You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
Περασμα χθες με Μαρια κολομβιανη στο paradise. Αεροπιπα και αβολη κατασταση παρολο που ξερω λιγα ισπανικα...
Παρολα αυτα με το που γυρισε στα 4 ολα αλλαξαν. Φοβερη λατιν κωλαρα.Για τους λατρεις της πισω κινησης δεν εχω λογια να περιγραψω.
Γνωμη μου ειναι οτι για μια φορα αξιζει σιγουρα ΑΛΛΑ μην περιμενετε τιποτα περισσοτερο εκτος απο αυτο
Παρολα αυτα με το που γυρισε στα 4 ολα αλλαξαν. Φοβερη λατιν κωλαρα.Για τους λατρεις της πισω κινησης δεν εχω λογια να περιγραψω.
Γνωμη μου ειναι οτι για μια φορα αξιζει σιγουρα ΑΛΛΑ μην περιμενετε τιποτα περισσοτερο εκτος απο αυτο
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
Σημερα επισκεψη με Ναρυ. Τι να πω........ Περασα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α ισως και καλυτερα απο οτι περνουσα με Λαρα. Μπραβο της παντως. Το εχει.
Τι πρόγραμμα πήρες φίλε;Σημερα επισκεψη με Ναρυ. Τι να πω........ Περασα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α ισως και καλυτερα απο οτι περνουσα με Λαρα. Μπραβο της παντως.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
69Τι πρόγραμμα πήρες φίλε;
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
Είδες μήπως στο αδελφάκι μαγαζί Red light την Άννα που έχει...;Σημερα επισκεψη με Ναρυ. Τι να πω........ Περασα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α ισως και καλυτερα απο οτι περνουσα με Λαρα. Μπραβο της παντως. Το εχει.
ST@Lone
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 5.340
για να κάνεις εσύ τέτοια δήλωση, πρέπει να τεσταριστεί οπωσδήποτεΣημερα επισκεψη με Ναρυ. Τι να πω........ Περασα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α ισως και καλυτερα απο οτι περνουσα με Λαρα. Μπραβο της παντως. Το εχει.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Κ γω όσες φορές πέρασα με Ναρυ στο παρελθόν , πολύ καλή.για να κάνεις εσύ τέτοια δήλωση, πρέπει να τεσταριστεί οπωσδήποτε
nik1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 528
- Πόντοι
- 86
Έδωσες 80 να γαμησεις την ξεδοντιαρα?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Χθες μίνι βόλτα ,4 τα ξημερώματα..
Πολλά ήταν κλειστά μάλλον λόγο ότι δεν είχε κόσμο πολύ ,
Όπως είδα και εγώ πολλοι πιτσιρικάδες γυρνάνε σε ομάδες 4-5 ατόμων και στα περισσότερα τρώνε και πόρτα .πήγαν να μπούνε μια παρέα και φώναξε αυτός που κάθεται και προσέχει από απέναντι,κλειστό είναι που πάτε ..και ακριβώς σε ένα λεπτό χτύπησα κουδούνι και μπήκα .
Απογοήτευση πάντως όλες πολύ μέτρια πράγματα.
Πολύ καλή φαίνεται αυτή η Μισέλ,αλλά δεν ξέρω επειδή είναι πιτσιρικά τα φοβάμαι λίγο αυτά .έχει κανένας γνώμη ;
Πέρασα είδα και την Νατάσα που είχα ρωτήσει παλιότερα ,οντως είχατε δίκιο,καμία σχέση με τις φωτό ..πρόσωπο μόνο καταλαβαίνεις από σώμα τίποτα το ιδιαίτερο και είναι και ψιλή ,φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες .
Οι υπόλοιπες τίποτα το ιδιαίτερο.
Επίσης ,ποιος μανατζαρει τις κοπέλες ;! 3 κοπέλες με το καλησπέρα ήρθαν κατά πάνω μου και μου έκαναν χειραψία!
Τι είναι αυτό ;καινούριο πάλι .
Και η μισέλ με χειραψία μου συστήθηκε! Δεν πήγα με κοστούμι παιδιά ! Μην παρεξηγηθω .
Επίσης σε αυτό που είναι στον όροφο.στη Νικηφόρου Ουρανού ,η τσατσά τα λέει τόσο ωραία τα προγράμματα και με τόσο πάθος λες και προσπαθεί να την παντρέψει ..η κοπέλα δεν μου άρεσε αλλά έκατσα και την έβαλα να μου πει όλα τα προγράμματα και γελούσα μόνος μου! Στο τέλος μου την είπε κιόλας γιατί την κούρασα και δεν μπαίνω
Πολλά ήταν κλειστά μάλλον λόγο ότι δεν είχε κόσμο πολύ ,
Όπως είδα και εγώ πολλοι πιτσιρικάδες γυρνάνε σε ομάδες 4-5 ατόμων και στα περισσότερα τρώνε και πόρτα .πήγαν να μπούνε μια παρέα και φώναξε αυτός που κάθεται και προσέχει από απέναντι,κλειστό είναι που πάτε ..και ακριβώς σε ένα λεπτό χτύπησα κουδούνι και μπήκα .
Απογοήτευση πάντως όλες πολύ μέτρια πράγματα.
Πολύ καλή φαίνεται αυτή η Μισέλ,αλλά δεν ξέρω επειδή είναι πιτσιρικά τα φοβάμαι λίγο αυτά .έχει κανένας γνώμη ;
Πέρασα είδα και την Νατάσα που είχα ρωτήσει παλιότερα ,οντως είχατε δίκιο,καμία σχέση με τις φωτό ..πρόσωπο μόνο καταλαβαίνεις από σώμα τίποτα το ιδιαίτερο και είναι και ψιλή ,φαίνονται περισσότερο οι ατέλειες .
Οι υπόλοιπες τίποτα το ιδιαίτερο.
Επίσης ,ποιος μανατζαρει τις κοπέλες ;! 3 κοπέλες με το καλησπέρα ήρθαν κατά πάνω μου και μου έκαναν χειραψία!
Τι είναι αυτό ;καινούριο πάλι .
Και η μισέλ με χειραψία μου συστήθηκε! Δεν πήγα με κοστούμι παιδιά ! Μην παρεξηγηθω .
Επίσης σε αυτό που είναι στον όροφο.στη Νικηφόρου Ουρανού ,η τσατσά τα λέει τόσο ωραία τα προγράμματα και με τόσο πάθος λες και προσπαθεί να την παντρέψει ..η κοπέλα δεν μου άρεσε αλλά έκατσα και την έβαλα να μου πει όλα τα προγράμματα και γελούσα μόνος μου! Στο τέλος μου την είπε κιόλας γιατί την κούρασα και δεν μπαίνω
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
μαλακα εχεις θεμα με την οραση σου? η κοπελα εχει απο τα ωραιοτερα χαμογελα.... τι λες....Έδωσες 80 να γαμησεις την ξεδοντιαρα?
nik1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 528
- Πόντοι
- 86
Α νταξει ίσως κατάλαβα αλλημαλακα εχεις θεμα με την οραση σου? η κοπελα εχει απο τα ωραιοτερα χαμογελα.... τι λες....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.251
- Πόντοι
- 39.777
Με το μαύρο δόντι,έλεος...μαλακα εχεις θεμα με την οραση σου? η κοπελα εχει απο τα ωραιοτερα χαμογελα.... τι λες....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 12.815
Αρα καλα θυμαμαι οτι ειχε σαπια δοντια.??? Γιατι οταν τα ειδα μετα που μου τον πηρε στο στομα ακαποτα, σκεφτηκα που πηγα και τον εβαλα εκει μεσα....Με το μαύρο δόντι,έλεος...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 12.815
Πληρωμη στην πιπινα μαυρομαλα Ρενατα Π.Ερημιτη το πρωτο απο δεξια, το μικρο δηλωνει 19 χρονων, Ρουμανα , στα 50€ εχει το 69 με ακαποτο. Στο δωματιο το μωρο εχει σωματαρα, εχει 2 υπεροχα νεανικα φυσικα βυζακια μεσαιου μεγεθους, πολυ λακταριστα.!! ...το μουνακι της ειναι τρελα με τα μουνοχειλα να σχηματιζουν μια μικρη καρδουλα, στα 4αρα εχει ωραια κωλαρα με μικρη μεση, αλλα στο πισω μερος στα κωλομερια πανω και στα μπουτακια εχει μερικα αντικαυλωτικα σπυρακια, λεπτομερια που δεν μου την ειπε ο φιλος που την εχωσε πριν καμια βδομαδα, και τα ακουσε.!!
