The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Και σημερα κλειστο ηταν, ωστοσο η πολυ αδυνατη πουστροταστσα που δουλευει στο ισογειο 31 ξερει πολλα...ρωτα τη την επομενη φορα.
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Και σημερα κλειστο ηταν, ωστοσο η πολυ αδυνατη πουστροταστσα που δουλευει στο ισογειο 31 ξερει πολλα...ρωτα τη την επομενη φορα.
Αν ήσουν 14 το 2000 τότε τώρα είσαι 36. Ούτε αριθμητική δεν ξέρεις;Γιατί φοβάσαι μην σε γαμησουν ρε μαμοθρεφτε ? Ένας άνδρας δεν κωλωνη ούτε φοβάται !! Εγώ τον έπαιξα μπάλα απλά γιατί μπορώ και δεν φοβάμαι.... Τώρα στα 40 γάμο και δερνο !! Ειμουν 14 τότε ρε βλακακο
Είχες πει παλαιότερα:Και σημερα κλειστο ηταν, ωστοσο η πολυ αδυνατη πουστροταστσα που δουλευει στο ισογειο 31 ξερει πολλα...ρωτα τη την επομενη φορα.
Από πρόσωπο πώς είναι η Ινγκα; Με ποιά γνωστή στο ευρύ κοινό θα έλεγες ότι μοιάζει αρκετά;04 Μαϊου 2022 , απόγευμα
Λιοσίων 73 β ( πάνω)
πήρα την ρωσόφωνη ΙΝΓΚΑ
![]()
![]()
Μοντελέ σώμα, πράσινα μάτια
μουνάκι γλυκύτατο
σφιχτός κόλπος, της τον έχωσα
και ήταν εφαρμοστός !
βογγητά πολύ καβλωτικά , και
ρώγες ωραίες, φχαριστήθηκα
γκόμενα !
Από πρόσωπο πώς είναι η Ινγκα; Με ποιά γνωστή στο ευρύ κοινό θα έλεγες ότι μοιάζει αρκετά;
Επιβεβαιώνω είναι ίδια πρόσωπο ακόμα και στο χτένισμα, πήγα εχθές απόγευμα και ευτυχώς συνέπεσα στην βάρδια της.τελικά βρήκα ποια μου θυμίζει η Ινγκα
μου θυμίζει μια παλιά ηθοποιό
την Glenda Jackson
( βλέπω και παλιό σινεμά)
που είχε παίξει σε ένα φιλμ παλιό καβλιάρικο
![]()
![]()
Τελικά την πέτυχα, ή είχε πολύ σκοτάδι
στο Λιοσίων 73 β ;
![]()
![]()
![]()
0.60 ευρώ το κάθε ποστ είναι αυτά.. Κάτσε καλά..Όλα καλά ρε νεςκαφέ, αλλά τα υπόλοιπα φίδια τι τα θες με τα μαστίγια και τις μασκούλες; Εγώ θα πάω αύριο και αν δεν έχει μαστίγια χειροπέδες μάσκες και εκπλήξεις θα σε πάρω τηλέφωνο να στα χώσω.
Άξιος... Μπράβο σου.Κατάθεση προ ολιγου στο γλυκύτατο Βανεσάκι στο Λεωνίδου 28 ισόγειο.
Μπηκα στο δωμάτιο που χρησιμοποιούν και σαν αποθήκη.
Εκει μια κορασίδα ειχε αφήσει και πορνοτακουνα της.
Αφου της ξεζουμισα το μουνί την γάμησα δυνατά στα τέσσερα οπως μου ζήτησε η ιδια και δεν της χαλασα χατηρι.
Έπειτα πήγα στο Ιασωνος 37 ισόγειο οπου ηταν η πιτσιρίκα Βικτώρια γνωστη και απο το Ιασωνος 20β . Η κορασίς εχει γινει τεράστια φολα και δεν πρόκειται να την ξαναπροτιμησω.![]()
Στο Κολωνου 27 ισόγειο ήταν η Μπιανκα και η Άναμπελα.
Κατεβαίνοντας την Κολωνου κοντα στο Κολωνού 48 μόλις ειχε γίνει αυτο. Δεν αφήνουμε ποτέ πολυτιμα αντικείμενα /σακιδια κλπ μεσα στο αμαξι.
Καλο σας βράδι![]()
![]()
Ειναι το δωμάτιο αριστερά οπως μπαίνεις στο σαλόνι.Άξιος... Μπράβο σου.
Δεν επεμβαινω συχνά. Είμαι πολύ ανώμαλος ,σπαμαρω και αξίζω αναφορά. Αλλά για πες σε παρακαλω, γιατί μου χτυπησες νευρο: Σε ποιο δωμάτιο γαμησες την μικρά?
Εάν παω τέλος πάντων, θα πετυχω μέσα αυτά τα τακούνια να τον παίξω να χυσω πανω τους?
Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχίατρο, αλλά μέχρι να διατάξει τον εγκλεισμό μου, πεςμου....
Εχω πιθανότητες να πετυχω τα παπουτσια της πόρνης μόνα τους?
Άξιος... Μπράβο σου.
Δεν επεμβαινω συχνά. Είμαι πολύ ανώμαλος ,σπαμαρω και αξίζω αναφορά. Αλλά για πες σε παρακαλω, γιατί μου χτυπησες νευρο: Σε ποιο δωμάτιο γαμησες την μικρά?
Εάν παω τέλος πάντων, θα πετυχω μέσα αυτά τα τακούνια να τον παίξω να χυσω πανω τους?
Έχω ζητήσει βοήθεια από ψυχίατρο, αλλά μέχρι να διατάξει τον εγκλεισμό μου, πεςμου....
Εχω πιθανότητες να πετυχω τα παπουτσια της πόρνης μόνα τους?
Ευχαριστώ...Ειναι το δωμάτιο αριστερά οπως μπαίνεις στο σαλόνι.
Θα εχεις σίγουρα χρονο μονος σου με τα πορνοτακουνα ειδικά αν η μικρή ειναι σε αλλο δωμάτιο.
Τα εν λογω πορνοτακουνα νομιζω ειναι της βυζαρους Ντιανας που δούλευει εκει το πρωϊ.
Η Βανέσα από Κολωνού 23 είναι;Κατάθεση προ ολιγου στο γλυκύτατο Βανεσάκι στο Λεωνίδου 28 ισόγειο.
Μπηκα στο δωμάτιο που χρησιμοποιούν και σαν αποθήκη.
Εκει μια κορασίδα ειχε αφήσει και πορνοτακουνα της.
Αφου της ξεζουμισα το μουνί την γάμησα δυνατά στα τέσσερα οπως μου ζήτησε η ιδια και δεν της χαλασα χατηρι.
![]()