Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Όπως το είπες, έχει κάτι το καυλωτικο!!!Πιτσιρίκι,χοντραδι...
Βέβαια είχε κάτι καυλωτικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνα πουτσο παίζει να ψαχναν
Όπως το είπες, έχει κάτι το καυλωτικο!!!Πιτσιρίκι,χοντραδι...
Βέβαια είχε κάτι καυλωτικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνα πουτσο παίζει να ψαχναν
Καυλα!Καλά περάσατε το σ/κ αλάνια???
![]()
Αυτές είναι οι καλύτερες τύπε. Εγγυημένο, ασφαλές κέρατο... η χαρά όλων όσων πηδάνε δεσμευμένες.γαμιεται φουλ , ανοιγει ποδια σε πολλους, ΑΛΛΑ το παιζει πολυ ιστορια ...πολυ ομως ιστορια....του στυλ οταν την πλησιαζει αντρας του μιλαει με υφος οτι παρε τα αρχηδια σου και φυγε...και οταν φευγει πεταει και σχολια του στυλ οσο και να μαλακιζεται το μουνι μου δεν το γαμαει..
αλλά γαμιεται..με ατομα που δεν εμφανιζει..
Με ιντριγκάρει κάτι τέτοιο...Πριν 3 μερες....Παρασκευγιατικη..
Φιλη φιλης μου (ειχαν πεσει 3-4 πηδηματα)...
Πολύ καβαλημενο καλαμι η φιλη της...γαμιεται φουλ , ανοιγει ποδια σε πολλους, ΑΛΛΑ το παιζει πολυ ιστορια ...πολυ ομως ιστορια....του στυλ οταν την πλησιαζει αντρας του μιλαει με υφος οτι παρε τα αρχηδια σου και φυγε...και οταν φευγει πεταει και σχολια του στυλ οσο και να μαλακιζεται το μουνι μου δεν το γαμαει..
αλλά γαμιεται..με ατομα που δεν εμφανιζει..
δεν ειναι δεσμευμενη....Αυτές είναι οι καλύτερες τύπε. Εγγυημένο, ασφαλές κέρατο... η χαρά όλων όσων πηδάνε δεσμευμένες.
με βρισκεις σύμφωνο, ειναι ωραιος πατος και για πολυ χωσιμο....ΑΛΛΑ ειναι απαξιωτικη αισχρα οταν την πλησιαζεις.....ειναι ο ορισμος του ευνουχισμου..Με ιντριγκάρει κάτι τέτοιο...
!. Διαβαζει το μωρο![]()
Την γυναίκα σου ανέβασεΆντε ρε mitso βραδιάτικα......!!!
NOKIA 7230..Ηταν θαυματουργό.Και ..αόρατο!!!
![]()
αυτη διαβαζει κ εμεις τον παιζουμε με τις βυζαρες της!. Διαβαζει το μωρο![]()
Τρελαίνομαι για φακίδεςΚάτι από χθες
+1 οποίος έκανε ζουμ μέσα στην θάλασσα για να δει την κωλαρα τηςΣυνέχεια από το αρχείο...διακοπές το 2020 με την τότε κοπέλα μου...19 μαίων με τα καλοκαίρια μέσα τότε!
![]()