Στα του αγωνα, το μικρο ειναι διεκπαιρωτικο, να τελειωνει η δουλεια να φυγει, κοιταζει και το ρολοι.!! Ελληνικα δεν ξερει, Αγγλικα βγενει νοημα. Χερια στο μουνι μονο εξωτερικα, συμετοχη το προσπαθει να κουνηθει λιγο, θελει γρηγορο ρυθμο. Γενικα δεν τα εκλαψα γιατι ηταν καλο μουνακι, και δεν εβγαλε ξυνιλα.
Στα του αγωνα, το μικρο ειναι διεκπαιρωτικο, να τελειωνει η δουλεια να φυγει, κοιταζει και το ρολοι.!! Ελληνικα δεν ξερει, Αγγλικα βγενει νοημα. Χερια στο μουνι μονο εξωτερικα, συμετοχη το προσπαθει να κουνηθει λιγο, θελει γρηγορο ρυθμο. Γενικα δεν τα εκλαψα γιατι ηταν καλο μουνακι, και δεν εβγαλε ξυνιλα.
Την ειδα εγω.Είδες μήπως στο αδελφάκι μαγαζί Red light την Άννα που έχει...;
+10 χρονια απο την ηλικια που λεει
+ 10 κιλα απο τις φωτο.
Καθησε κ μιλουσε με τον προηγουμενο μεσα στο δωματιο αφου τελειωσαν.
Δεν μπηκα γιατι ηθελα να παρω κατι σε μοντελε στυλ.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Να σε βλέπουμε πιο συχνά ...είσαι μια σύνδεση με τις παλιές καλές μέρες!Πληρωμη στην πιπινα μαυρομαλα Ρενατα Π.Ερημιτη το πρωτο απο δεξια, το μικρο δηλωνει 19 χρονων, Ρουμανα , στα 50€ εχει το 69 με ακαποτο. Στο δωματιο το μωρο εχει σωματαρα, εχει 2 υπεροχα νεανικα φυσικα βυζακια μεσαιου μεγεθους, πολυ λακταριστα.!! ...το μουνακι της ειναι τρελα με τα μουνοχειλα να σχηματιζουν μια μικρη καρδουλα, στα 4αρα εχει ωραια κωλαρα με μικρη μεση, αλλα στο πισω μερος στα κωλομερια πανω και στα μπουτακια εχει μερικα αντικαυλωτικα σπυρακια, λεπτομερια που δεν μου την ειπε ο φιλος που την εχωσε πριν καμια βδομαδα, και τα ακουσε.!!
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
δεν ειδα κατι τετοιο. πριν ποσο καιρο πηγες?Με το μαύρο δόντι,έλεος...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.340
- Πόντοι
- 37.562
Πριν φτιαξει το δοντι..δεν ειδα κατι τετοιο. πριν ποσο καιρο πηγες?
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
Καλά κατάλαβα.... Είναι η παλιά Άννα ως Σλοβένα, Σερβιδα που η καταγωγή της είναι από μια άλλη σλαβική χώρα.... Κοντά στα 40 πλέον.... Ωραίο μουνι, μουνάρα για τα γούστα μου.... Ίσως και πολλών από εδώ.... Όσοι είχαμε βρεθεί μαζί της νομίζω είχαμε μόνο καλά λόγια.....Την ειδα εγω.
+10 χρονια απο την ηλικια που λεει
+ 10 κιλα απο τις φωτο.
Καθησε κ μιλουσε με τον προηγουμενο μεσα στο δωματιο αφου τελειωσαν.
Δεν μπηκα γιατι ηθελα να παρω κατι σε μοντελε στυλ.
Για εμένα ήταν από τις τοπ επιλογές.....
Με την πρώτη ευκαιρία και αν μείνει, θα την επισκεφτώ.....
Ελπίζω μόνο να μην απογοητευτώ. Οι συναντήσεις με παλιές καψουρες, παλιά στανταρακια ή όπως αλλιώς τις λέμε είναι συνήθως τραγικές.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις