TheProfaner21
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, η νυν Αντριάννα παλαιά Βερόνικα, που εμφανίζεται; Πέρασα από Φώκαιας 13 και ήταν κλειστό.
γιατί ρε φίλε , ντύνεσαι ironman?Τι θα γινει ρε παιδια με αυτο το πουτσοκρυο; Απο το πρωι εχω φαει το κρυο της αρκουδας και τωρα που να ανεβω και στη μηχανη για βολτα. Ασε που κανω ενα δεκαλεπτο να ξεντυθω και κανα 15λεπτο μετα να ντυθω.
Εκεί είναι πρωινή βάρδια αλλά 2 φορές που πέρασα μες την βδομάδα ήταν κλειστό δε ξέρω γιατιΚαλησπέρα, η νυν Αντριάννα παλαιά Βερόνικα, που εμφανίζεται; Πέρασα από Φώκαιας 13 και ήταν κλειστό.
Πανω, φανελακι ισοθερμικο, μακρυμανικο μπλουζακι, flese λεπτο, flese χοντρο, μπουφαν και αντιανεμικο. Κατω μποξερακι, ισοθερμικο μακρυ κολαν, φορμα, αντιανεμικο παντελονι. Κεφαλι, σκουφο Full face, και flese στο λαιμο. Χερια, γαντια ισοθερμικα, γαντια μηχανης. Διπλες καλτσες, μποτακια μηχανης. Ο ironman δεν ειναι τιποτα μπροστα μου.γιατί ρε φίλε , ντύνεσαι ironman?
εχω πετυχει καποιες να αξιζουν αλλα τις βλεπω για λιγο...για κανα 2μηνο μετα εξαφανίζονται (ε βεβαια κοροιδα ειναι να κάθονται εδω?)ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΞΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2019....ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΠΟΥΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ...!!!!!
ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΖΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΓΡΙΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΦΟΛΕΣ ΕΧΕΙ.....!!!!!!!!
#BRO ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......![]()
Στο Everest θα ανεβεις παιχτη μου;Πανω, φανελακι ισοθερμικο, μακρυμανικο μπλουζακι, flese λεπτο, flese χοντρο, μπουφαν και αντιανεμικο. Κατω μποξερακι, ισοθερμικο μακρυ κολαν, φορμα, αντιανεμικο παντελονι. Κεφαλι, σκουφο Full face, και flese στο λαιμο. Χερια, γαντια ισοθερμικα, γαντια μηχανης. Διπλες καλτσες, μποτακια μηχανης. Ο ironman δεν ειναι τιποτα μπροστα μου.
ποιες χώρες?Διαβάζω παράπονα για το επίπεδο του μεταξουργειου κτλ και γελάω, γιατί πριν λίγο καιρό πήγε τσάρκα ένας φίλος μου στις χώρες των κοριτσιών.. μάγκες.. θα κλαψετε!!
Ακόμα και οι πιο σκληροί παίχτες εδώ.. εκεί θα μασαγαν θα μπαινατε στο μεταξι και θα φυλαγατε τα πατώματα
Σκέψου να μπεις σε ένα υπόγειο, να είσαι στην ουρά από κόσμο, τα κορίτσια να είναι μέσα σε παραβάν! Και εκει που γαμας σε στρωματσαδα.. να ανάψει μια λάμπα στον τοίχο, και να μπει ο τσάτσος να σου ζητάει λεφτά επειδή ο χρόνος σου τελείωσε! Τον πληρώνεις επιτόπου όσο πηδας την τανα και συνεχίζεις
Μου φαίνεται περισσότερο χρόνο σου πήρε να τα γράψεις από το να ντυθείςΠανω, φανελακι ισοθερμικο, μακρυμανικο μπλουζακι, flese λεπτο, flese χοντρο, μπουφαν και αντιανεμικο. Κατω μποξερακι, ισοθερμικο μακρυ κολαν, φορμα, αντιανεμικο παντελονι. Κεφαλι, σκουφο Full face, και flese στο λαιμο. Χερια, γαντια ισοθερμικα, γαντια μηχανης. Διπλες καλτσες, μποτακια μηχανης. Ο ironman δεν ειναι τιποτα μπροστα μου.
ποιες χώρες
Ρουμανία, Μολδαβία κτλποιες χώρες?
εντάξει ειναι ευκολες οι γκόμενες εκει ...δε θα πηγαινα σε μπουρδελα εγω παντως,δε θα χρειαζοταν δηλΡου
Ρουμανία, Μολδαβία κτλ
Και στα στούντιο τα ίδια σκατά είναι από υπηρεσίες και εμφάνιση κοριτσιών, απλά ο χώρος είναι πιο περιποιημένος. Βέβαια καλό θα ήταν να μην πιάσουμε σ’ αυτο το νήμα την αιώνια κουβέντα, ο καθείς με το παρά του και τη ψωλιά του.Άκου φίλε μου,κατά την γνώμη μου προσπάθησε να μαζέψεις ένα 50ρικο και ριχτό σε κάποιο στούντιο που έχει αξιόλογα κορίτσια. Το πιθανότερο σε μπουρδελο αν σε δουν άβγαλτο να φας φόλα καθώς το επίπεδο πλέων είναι κάτω του μηδενός.Νομιζω σε στούντιο θα σε προσέξουν καλύτερα και δεν θα έχεις και τι χτύπημα πόρτας στο 7λεπτο.Εγω αυτό κάνω προτιμώ ένα αξιόλογο πηδημα με κάποιο στάνταρακι από στούντιο την εβδομάδα πάρα 3 γαμησια του 20σαρικου με ρίσκο
Ρε δεν έχουν συναίσθημα εννοώ , τώρα την ειρωνία ξέρεις που να την βάλεις …..Διακρίνω ότι έχεις μεγάλη εμπειρία.
Πάντα ήταν διαταραγμένες και μπάζα καινούργιο δεν είναι φίλε αυτό … Σπάνιος και παλαιά και στο σήμερα υπάρχουν καλές …..πάντα θα είναι σπάνιο …..ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΞΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2019....ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΠΟΥΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ...!!!!!
ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΖΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΓΡΙΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΦΟΛΕΣ ΕΧΕΙ.....!!!!!!!!
#BRO ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......![]()
εγώ πάντως που έχω ανέβει τον Όλυμπο λιγότερα είχα βάλειΣτο Everest θα ανεβεις παιχτη μου;
Πλάκα μας κάνεις;;;;Τι θα γινει ρε παιδια με αυτο το πουτσοκρυο; Απο το πρωι εχω φαει το κρυο της αρκουδας και τωρα που να ανεβω και στη μηχανη για βολτα. Ασε που κανω ενα δεκαλεπτο να ξεντυθω και κανα 15λεπτο μετα να ντυθω.