Για τα δικα μου γουστα μ'αρεσει πολυ η Συλβια. Ειναι νεαρη, εχει ωραιο προσωπακι, εχει βυζαρες που μολις τις βλεπω γινομαι τουρμπο και γενικα μ'αρεσει σαν εμφανιση.
Μάγκες δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το νιμα αλλά είδα ένα μουνι στην γιαννιτσων άλλο πραμα! Συνήθως βλέπεις πουτανες που φοράνε απλά ένα ξεκωλο μίνι η ένα σορτσάκι σαν ζώνη! Αυτήν ήταν και κυριλέ ντυμένη! Σαν υποδοχή σε ξενυχτάδικο ήταν! Στο 15λεπτο απάνω είχε φορτωθεί! Πρώτη φορά με άρεσε κάτι στην πιάτσα!
Για τα δικα μου γουστα μ'αρεσει πολυ η Συλβια. Ειναι νεαρη, εχει ωραιο προσωπακι, εχει βυζαρες που μολις τις βλεπω γινομαι τουρμπο και γενικα μ'αρεσει σαν εμφανιση.
Μάγκες δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το νιμα αλλά είδα ένα μουνι στην γιαννιτσων άλλο πραμα! Συνήθως βλέπεις πουτανες που φοράνε απλά ένα ξεκωλο μίνι η ένα σορτσάκι σαν ζώνη! Αυτήν ήταν και κυριλέ ντυμένη! Σαν υποδοχή σε ξενυχτάδικο ήταν! Στο 15λεπτο απάνω είχε φορτωθεί! Πρώτη φορά με άρεσε κάτι στην πιάτσα!
Βάση έλειψης θέματος και τοποθεσιών και βάση ότι το τμήμα ηθών της Θεσ/νικης θεωρείται :jerking: το αποδοτικότερο της Ελλάδος :jerking: πιστεύω πως πρέπει να εγκαινιάσουμε το σιγκεκριμένο forum για το δικό μας καλό (είμαι αυτοκινητογαμιάς).Ελπίζω να βρω συμπαραστάτες στον αγώνα της...
Πρώτες φορές που την πήρα αστέρι μες στη καύλα, μαζί τα γράφαμε. μετά πήγε να το χαλάσει αλλά τη δικαιολόγησα, όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες μπορεί να ήταν στα κάτω της. Από τελευταία φορά κόκκινη κάρτα. Σε πρόγραμμα cim να κοιτάζει συνεχώς το ρολόι, να κάνει νοήματα για τελείωμα και να χασμουριέται. Σε μία φάση στα τέσσερα έβγαζε μια τέτοια απάθεια λες και τη βίαζες.
Εμφανισιακά περίμενα κάτι παραπάνω σε σχέση με το σιτε, δε τη λες όμως κακή. Επί του αγώνα επικοινωνιακό και παθιάρικο. Πίπα με χέρι αλλά καλή με ρυθμό. Στο δωμάτιο χωρίς επίδειξη χρόνου, αντέχει στο σφυροκόπημα.
Θα ακολουθήσει κριτική.
Προσωπικά δεν εχω βρει άλλη να μπορει να τον παρει όλο, ποσο μαλλον με την άνεση της Καρίνας, παντως η Λαρα κανει πιπα για σεμιναριο αλλα λείπει αυτες τις μέρες.
Προσωπικά δεν εχω βρει άλλη να μπορει να τον παρει όλο, ποσο μαλλον με την άνεση της Καρίνας, παντως η Λαρα κανει πιπα για σεμιναριο αλλα λείπει αυτες τις μέρες.
Για μενα η καλυτερη πιπα εβερ. Τσαρινα. μετα απο Τσαρινα, Αφροδιτη. μανιακες τσιμπουκοπνιχτρες και οι 2, η Αφρο το μεγιστο κακο οτι παντα επερνε με προφυλακτικο δεν ξερω κ εγω τι θα γινοταν αν εκανε χωρις. μαλιστα ειναι απο τις λιγες πουτανες που με εχει καταφερει να με τελιωσει με την πιπα της. και η Λαρα εχει βελτιωσει πολυ την πιπα της μπορω να πω.
Πρώτες φορές που την πήρα αστέρι μες στη καύλα, μαζί τα γράφαμε. μετά πήγε να το χαλάσει αλλά τη δικαιολόγησα, όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες μπορεί να ήταν στα κάτω της. Από τελευταία φορά κόκκινη κάρτα. Σε πρόγραμμα cim να κοιτάζει συνεχώς το ρολόι, να κάνει νοήματα για τελείωμα και να χασμουριέται. Σε μία φάση στα τέσσερα έβγαζε μια τέτοια απάθεια λες και τη βίαζες.
Οποτε εχω παει εχω μεινει ευχαριστημενος. Ειδικα την τελευταια φορα εσταζε μεσα στην καυλα το μωρο. Ενα κακο ομως που μ το ανεφερε φιλος που την δοκιμασε δεν πλενεται μου ειπε, εγω παντως οσες φορες πηγα και λιστεριν στο στοματακι να μυριζει τελεια και δεν διαπιστωσα να μυριζει ασχημα καπου βεβαια να μου πεις με την συγκεκριμενη αποφευγω να την κανω γλυφομουνι (βαζει γκελ πολλες φορες και με χαλαει) και αρκουμε στο να γλυφω τις βυζαρες της που αν δεν ειχαν και τα γαμω piercing θα ηταν ακομα πιο τελεια και στο γυμνο μπουκι της.