Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.968
- Πόντοι
- 446
Έλα ΠαναγίαααααμουΧωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Έλα ΠαναγίαααααμουΧωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Τα γυαλιά, για τα δικά μου γούστα πάντα, βγάζουν κατι το πιο σοφιστικέ και το πιο ερωτικό! Και σε όποιον αρέσεις!Χωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Σωστος δειχνει σοφιστικε να τον εχει στον στομα και να σε κοιταει με τα ματομπουκαλα αυτα με τον χοντρο φακο που μεγαλωνουν τον οφθαλμο ξες σε στυλ κουκουφαγιας μιλαμε για την καυλα χαχαχαχαχαχαχαχαΤα γυαλιά, για τα δικά μου γούστα πάντα, βγάζουν κατι το πιο σοφιστικέ και το πιο ερωτικό! Και σε όποιον αρέσεις!
Εεεε όχι και ετσιχαψαχα χαψαΣωστος δειχνει σοφιστικε να τον εχει στον στομα και να σε κοιταει με τα ματομπουκαλα αυτα με τον χοντρο φακο που μεγαλωνουν τον οφθαλμο ξες μιλαμε για την καυλα χαχαχαχαχαχαχαχα
Από τις πιο ωραίες φωτό που έχεις ανεβάσειΧωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Αστέρι μου εσύ.Χωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Γυαλιά. ΓΥΑΛΙΑ. Ψηφίζω γυαλιά. Να κλείσει η κάλπη παρακαλώ.
Omg babe! So hot!!! Just perfect!Without a shoe to avoid the debate
κουκουβαγια λαθοσ το εγραψα γρηγορα τωρα τ ειδακουκουφαγιας
Νομίζω πως έχεις πετύχει το ΙΔΑΝΙΚΌ σύνολο! Το γυαλακι προσθέτει πάρα πολλούς πόντους στην συνολική πολύ όμορφη εμφάνιση!Χωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
οταν θα καταλαβεις οτι το υφακι που πλασαρεις σε "ριχνει" πολυ στα ματια των πελατων σου θα ειναι αργα...εισαι νεα στο αθλημα και ολα τα κακομαθημενα εχουν παρει το μαθημα τους.παω στοιχημα σε λιγο καιρο θα μιλας καλυτερα.αν δεν μας ειχες αναγκη δεν θα εκανες αυτη την δουλεια ....μαθε τροπους λοιπον δεσποινις και ασε την γλαροσουπα για αργοτερα...Ναι ενω εγώ νομίζεις θέλω ατομα π σκέφτονται όπως εσύ στον προσωπικό χώρο μ να καταναλώνουν την ενέργεια μ, μη φας εχουμε γλαροσουπα
Έτσι και με τακούνια θα είσαι τοπ!Χωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
οταν καταλαβεις οτι εισαι απλα ενα πελατακι με 150 ευρο και τιποτα παραπανο, ισως εξελιχθεις σε καποιον που αντι να λεει βλακιες σε φορουμ, να βγαζει 5 δεκαρες παραπανο και να μη στεναχωριεται τοσο..οταν θα καταλαβεις οτι το υφακι που πλασαρεις σε "ριχνει" πολυ στα ματια των πελατων σου θα ειναι αργα...εισαι νεα στο αθλημα και ολα τα κακομαθημενα εχουν παρει το μαθημα τους.παω στοιχημα σε λιγο καιρο θα μιλας καλυτερα.αν δεν μας ειχες αναγκη δεν θα εκανες αυτη την δουλεια ....μαθε τροπους λοιπον δεσποινις και ασε την γλαροσουπα για αργοτερα...
ρε μπαγλαμα το θεμα δεν ειναι τα 150 αλλα ο τροπος της,τι δεν καταλαβαινεις?καλο θα ηταν να πας λιγο αυριο στο δημοτικο να μαθεις ορθογραφια γιδοβοσκε να μην ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα!!!οταν καταλαβεις οτι εισαι απλα ενα πελατακι με 150 ευρο και τιποτα παραπανο, ισως εξελιχθεις σε καποιον που αντι να λεει βλακιες σε φορουμ, να βγαζει 5 δεκαρες παραπανο και να μη στεναχωριεται τοσο..
εσενα, λογικα επειδη εισαι κατωτερο ειδος, που καθεσε και κανεις διαδικτυακα μαθηματα σε εσκορτς και μετα τις προκαλεις για να απαντησουν ασχημα, με αποτελεσμα να μη σαρεσει ο τροπος τους, γκεγκε τωρα ?ρε μπαγλαμα το θεμα δεν ειναι τα 150 αλλα ο τροπος της,τι δεν καταλαβαινεις?
ο τροπος της αννας ρε στοκε ειναι παραπανω απο καλος σε σχεση με τις μαλακιες που ακουει εδω μεσα απο κατι βαρυμαγκες σαν εσενα! φερσου πολυτισμενα σαν ανθρωπος, για να εχεις την απαιτηση να σου φερθουν το ιδιο!ρε μπαγλαμα το θεμα δεν ειναι τα 150 αλλα ο τροπος της,τι δεν καταλαβαινεις?
Από τα γραφόμενα της το κατάλαβες....τι είπε το τόσο περίεργο και δεν έχει τρόπους ....Μυστη...εσύ που λες για την Άννα....την έχεις συναντήσει από κοντά ....η έχετε μιλήσει στο τηλέφωνο....πως κατάλαβες τον τρόπο της ....από το δω στο νήμα.