clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.014
- Πόντοι
- 5.946
πως θα το πάρουμε αυτό το κωλί?το ειδα κι εκλαψα.
της αρεσει να μας τσιτωνει και να μας δειχνει τον απαγορευμενο καρπο.
![]()
πως θα το πάρουμε αυτό το κωλί?το ειδα κι εκλαψα.
της αρεσει να μας τσιτωνει και να μας δειχνει τον απαγορευμενο καρπο.
![]()
Με τάμα χαχαχαχαχπως θα το πάρουμε αυτό το κωλί?
Μην ξυνεις πληγες τυπε. Ολοι οσοι την συναντησαμε (φανταζομαι) προσπαθησαμε αλλα μας εδειξε να καταλαβουμε οτι απλα δεν υπαρχει περιπτωση να τον προσφερειπως θα το πάρουμε αυτό το κωλί?
Και καλά έκανες για να καταγραφούν όλα τα προσόντα σου Άννα και να μην χάνονται μέσα στις σελίδες στο προφίλ σουΜα.προφανώς αφού εξαρχής μπήκα στην διαδικασία να ζητησω να μ ανοίξει καρτέλα επειδή μ.είχε ζητηθεί από πολλούς!
150 την ώρα αγάπηΠόσο χρεώνει η κοπελιά
μπααα δεν ψηνεται με τιποτα.πως θα το πάρουμε αυτό το κωλί?
Με μια φορα το μήνα σεξ με την γυναίκα μας τα προλαβαίνουμε και τα αλλαΕχω δεν έχω τα προσωπικά μ είναι δικός μ λογαριασμός. Αλλά ας ρωτήσουμε κ το 80% του φόρουμ πως προλαβαίνουν τις γυναίκες τους while we're at it
Υπάρχει ελπίς.Με τάμα χαχαχαχαχ
Ξεκίνα τα τάματα. Είπε με τάμα. Το είπε και τα γραπτά μένουν.μπααα δεν ψηνεται με τιποτα.
εδω μονο κοιταμε και παμε μονο με τα πατροπαραδοτα.
παραδοσιακα που λενε
![]()
Με τάμα χαχαχαχαχ
μπααα δεν ψηνεται με τιποτα.
εδω μονο κοιταμε και παμε μονο με τα πατροπαραδοτα.
παραδοσιακα που λενε
![]()
Λέτε να κάνουμε ομαδικό.....τάμα....??Ξεκίνα τα τάματα. Είπε με τάμα. Το είπε και τα γραπτά μένουν.![]()
άναψα κεράκι... τι... ΄οχι ήθελα να πω, λαμπάδα ίσαμε το μπόι σου!!!Με τάμα χαχαχαχαχ
Θα μπερδευτούμε. Ένας ένας καλύτερα.Λέτε να κάνουμε ομαδικό.....τάμα....??
να πάρει πρωτάθλημα ο βάζελος...?Υπάρχει ελπίς.
Τι θέλεις να σου τάξω κοπελάρα μου;
Σε έχω. Έχω αφήσει την επιλογή του τάματος δική της.άναψα κεράκι... τι... ΄οχι ήθελα να πω, λαμπάδα ίσαμε το μπόι σου!!!
αν είναι να κερδίζεται ο κώλος με λαμπάδες, παππά βλέπω τον πρώτο...άναψα κεράκι... τι... ΄οχι ήθελα να πω, λαμπάδα ίσαμε το μπόι σου!!!
Η ερώτηση είναι παγίδα εκτός του ΄ότι δεν είναι τάμα αλλά ευχή. Δεν απαντώ μέχρι να μας γνωστοποιήσει η νηματοθέτρια τι ομάδα υποστηρίζει.να πάρει πρωτάθλημα ο βάζελος...?
κι αν είναι βάζελος?Η ερώτηση είναι παγίδα εκτός του ΄ότι δεν είναι τάμα αλλά ευχή. Δεν απαντώ μέχρι να μας γνωστοποιήσει η νηματοθέτρια τι ομάδα υποστηρίζει.
Και αν μου βγει γαυρίνα τι κάνω μετά αν έχω τάξει ανάποδα;κι αν είναι βάζελος?
το πάς το τάμα αν σου πει ναι?
πρωτάθλημα ή κώλος?![]()
χάνεις και κώλο και πρωτάθλημαΚαι αν μου βγει γαυρίνα τι κάνω μετά αν έχω τάξει ανάποδα;![]()
μωρε αμα υπαρχει ελπιδα και ταμα κανω και λαμπαδα αναβω και 40 μερες νηστεια κανω αμα ειναι να παρω αυτο το κωλι.Ξεκίνα τα τάματα. Είπε με τάμα. Το είπε και τα γραπτά μένουν.![]()