Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)

georg28skg

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Και γιατι δεν παιρνεις ενα call girl να στα κανει ολα και αλλα τοσα?
Τα περισσότερα cg είναι με ψεύτικες φωτογραφίες , δεν εχω ενθουσιαστεί και έχω φάει πολλές φορές φόλα μεχρι να βρώ μία καλή. Αν έχεις κάτι καλό να προτείνεις ενδιαφέρομαι !

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.460
Πόντοι
37.562
Τα περισσότερα cg είναι με ψεύτικες φωτογραφίες , δεν εχω ενθουσιαστεί και έχω φάει πολλές φορές φόλα μεχρι να βρώ μία καλή. Αν έχεις κάτι καλό να προτείνεις ενδιαφέρομαι !
Πας βλεπεις και αν δεν σου αρεσει φευγεις..
Απο το να παρακαλας να πιασεις μπουτι κλπ παντως καλυτερα θα περασεις..

Διαβασε στα νηματα και στις κριτικες,εχει μπολικη ενημερωση..

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.378
Πόντοι
736
Πας βλεπεις και αν δεν σου αρεσει φευγεις..
Απο το να παρακαλας να πιασεις μπουτι κλπ παντως καλυτερα θα περασεις..

Διαβασε στα νηματα και στις κριτικες,εχει μπολικη ενημερωση..
Είμαι της ίδιας λογικής με σένα.
Όλοι λένε ότι θέλουν μασάζ, αλλά στο τελος ρωτάνε πόσο παραπάνω προχωράει η εκάστοτε κοπέλα.
Ας πάνε σε ένα cg να βρουν την υγεια τους.
Επίσης πολλές κοπέλες μασάζ, εμφανισιακά είναι μέτριες με περιττά κιλακια. Όσες είναι ωραίες το πολύ πολύ να τους τον παίξουν.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.460
Πόντοι
37.562
Είμαι της ίδιας λογικής με σένα.
Όλοι λένε ότι θέλουν μασάζ, αλλά στο τελος ρωτάνε πόσο παραπάνω προχωράει η εκάστοτε κοπέλα.
Ας πάνε σε ένα cg να βρουν την υγεια τους.
Επίσης πολλές κοπέλες μασάζ, εμφανισιακά είναι μέτριες με περιττά κιλακια. Όσες είναι ωραίες το πολύ πολύ να τους τον παίξουν.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι ενω θελουν να πηδηξουν,
πανε εκει που δεν σε αφησουν να το κανεις..

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.378
Πόντοι
736
Αυτό ακριβώς θέλω να πω και εγώ με το μήνυμα μου, και αυτό που έχω αποκομίσει όσο τους διαβάζω.
Επίσης έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα "αποπλανήσουν" την αθώα κορασίδα, ενώ όλες έχουν την εκτόνωση στο πρόγραμμα τους.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά. Είναι η ψευδαίσθηση που έχουν ή θέλουν να έχουν αρκετοί πως "θα κάνουν κάτι σεξουαλικό" με την εκάστοτε λαδοκόρη επειδή είναι ωραίοι τύποι και τις ξελόγιασαν. Είναι κι αυτό στο παιχνίδι του αγοραίου έρωτα και μασάζ κι έχει να κάνει με τον ψυχισμό του καθενός και τι μπορεί να αποζητά μια συγκεκριμένη στιγμή.
Προφανώς και θα συμφωνήσω, ωστόσο, ότι το να πληρώνουμε εξτρά για τα τυχόν εξτρά, είναι μλκ και μάλιστα μεγίστου είδους.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.542
Πόντοι
7.095
και ξαναπανε και ξαναπανε και ξαναπανε...το συνδρομο της στοκχολμης σε αλλη εκδοχη

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.378
Πόντοι
736
και ξαναπανε και ξαναπανε και ξαναπανε...το συνδρομο της στοκχολμης σε αλλη εκδοχη
Πεθαίνω στα γέλια όταν λένε για το 1ο σκελος, το 2ο σκελος , το 3ο σκέλος.
Θα το ξαναπώ. Την Τόκυο από το γνωστό ελαιοτριβείο την παρακαλούσαν για μαλακια, και με το που κατέβηκε στην Αθήνα , εδινε και κωλο.
Τώρα συρρέουν σε άλλο μασατζιδικο που βρίσκεται στην πόλη μας(όπως άκουσα). Πάλι την παρακαλάνε για μαλακια.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.542
Πόντοι
7.095
Πεθαίνω στα γέλια όταν λένε για το 1ο σκελος, το 2ο σκελος , το 3ο σκέλος.
Θα το ξαναπώ. Την Τόκυο από το γνωστό ελαιοτριβείο την παρακαλούσαν για μαλακια, και με το που κατέβηκε στην Αθήνα , εδινε και κωλο.
Τώρα συρρέουν σε άλλο μασατζιδικο που βρίσκεται στην πόλη μας(όπως άκουσα). Πάλι την παρακαλάνε για μαλακια.
Καλύτερα Κορυτσά, παρά Τόκυο...ούτε Τόκυο από τα Lidl.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Ρε μάγκες έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα πόσες φορές, δεν καταλαβαίνω το κράξιμο. Αν δεν σας αρέσει μην πηγαίνετε. Όπως δεν μ αρέσει εμένα η φάση με τα call girls αλλά δεν μπαίνω στο νήμα τους για να κράξω αυτούς που πηγαίνουν. Γούστο του καθενός το τι γουστάρει κ που κ πόσα θέλει να ξοδέψει

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
657
Πόντοι
81
Πέρασμα από κρύσταλ με την Κρίστη . 23-24 χρονών , πολύ ωραίο πρόσωπο , μικρό βυζί με ωραία ρόγα , κωλάρα , Μέτριο μαζάς , πολύ καλό σόσιαλ , πολύ καλό δεύτερο μέρος με όρεξη για παιχνίδι.
Η Κριστη είναι ανερχομενο αστερι μέ φοβερη βελτίωση. Αλλα από οτι ειδα σε στορυ της σήμερα,μαλλον θα την χάσουμε. Εθεαθη σέ κανονικό σπά της τσιμισκη, και μαλλον θα δουλεύει εκει. Μακαρι νά κάνω λάθος

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.813
Πόντοι
216
Η Κριστη είναι ανερχομενο αστερι μέ φοβερη βελτίωση. Αλλα από οτι ειδα σε στορυ της σήμερα,μαλλον θα την χάσουμε. Εθεαθη σέ κανονικό σπά της τσιμισκη, και μαλλον θα δουλεύει εκει. Μακαρι νά κάνω λάθος
Λες να το κάνει κι εκείνο μπουρδέλο?

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206
συμφωνω με ολλα τα προαναφερομενα φιλε μου για την συγκεκριμενη κορασιδα μια ερωτηση να σου κανω για να μην παρεξηγηθει ο οροσ σοσιαλ τι ενοεισ σοσιαλ ??? ποσο επικοινωνιακη ειναι η κορασιδα και ποσο σε αφηνει να την προσεγκισεισ ?? η κατι αλλο που δεν καταλαβα εγω και καποιοι αλλοι συνομιλητεσ η απαντηση σου παρακαλω να ειναι με επισυναψη ορου στα ελληνικκα για να το καταλαβουν και καποιοι αλλοι συνομηλητεσ μασ ευχαριστω
Να πω τον Μπαμπινιώτη να σε πάρει τηλέφωνο καλύτερα;

cidatos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα, επειδή έχω καιρό να παω, έχει κανείς γνώση τι γίνεται στο body free?
Thanks

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
συμφωνω με ολλα τα προαναφερομενα φιλε μου για την συγκεκριμενη κορασιδα μια ερωτηση να σου κανω για να μην παρεξηγηθει ο οροσ σοσιαλ τι ενοεισ σοσιαλ ??? ποσο επικοινωνιακη ειναι η κορασιδα και ποσο σε αφηνει να την προσεγκισεισ ?? η κατι αλλο που δεν καταλαβα εγω και καποιοι αλλοι συνομιλητεσ η απαντηση σου παρακαλω να ειναι με επισυναψη ορου στα ελληνικκα για να το καταλαβουν και καποιοι αλλοι συνομηλητεσ μασ ευχαριστω
είναι κοινωνική και πίανει κουβέντα μαζί σου τώρα δεν καταλαβαίνω τί ενοείς όταν λες για προσέγκιση

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
είναι κοινωνική και πίανει κουβέντα μαζί σου τώρα δεν καταλαβαίνω τί ενοείς όταν λες για προσέγκιση
η Κρίστυ ειναι μικρή ευχάριστη κοπέλα, προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις άνετα.
αυτό θα πει κοινωνική.

κανένα νέο για Φαίδρα/Φένια, έτσι? λείπει το μωρό...

px200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
7
Like
622
Πόντοι
280
Επίσκεψη κρυσταλ και περασμα με Σιλια ήταν η μόνη διαθέσιμη. Πιτσιρίκα, βαριά 22, αψογο σώμα, κώλος, πόδια και ωραίο στητό στήθος. Πρόσωπο οκ, αλλά τα χείλη που έχει βάλει είναι σχεδόν αστεία. Μασαζ να χαμε να λεγαμε, στα του αγώνα φιλότιμη προσπάθεια. Σίγουρα δεν απογοήτευσε.

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Μιας και μπήκα μετά από 10-15 μέρες και πάλι στο φόρουμ. Έχω παρατηρήσει κάτι. Στα μαγαζιά πλέον έχει ραντεβού ότι ώρα θέλεις, δηλαδή δεν έχουν μεγάλη κίνηση. Επίσης στα πριβέ πλέον οι αφεντικίνες στέλνουν και μηνύματα ή παίρνουν τηλέφωνο και καλά ότι μας επιθύμησαν! Αφού δεν έχουν δουλειά, γιατί δεν ρίχνουν λίγο τις τιμές;
Ειδικά η Εβίτα πλέον είναι ανυπόφορη, σε σημείο που μπλόκαρα το τηλέφωνο της

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.817
Πόντοι
206
Μιας και μπήκα μετά από 10-15 μέρες και πάλι στο φόρουμ. Έχω παρατηρήσει κάτι. Στα μαγαζιά πλέον έχει ραντεβού ότι ώρα θέλεις, δηλαδή δεν έχουν μεγάλη κίνηση. Επίσης στα πριβέ πλέον οι αφεντικίνες στέλνουν και μηνύματα ή παίρνουν τηλέφωνο και καλά ότι μας επιθύμησαν! Αφού δεν έχουν δουλειά, γιατί δεν ρίχνουν λίγο τις τιμές;
Ειδικά η Εβίτα πλέον είναι ανυπόφορη, σε σημείο που μπλόκαρα το τηλέφωνο της
Με απόκρυψη πάντα ή με πορνοκινητό παίρνουμε στα ιδρύματα.....αυτά είναι βασικοί κανόνες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom