....Ααα εσύ πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα....
Μαστίγωμα θέλουμε χαχαχαχαχααυτό είναι εύκολο...τπτ πιο δύσκολο? ε ομορφία μου?