Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.989
- Πόντοι
- 5.956
Τυχερός είσαι.. χαχαχαχΠερνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα;Ποτέ δεν μου τυχε...
Τυχερός είσαι.. χαχαχαχΠερνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα;Ποτέ δεν μου τυχε...
Θα την έδιωχνα εννοείται αν έκανε κάτι τέτοιο... Λίγο σε ρουφάνε ρόγες κτλπ και φοβάσαι όχι να σε δώσει γλωσσοφιλο.Τυχερός είσαι.. χαχαχαχ
Αυτά τα κάνουν οι κοπέλες μάλλον μόνο αν ο πελάτης το ζητήσει και συμπεριλαμβανονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα με διαφορετική τιμή, από το απλό , σκέτο σεξ του 5 λεπτου - 10 λεπτουΘα την έδιωχνα εννοείται αν έκανε κάτι τέτοιο... Λίγο σε ρουφάνε ρόγες κτλπ και φοβάσαι όχι να σε δώσει γλωσσοφιλο.
Μονο εαν την εχεις δωσει σε προηγούμενη κατάθεση και σε θυμάται, εγω δινω μονο σε αυτες που δν εχουν στο πρόγραμμα ακα.Περνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα;Ποτέ δεν μου τυχε...
Πιπιλιά πρεπειΜονο εαν την εχεις δωσει σε προηγούμενη κατάθεση και σε θυμάται, εγω δινω μονο σε αυτες που δν εχουν στο πρόγραμμα ακα.
Καλημέρα η βυζαρου χάθηκε..για βοηθήστε μας ρε παιδιά..Καλήσπερα μπερμπάντηδες, ξέρει κανείς αν δουλεύει και που η Νατάσσα η βυζαρού που δούλευε στο πράσινο το γωνιακό στη νικ.ουρανού?
Μια χοντρή λες;Καλήσπερα μπερμπάντηδες, ξέρει κανείς αν δουλεύει και που η Νατάσσα η βυζαρού που δούλευε στο πράσινο το γωνιακό στη νικ.ουρανού?
Αυτή τη χοντρή που αναφέρεις τη Νατάσα τη ψάχνω και εγώ.που δουλεύει;Μια χοντρή λες;
Την είχα πετύχει πριν κανα 2μηνο νομίζω εκεί, πιο παλιά δούλευε απέναντι απτο Λας Βέγκας .. Δεν ήτανε κάτι το ιδιαίτερο, την πήρα μια φορά δεν αξιζειΑυτή τη χοντρή που αναφέρεις τη Νατάσα τη ψάχνω και εγώ.που δουλεύει;
Την είχα πετύχει πριν κανα 2μηνο νομίζω εκεί, πιο παλιά δούλευε απέναντι απτο Λας Βέγκας .. Δεν ήτανε κάτι το ιδιαίτερο, την πήρα μια φορά δεν αξιζει
[/QτοΤο ξέρω για αυτήν.τις τελευταίες μέρες δεν τη βρίσκω.που δουλεύει τώρα;Την είχα πετύχει πριν κανα 2μηνο νομίζω εκεί, πιο παλιά δούλευε απέναντι απτο Λας Βέγκας .. Δεν ήτανε κάτι το ιδιαίτερο, την πήρα μια φορά δεν αξιζει
Περασα να την δω τις προαλλες φτιαγμενος απο τις φωτο απο το αλλο σαιτ. Δεν τρελαθηκα κιολας οταν την ειδα απο κοντα...Για Βανέσσα από Hot lady έχει κανείς άποψη;
emma naryΜάγκες πάμε ένα γκάλοπ, ποια είναι η πιο όμορφη πιστεύετε από τους οίκους;
Αδερφέ πάει την χάσαμε έφυγε, κρίμα ηταν και η πρώτη μου φορά σε πουτάνα είχε στραβώσει το σαγόνι μου απο το Deep throat τηςΗ Κάρινα το βαθύ λαρύγγι δουλεύει;