barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Δε γαμαμε πλατες ουτε τρικεφαλους, να ξερςΚαι η πλατουλα/τρικεφαλοι καλά κρατούν ακόμη..![]()
Δε γαμαμε πλατες ουτε τρικεφαλους, να ξερςΚαι η πλατουλα/τρικεφαλοι καλά κρατούν ακόμη..![]()
μαναμο στα ντουζενια 90κιλα τροχαλιες τρικεφαλους.. τωρα 90 κιλα κοντα ειμαι εγω.. χαχαχαχαχΚαι η πλατουλα/τρικεφαλοι καλά κρατούν ακόμη..![]()
Οχι αλλα τους βλεπεις μπρο..Δε γαμαμε πλατες ουτε τρικεφαλους, να ξερς
Στό τέλος θά μάς δείρεις κιόλας μέ τόν Τασούλη?....καυλιάρα νεαρά?....Άμα είναι νά βαρέσεις κάποιον να σου φέρω τόν jormakka....Όχι εμάς!!!!πλίζζζζζζ.....Και η πλατουλα/τρικεφαλοι καλά κρατούν ακόμη..![]()
μαστορα να ξες οι γυναικες λογω χαμηλης τεστοσστερονης κ πολλων κολλαγονων δυσκολα διατηρουν μυες.. Αρα στο επομενο ραντεβου βαλε κρανος κ πανοπλια..Στό τέλος θά μάς δείρεις κιόλας μέ τόν Τασούλη?....καυλιάρα νεαρά?....Άμα είναι νά βαρέσεις κάποιον να σου φέρω τόν jormakka....Όχι εμάς!!!!πλίζζζζζζ.....
κ οιστρογονων να προσθεσωμαστορα να ξες οι γυναικες λογω χαμηλης τεστοσστερονης κ πολλων κολλαγονων δυσκολα διατηρουν μυες.. Αρα στο επομενο ραντεβου βαλε κρανος κ πανοπλια..
ο τζορμακα θα σε δειρει με το σουτιεν του ....το κανει σφεντοναΣτό τέλος θά μάς δείρεις κιόλας μέ τόν Τασούλη?....καυλιάρα νεαρά?....Άμα είναι νά βαρέσεις κάποιον να σου φέρω τόν jormakka....Όχι εμάς!!!!πλίζζζζζζ.....
ΕρωτηΞη κρισεως.. τωρα γιατι τον τσιγκλας? αν ερθει κ απαντησει κ γινει παλι μαδοπουτσι θα φταιει? Αφηστε το μωρε. πειραξτε την Τζο . νημα της ειναι τα θελε ο κωλος τηςο τζορμακα θα σε δειρει με το σουτιεν του ....το κανει σφεντονα
μαλλον δεν διαβαζεις καλα..δεχτηκα επιθεση και εγω και η τζο βριζοντας ακομη και τα θεια απο της κυριεςΕρωτηΞη κρισεως.. τωρα γιατι τον τσιγκλας? αν ερθει κ απαντησει κ γινει παλι μαδοπουτσι θα φταιει? Αφηστε το μωρε. πειραξτε την Τζο . νημα της ειναι τα θελε ο κωλος της
Το στριγκάκι νά φοβάσαι γιατί τσούζει....Μία μέρα ήρεμη δέν περνάμε ρέ πούστη μου εδώ μέσα!!! Πάντα περνάει ένα ούφο καί τά κάνει όλα πουτάνα..... Τό πιό ζωντανό νήμα στό μπού έγινε.....Ανεβάζει ή άλλη τσόντες και πίτες τά σηκώνεται τά ούφο καί έρχονται σάν τίς μύγες....ο τζορμακα θα σε δειρει με το σουτιεν του ....το κανει σφεντονα
ε ναι ρε αδερφε κρατηστε το εκει.. μην το μεταφερεις κ εδω. το τυπακι τρολαρει κ στηνει καβγαδακια να περνα την ωρα του. κακοπροαιρετα βεβαια. αλλα παιζεται το παιχνιδι του κ του δινεται τροφη. Ως παλιο τρολ σου λεω μην ασχολεισαι κ θα κοψει. ΠΑιζεις το παιχνιδι του, του δινεις τροφη φιλε μουμαλλον δεν διαβαζεις καλα..δεχτηκα επιθεση και εγω και η τζο βριζοντας ακομη και τα θεια απο της κυριες
![]()
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 5204 - bourdela.com forum
Με έναυσμα ένα σχόλιο στο οποίο ο σχολιαστής με χαρακτηρίζει "αποτυχημένο" μου ήρθε συνειρμικά στο νου ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Ουμπέρτο Έκο: «Σαν φιλόσοφος ενδιαφέρομαι για την αλήθεια, αλλά επειδή είναι δύσκολο να αποφασίσω τι είναι αλήθεια, έχω αποφασίσει να φτάσω σε αυτήν...www.bourdela.com
Πολύ καλή ιδέα. Είχε αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον με όλα αυτά..Αγόρια πρόταση θα κάνω..να το ξεκινήσουμε από το μηδέν το νήμα..να γίνει ενημερωτικό..Με τσόντες υλικό κριτικές και να μην ΑΠΑΝΤΆΤΕ σε κανέναν κακοπροαίρετο;Μετριάστε και τον χαβαλέ ακόμη...κόψτε λίγο να δούμε πως θα πάει...Μπορείτε να το τηρήσετε;Αστε να γράφουν εμείς θα λέμε για μουνια κωλους γαμησια και την δουλειά μου,σαν να είναι αορατοι.
Εγώ και να βγω τώρα πχ την πελατεία μου την έχω..χρόνια, έκανα και καινούργια αρκετή!Κάθομαι για τη φάση/διαφήμιση..
Πρεπει να εισαι η μονη που το παραδεχτηκε , μπραβο σου !!!Εγώ και να βγω τώρα πχ την πελατεία μου την έχω..χρόνια, έκανα και καινούργια αρκετή!Κάθομαι για τη φάση/διαφήμιση..
Δεν πουλάω φίδια γενικά, με ξέρουν σχεδόν όλοι, πέραν τούτου φυσικά είναι διαφήμιση το να συζητιεμαι όπως και να συζητιεμαι..αρα τ οφείλω στο σαιτ αυτο γι αυτό και κάθομαι ακόμη.Πρεπει να εισαι η μονη που το παραδεχτηκε , μπραβο σου !!!
και πολυ καλα κανεις ... το ψεμα εχει κοντα ποδαρια και απο παραμυθατζουδες εδω μεσα ειμαστε φουλ χαχαΔεν πουλάω φίδια γενικά, με ξέρουν σχεδόν όλοι, πέραν τούτου φυσικά είναι διαφήμιση το να συζητιεμαι όπως και να συζητιεμαι..αρα τ οφείλω στο σαιτ αυτο.
Δεν πουλάω φίδια γενικά, με ξέρουν σχεδόν όλοι, πέραν τούτου φυσικά είναι διαφήμιση το να συζητιεμαι όπως και να συζητιεμαι..αρα τ οφείλω στο σαιτ αυτο γι αυτό και κάθομαι ακόμη.
Εφαγες τα μούτρα σου και με τα ψέμματα που είπες και με όλα τα υπόλοιπα. Τι; Έδωσε error;
Παραδέξου το. Να ξες κάτι. Άλλο ο χαβαλές. Άλλο η κακιά ειρωνία. Έπαιξες και έχασες, εφαγες καλό δούλεμα.
Εσύ είσαι φουλ καψουρης με την πάρτη μου.. εμμονή σου έγινα ..ρε σουξέ που εχω η θείτσα χαχαχαχχα !!!
moy aresei που λες να κοψουμε και τελικα ασχολεισαι εσυ με τον καθε υποψηφια σημαδουραΕσύ είσαι φουλ καψουρης με την πάρτη μου.. εμμονή σου έγινα ..ρε σουξέ που εχω η θείτσα χαχαχαχχα !!!