Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.994
- Πόντοι
- 2.846
Οχι αγάπη,καλημέρα
κρίμα
Οχι αγάπη,καλημέρα
Κλήσε, πάρε το 0 και ξαναπάρε , ή καλύτερα στείλε στο Viber διότι μπορεί να είναι κατελλημενη-μπουκωμενη με άλλον συναθλητη , μια χαρά είναι η Αννούλα και κάνει φοβερή τσιμπουκαρα με μπόλικο σαλιο να στάζει μέχρι τα αρχιδια να γίνουν μούσκεμα , επίσης πολύ καλή και στο mouthfuck και gagging ..... την κυνηγάω για 2ο date αλλά δεν την έχω πετύχει free τις ώρες που θέλω , σίγουρα θα παίξει επαναληπτικο date , κι κάποια στιγμή θα γράφει και κριτική απ την πενα του Chico , καντε υπομονή και κλείστε την ραντεβού το υδρωνει μια χαρά το βαλαντιο της η Αννούλα , see you soon μωραρα μου πιπιναρα μου !!!Σε εμένα δεν απάντησε πάντως.
Εσυ την εχείς δει αυτόκλητος σερίφης?Ότι νά'ναι διαβάζω...
Άλλοι αναρωτιούνται για τις κριτικες, λες και δεν θα πέφταν μαζεμένες τώρα που άνοιξε καρτέλα η κοπέλα (απόλυτα φυσιολογικό).
Άλλοι προτείνουν αύξηση τιμών και γράφουν "λίγα παίρνει" - ΕΛΕΟΣ
Άλλος αισθάνεται περήφανος που πήρε απόφαση να τη συναντήσει...!! Κι άλλο ΕΛΕΟΣ.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
Εγω λεω το αυτονόητο...Εσυ την εχείς δει αυτόκλητος σερίφης?
Πας απο thread σε thread γράφεις και σχολιάζεις σας ξερόλας- 'Ελεος
Κ να την είχα τι θα την έκανα ακριβώς?Εκτίμηση μου,ότι αν η κοπέλα δεν είχε τα τατού και τα piercing......θα είχε την διπλάσια ζήτηση.
στην λίστα αναμονής.....Κ να την είχα τι θα την έκανα ακριβώς?
Η λίστα του Σιντλερ έσωζε ψυχές απο τα κρεματόριαΚ εγώ στη λιστα...... ούτε η λιστα του Σιντλερ να ήταν...
οσοι εχουν καει στο χυλο φυσανε και το γιαουρτιΟσοι έχετε φάει τα λυσσακα σας οτι οι κριτικές π μ γράφουν είναι ανειλικρινεις πάρτε τα αρνητικά σας βαιμπς κ σε αλλη Παραλία του κυβερνοχώρου παρακαλώ.
I've never in my life begged for hand outs of any kind κ οτι υπονοείται με θίγει πολύ. Καλη μέρα σε όλους
Η κοπέλα σώζει ψυχές αλλιώς βέβαια..Η λίστα του Σιντλερ έσωζε ψυχές απο τα κρεματόρια
Η κοπέλα σώζει ψυχές αλλιώς βέβαια..χ
Μπορεις απλως να πεις ηταν άστοχο απο το να συνεχίζεις την ιεροσυλιαΗ κοπέλα σώζει ψυχές αλλιώς βέβαια..
Εγω λεω το αυτονόητο...
Εσυ που διαφωνείς, για πες μας
Καμία ιεροσυλία κ ζητω συγνώμη λαθος το σχόλιο μου καμιά τέτοια πρόθεση αλίμονο!Μπορεις απλως να πεις ηταν άστοχο απο το να συνεχίζεις την ιεροσυλια
Πέρα απο την πλάκα τώρα περα απο το οτι η ζήτηση αυτή τη στιγμή υπερβαίνει κατα πολύ την διαθεσιμότητα, σημασία έχει να αρέσουμε πρώτα πρώτα στον εαυτό μας απο κει και πέρα όσοι πιστοί θα προσέλθουν.στην λίστα αναμονής.....
αλήθεια θες απάντηση στα παραπάνω?Ότι είναι αυτονόητο για εσένα δε σημαίνει ότι είναι και για κάποιον άλλο/άλλη, αφού μπορεί να έχει διαφορετική οπτική γωνία απο τη δικ΄ή σου.
Απ' ότι φαίνεται ο κάθε άνθρωπος ε΄δω γράφει οτι θέλει και νιώθει μια ικανοποίηση για τους δικούς του λόγους,
πχ
Αυτοί που αναρωτιούνται για τις μαζεμένες κριτικές μπορεί να μην παρακολουθούν το φόρουμ σε καθημερινλη βάση ή δεν έχουν καταλάβει πως λειτουργεί, άρα τους κάνει εντύπωση,
Αυτοί που ζητάνε αύξήση μπορεί να έχουν την οικονομική άνεση και επιθυμούν τη κοπέλα για τον ευατό τους.
Τέλος αυτός που ένιωσε περήφανος που τη συνάντησε , έτσι ένιωσε και το έγραψε. Εσυ γιατί θες να του τη σπάσεις?
Μπορεις απλως να πεις ηταν άστοχο απο το να συνεχίζεις την ιεροσυλια
Συμφωνώ απόλυτα.. Πολύ ατυχές παράδειγμα για να κάνει κάποιος χιούμορΜπορεις απλως να πεις ηταν άστοχο απο το να συνεχίζεις την ιεροσυλια