Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.455
- Πόντοι
- 446
Ναι φιλε μου οντως και οπως εχει αναφερθει προκειται και για κομοδινο !!!Όντως τώρα ;;
Ναι φιλε μου οντως και οπως εχει αναφερθει προκειται και για κομοδινο !!!Όντως τώρα ;;
Απο τις κριτικες φαινεται μεγαλο παλτο..κριμα και φαινεται δυνατο..Ναι φιλε μου οντως και οπως εχει αναφερθει προκειται και για κομοδινο !!!![]()
Δουλεύεις σε στούντιο Κασσάνδρα 4 Β![]()
Mata Nikolaidh (@mata_hz) • Instagram photos and videos
7,288 Followers, 1,188 Following, 16 Posts - See Instagram photos and videos from Mata Nikolaidh (@mata_hz)instagram.com
Ξέρει κανεις κάτι για το μωρο??? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το βρώ
για στουντιοκοριτσο δεν ξερω γιατι εχω χροοονια να παω.ποσο ρεαλιστικο ειναι να "ψησεις" στουντιοκοριτσο για πριβε ραντεβου σε χοτελι? εχει τυχει σε κανεναν τετοια φαση? γτ παιζουν μερικες φορες κατι κορμια που σαν ανεξαρτητες θα ειχαν πελατεια φουλ.....
Οσες φορες προσπαθησα απο Μασαζ η απαντηση ηταν ιδια απο ολες. Ποτε να προλαβω? Δουλευω εδω συνεχεια. (λογικο)για στουντιοκοριτσο δεν ξερω γιατι εχω χροοονια να παω.
δοκιμασε σε μασατζιδικο.
θεωρω οτι εκει θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.
προσωπικα εχω βγαλει εξω σε χοτελ 4-5 κοριτσια.
και με το ιδιο κοστος οσο και στο μαγαζι που εργαζονται.
μπορει να ειναι διπλωματικη η απαντηση τους. τι να σου πω?Οσες φορες προσπαθησα απο Μασαζ η απαντηση ηταν ιδια απο ολες. Ποτε να προλαβω? Δουλευω εδω συνεχεια. (λογικο)
Οχι κ τοσο γιατι ηξεραν οτι μου τα επαιρναν και ετσι. Τακτικος πελατης της Ελεναρας ;)μπορει να ειναι διπλωματικη η απαντηση τους. τι να σου πω?
παντως θελει και τροπο.
Ποιο μιλφακι εχεις κατα νου να σηκώσεις την ανατροπή να αδειασεις ???Μάγκες παίζει κανένα αφρατούτσικο νεανούδι ή πρέπει να μπαζώσω πάλι μιλφάκι....
Την Λόρα από dream ή την Στελλάρα, αλλα ψάχνω κάτι νεαρόΠοιο μιλφακι εχεις κατα νου να σηκώσεις την ανατροπή να αδειασεις ???
σωστός! μούφα 99% θα έλεγα...- Δεν έχει φωτό σε κάποιο χαρακτηριστικά ελληνικό μέρος
- Δεν έχει βίντεο να μιλάει ελληνικά
- Δεν έχει φωτό και σχόλια με φίλες
- Φωτογραφίες περίεργα κροπαρισμένες
- Χαρακτηριστικά όχι ιδιαίτερα ελληνικά
- Δεν έχει ίνστα
90% μούφα προφίλ
φιλαράκι εγώ την ακολουθούσα στο insta και fb. πραγματικά για να την πηδήξεις πρέπει να είσαι τέρμα ούγκανος. η γκόμενα είναι τέρμα κάφρος όπως μιλάει. εγώ που την πέτυχα σε ένα live που έκανε απο pisina zeas σιχάθηκα. Μιλούσε χειρότερα και απο λαχαναγορίτη. προσωπική άποψη αλλά πρέπει να είσαι τέρμα ούγκανος. εγώ που έχω να γ@@σω κάτι χρόνια λόγω διαφόρων θεμάτων που είχα, δε θα πήγαινα μαζί της με τίποταμαγγες η ελενακι ζουζουνιτσα δουλευει σε γραφειο η ανεξαρτητη?
για μπανιστηρι ρωτησα κυριωςφιλαράκι εγώ την ακολουθούσα στο insta και fb. πραγματικά για να την πηδήξεις πρέπει να είσαι τέρμα ούγκανος. η γκόμενα είναι τέρμα κάφρος όπως μιλάει. εγώ που την πέτυχα σε ένα live που έκανε απο pisina zeas σιχάθηκα. Μιλούσε χειρότερα και απο λαχαναγορίτη. προσωπική άποψη αλλά πρέπει να είσαι τέρμα ούγκανος. εγώ που έχω να γ@@σω κάτι χρόνια λόγω διαφόρων θεμάτων που είχα, δε θα πήγαινα μαζί της με τίποτα
Δες προσφατο ποσταρισμα μου/κριτικη στο νημα για ανεξαρτητες με δικο τους χωρο. ΚατιαΚαμιά με λίγη τρίχα στο μουνι της ξέρετε ψάχνω μία τέτοια για σεξ
Το βρηκα το σχετικο νημα παικτες, ακυρο το αιτημα, απο οτιςκαταλαβαΡε παικτε μπορεις να μου ξεφυγε σχετικο ποσταρισμα η νημα αν υπαρχει καθωςψειμσι και νεος εδω μεσα, η γνωστη νικολ με τα νουρου κλπ ειναι ανεξαρτητη ; ειδα αγγελια φατσα καρτα... υπαρχει καπου κριτικη προσφατη ; φιλακια δινει η ακομα νιετ ;