You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 839
- Εμφανίσεις 271K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ionikara93
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Φόλα η ξανθια αδερφέ...
Μπααα… δε νομίζω…τελικα προς πειραια τιποτα????
Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Αριθμό ιζαμπέλας κανεις;;;
Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Δικός μου είσαι εσυ... Για πες τιμές Ιωνικαρα μουΦόλα η ξανθια αδερφέ...
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.806
- Πόντοι
- 4.496
Τελευταία βλέπω μια, με γυαλιά, έξω ακριβώς από Σκλαβενίτη στο ρεύμα προς Πέραμα, γύρω στις 23:00. Την επόμενη εβδομάδα σκέφτομαι να σταματήσω για διερευνητική.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.806
- Πόντοι
- 4.496
Πόσο κρίμα ο Πειραιάς,λιμάνι με τέτοια ιστορία στην πουτανιά Βούρλα, τρούμπα κλπ να έχει τέτοια ξεραΐλαπειραια ακομα τιποτα.....δεν βλεπω προκοπη.....
Alexandros699
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Εμείς πνειμαστε Πειραιά φάγαμε φόλα. Δ ν παίζει τίποτα γαμωτο.
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446

Υπάρχει κάτι στις γύρω περιοχές του Πειραιά; - Page 4
Επαναφέρω το νηνα μια και η διαχείριση το διέγραψε λόγο κεφαλαίων !
Ελάτε όλα τα πειραιωτακια να ανταλλάξουμε πληροφορίες στο νήμα.
Οτιδήποτε υπάρχει στις γύρω περιοχές του Πειραιά
Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Μακάρι φίλε μου!!!Καλησπέρα !!! Ίσως γίνει κάτι λόγω μετρό στο Πειραιά τέλη Αυγούστου 2022 θα είναι έτοιμο !!!
Παρόλα αυτά πρέπει να οργανωθούμε στον Πειραιά
Wasilee
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παρέα!
Είμαι νέος στο φόρουμ και γενικά στην σελίδα και ελπίζω για την βοήθεια σας. Την άλλη βδομάδα έρχομαι Αθήνα για 3 μέρες και ενώ έχω βάλει στο μάτι 2-3 κοπέλες από εσκορτ σελίδα θα ήθελα να περάσω και καμία βόλτα από καμία πιάτσα.
Τις κοπέλα από πιάτσες παίζει να τις πάρω μαζί στο ξενοδοχείο μου ή πάνε μόνο κοντά εκεί που δουλεύουν;
Είμαι νέος στο φόρουμ και γενικά στην σελίδα και ελπίζω για την βοήθεια σας. Την άλλη βδομάδα έρχομαι Αθήνα για 3 μέρες και ενώ έχω βάλει στο μάτι 2-3 κοπέλες από εσκορτ σελίδα θα ήθελα να περάσω και καμία βόλτα από καμία πιάτσα.
Τις κοπέλα από πιάτσες παίζει να τις πάρω μαζί στο ξενοδοχείο μου ή πάνε μόνο κοντά εκεί που δουλεύουν;
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 923
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα παρέα!
Και λογικά νέος και στο σπορ για να ρωτάς τέτοια πράγματα. Τέλος πάντων τύπε καλύτερα να ασχοληθείς με τις έσκορτ που έχεις λοκάρει και ασε τις πιάτσες γιατί με αυτά που θα δείς θα σου φύγει κάθε διάθεση για να πηδήξεις.
Wasilee
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Και λογικά νέος και στο σπορ για να ρωτάς τέτοια πράγματα. Τέλος πάντων τύπε καλύτερα να ασχοληθείς με τις έσκορτ που έχεις λοκάρει και ασε τις πιάτσες γιατί με αυτά που θα δείς θα σου φύγει κάθε διάθεση για να πηδήξεις.
Όχι ακριβώς νέος στο γενικό χώρο. Από πιάτσες δεν έχω όμως ιδέα από ότι κατάλαβες… Μένω Γερμανία και εδώ πηγαίνω εδώ και χρόνια στα ίδια 3/4 σπίτια απλά ήθελα να δω αν αξίζει η πιάτσα
Petros2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 380
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα στην ομάδα, πέρασμα τώρα από Σκλαβενίτη Σχιστού (Λαμπράκη και δημοκρατίας ) εμφανίστηκε πάλι η γνωστή Λατίνα μελαχρινή με σγουρά μαλλιά και γυαλάκια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις