ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.799
- Πόντοι
- 206
Σύντροφε ΝΙΚ Α μιλάς πολύ σωστά........Σε όλους μας έχει συμβεί να θυμώσουμε με λαδοκόρη, όταν όμως πάμε στα ιδρύματα και δούμε το κορμί το ατελείωτο, το γλυκό τους χαμόγελο και ακούσουμε τη φωνή τους, γινόμαστε λιώωωωμα και σκεφτόμαστε......ρε τι βλακείες λέγαμε ή γράφαμε ή οτιδήποτε......Οι κοπέλες αυτές μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν..........Είναι μια επαγγελματική συναλλαγή, μια συνεργασία σκεφτείτε......Διαβάζοντας το νήμα λέω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου.
Κατηγορουμε αυτά τα κορασια για χίλια 2 πράματαΚαι ρωτάω εγώ τώρα αν μπορούσαμε και είχαμε όλοι μας την δυνατότητα να κάνουμε μια δουλειά που θα μας βγάζει φράγκα και να τη σταματάμε για κανένα 3 μηνο 4μηνο να αράζουμε με κάνα πιπινακι μιας και θα είχαμε καλή καβατζα και όταν γουστάραμε ξαναπιαναμε δουλειά
Θα μας κατηγορουσαν εξίσου το ίδιο? Όπως γίνεται σε αυτα τα λαδοκοριτσα?
Νομίζω πως όχι.
Λέτε πως βρίσκουν έναν μαλακά και το παίζουν παρθένες
Γιατί εμείς τι κάνουμε?
Όσοι είμαστε παντρεμένοι επί το πλείστον και όσοι έχετε σχέση από την άλλη με το ίδιο σκεπτικό ψάχνουμε να βρούμε μια μαλακω η χαζή
Που να της λέμε ότι βλέπουμε μπάλα ότι είμαστε για τσίπουρα αντροπαρεα
Ενώ είμαστε σε ένα ελαιοτριβείο και μας το παίζει κάποια 25 Χρόνη κορασίδα η σε ξενοδοχείο και γλειφουμε κάποια 20 χρονη Μολδαβή Ουκρανή κλπ.
Στην ουσία κύριοι κατηγορουμε αυτά τα κορασια γιαυτα που θα θέλαμε να κάνουμε και για αυτά που και εμείς οι ίδιοι κάνουμε.
Έχω διαπιστώσει ότι πολλοί εδώ μέσα κυρίως από προσωπικά μηνύματα παθαίνετε εμμονές με τις ελαιοκορασιδες και ερωτω πόσο βαρετή ζωή πρέπει να έχει κάποιος για να παθαίνει ψύχωση
Με μια κοπέλα που τη πληρώνει στη καλύτερη 40 λεπτά για να του τον παίξει σίγουρα για εμένα έχει πρόβλημα σοβαρό.
Τα ελαιοτριβεία είναι για να μας φεύγουν τα χοντρά μέσα στη μέρα πριν πάμε στη γυναίκα μας.