Δουλεύει μέχρι βράδυ,πέρασα και την πήρα.Αν δε κάνω λάθος θα δουλεύει 1000-2200, η Μύρα όταν δουλεύει είναι πρωινή
Η Εβελίνα τώρα στο Περγάμου.
Δουλεύει μέχρι βράδυ,πέρασα και την πήρα.Αν δε κάνω λάθος θα δουλεύει 1000-2200, η Μύρα όταν δουλεύει είναι πρωινή
εμπα για να μαςΕπείγουσα ερώτηση σε γνώστες : Είμαι έξω από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο και δουλεύει μια μοντελοειδής σοκολατόχρωμη μιλφ. Να μπω ή θα φολιαστώ;
Δυστυχώς δεν ρίσκαρα, ήμουνα και σχετικά πιεσμένος σε χρόνο και αποχώρησα.εμπα για να μας
πεις και να μην φολιαστούμε εμείς
Δεν την δοκίμασα, είχα περάσει με άλλη κορασίδα νωρίτερα , οπότε η τσάρκα ήταν αναγνωριστικου τύπου.Δοκίμασες ειρήνη; Είναι η παλιά η κούκλα που έδινε κώλο;
Εγώ στο Κολωνού 27 μόλις πέτυχα μια που φαινόταν Λατίνα, ονόματι Λούσι. Κομοδίνο με μηδενική χημεία και ενθουσιασμό. Πέρασμα προφυλακτικού εξαρχής, έπρεπε να της το πω για (ελάχιστα) προκαταρκτικά. Άχυστος. 20€ η Λυπητερή.πριν λιγο εριξα ωραιο γαμησακι κολωνου 27 με την λατινα αννα μπελλα..τιμια περιπτωση για ενα δεκαρικο με σφιχτο κορμι και ωραιο στηθος..παντως μου εκανε εντυπωση οτι στην περιοχη δεν ειχε καθολου κοσμο..
Εμ αμα δίνετε ρε παιδια. 20ευρω στο μετάξι ήμαρτον δηλαδή κατάντια είναι αυτό μαυρο σε τέτοια τσαρδια και γενικά μακριά απο μετάξι πολυ βρώμα πηγαινα συχνά πλεον κομμένο μαχαίριΕγώ στο Κολωνού 27 μόλις πέτυχα μια που φαινόταν Λατίνα, ονόματι Λούσι. Κομοδίνο με μηδενική χημεία και ενθουσιασμό. Πέρασμα προφυλακτικού εξαρχής, έπρεπε να της το πω για (ελάχιστα) προκαταρκτικά. Άχυστος. 20€ η Λυπητερή.
Τώρα ειναι η δεν είναι λατινες είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο,επειδη πολλά έχουν υποθει.Εγώ στο Κολωνού 27 μόλις πέτυχα μια που φαινόταν Λατίνα, ονόματι Λούσι. Κομοδίνο με μηδενική χημεία και ενθουσιασμό. Πέρασμα προφυλακτικού εξαρχής, έπρεπε να της το πω για (ελάχιστα) προκαταρκτικά. Άχυστος. 20€ η Λυπητερή.
όχιΗ έλενα είναι η ίδια που δουλεύει κ στ Φυλής 67 απογευματινή???
Εγώ πάντως όταν ρώτησα 2-3 αξιόλογες μου είπαν ότι με τη δουλειά που κάνω δεν μπορώ να έχω συντρόφοΜου χει κάνει εντύπωση....Εχω πετύχει κάμποσες φορές και 2-3 τις τελευταίες 40-45 μέρες, κορίτσια της δουλειάς που γυρνάνε από άδεια 30+ ημερών να μου λένε...μπες ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ γιατί έχω καιρόοοο να το κάνω!
Και πραγματικά αναρωτιέμαι...οκ πολλοί από σας που το διαβάζετε αυτό πάτε στις πουτάνες από "ανάγκη", άλλοι πιο "πουριτανοί", αλλά καλά σοβαρά κάποιοι που σας αρέσει παραπάνω ως βόλτα/διαδικασία κτλ, που αν μη τι άλλο σας "αρέσουν" οι πουτάνες, δεν μπαίνετε στον κόπο να τις φλερτάρετε? Δεν θα μπω στον κόπο να πω ονόματα, αλλά ΚΑΙ σήμερα δεν κρατήθηκα και όταν ρώτησα: καλά ΕΣΥ δεν έχεις γκόμενο? Απλά χαμογέλασε σα να τανε παιδούλα και έγινε άλλος άνθρωπος!
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν το κάνω εγώ, εγώ το χω κάνει και έχω περάσει καλά και έχω "καεί" κιόλας και ούτε οικονομικά στέκω καλά αυτόν τον καιρό να κάνω το γαμπρό σε καμιά! Αλλά πραγματικά ρε, ΑΜΑ μπορείτε, έλεος είναι μαλακία κάποιες να μην έχουν γκόμενο, πείτε καμιά μαλακία όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να χετε στη ζωή σας μια τέτοια κοπέλα
το χω ακούσει ως....Εγώ πάντως όταν ρώτησα 2-3 αξιόλογες μου είπαν ότι με τη δουλειά που κάνω δεν μπορώ να έχω συντρόφο
Δεν μου ανάφεραν για γκόμενο αλλά σύντροφο ….
Δεν νομίζω ότι σε μια πουτανα λείπει γκόμενος ….
το χω ακούσει ως....
1) δεν θέλω γιατί έτσι και αλλιώς θα γυρίσω πίσω στη χώρα μου
2) δεν μπορώ να χω λόγω δουλειάς αλλά θέλω
3) απλά δεν θέλω κανέναν, λογικά κάποιες θα ναι πληγωμένες ή δεν ξέρω και γω τι
Δούλευε και έχει σταματήσει μία βδομάδα τώρα.Ειδα στο σαιτ του Άγκυρας 12Α ότι έχουν προσθέσει στις φώτο την Εύα που δούλευε παλια στο στούντιο Ευνειδων στο Γκάζι κ μετεπειτα Κων/πολεως 166 αλλά δεν την έχουν στο πρόγραμμα. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ή που δουλεύει?
Κάποιους πελάτες που τους γουστάρουν σαν άντρες, οι πουτάνες τους βλέπουν σαν γκόμενους!Εγώ πάντως όταν ρώτησα 2-3 αξιόλογες μου είπαν ότι με τη δουλειά που κάνω δεν μπορώ να έχω συντρόφο
Δεν μου ανάφεραν για γκόμενο αλλά σύντροφο ….
Δεν νομίζω ότι σε μια πουτανα λείπει γκόμενος ….
Μύστη, εγώ δεν τις λυπάμαι καθόλου κι ούτε τις υπολογίζω. Θα έχεις δει ότι τιμώρησα γνωστές ΦΟΛΕΣ της οδού Φυλής, σκίζοντας το κωλοτρυπιδι τους και ποσταροντας σε φώτο την Μερέντα.Μου χει κάνει εντύπωση....Εχω πετύχει κάμποσες φορές και 2-3 τις τελευταίες 40-45 μέρες, κορίτσια της δουλειάς που γυρνάνε από άδεια 30+ ημερών να μου λένε...μπες ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ γιατί έχω καιρόοοο να το κάνω!
Και πραγματικά αναρωτιέμαι...οκ πολλοί από σας που το διαβάζετε αυτό πάτε στις πουτάνες από "ανάγκη", άλλοι πιο "πουριτανοί", αλλά καλά σοβαρά κάποιοι που σας αρέσει παραπάνω ως βόλτα/διαδικασία κτλ, που αν μη τι άλλο σας "αρέσουν" οι πουτάνες, δεν μπαίνετε στον κόπο να τις φλερτάρετε? Δεν θα μπω στον κόπο να πω ονόματα, αλλά ΚΑΙ σήμερα δεν κρατήθηκα και όταν ρώτησα: καλά ΕΣΥ δεν έχεις γκόμενο? Απλά χαμογέλασε σα να τανε παιδούλα και έγινε άλλος άνθρωπος!
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν το κάνω εγώ, εγώ το χω κάνει και έχω περάσει καλά και έχω "καεί" κιόλας και ούτε οικονομικά στέκω καλά αυτόν τον καιρό να κάνω το γαμπρό σε καμιά! Αλλά πραγματικά ρε, ΑΜΑ μπορείτε, έλεος είναι μαλακία κάποιες να μην έχουν γκόμενο, πείτε καμιά μαλακία όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να χετε στη ζωή σας μια τέτοια κοπέλα