Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 201
Μεταξουργείο είναι ανοιχτά ή έχει σκούπα όπως χθες και έχουν βάλει λουκέτο;
Αδύνατον να συμβεί αυτό, μεγάλο ποσοστό κάτω από τα πόδια μας στην Αθήνα υπάρχει νερό και άμμος (κοινός βάλτος), μετά από κάποια κυβικά μέτρα ανά μετρικό τόνο θα υποχωρούσε το έδαφος.Ένα άλλο πολύ μεγάλο πρόβλημα της Αθήνας είναι η άναρχη δόμηση και η άσχημη αρχιτεκτονική...!!!
Κακάσχημα άναρχα κτίρια & πολυκατοικίες ξεπροβάλλουν από παντού.....!!!!!!!!!
Έπρεπε να είχαν φτιαχτεί περισσότεροι ουρανοξύστες!
Είσαι στους Αμπελόκηπους....και βλέπεις τον πύργο Αθηνών και χαίρεται η ψυχή σου.... σύγχρονο, όμορφο και μεγαλοπρεπές....έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι στην Νέα Υόρκη.
μια φορα την ειχα παρει αυτη και μου ηρθε ποδαρίλα..ασε που πεφτει πανω σου στο σαλονι και δε σε αφήνει να φυγεις,οποτε πλεον δεν μπαινω καν στο κόπο να κανω επισκεψη,σαν αν μην υπάρχει ο οικος .Την Αννα την αλβανεζα στο ισογειο εννοεις? Ναι, το εχει κοψει τελειως, εκτος και αν ειναι καποιος σταθερος πελατης της, και του τον δωσει!![]()
Στο διπλανο site γραφουν οτι η τσιμπουκλου η Σονια εθεαθη πρωινη βαρδια στο Φιλιπ. 11 ξανα. Τσαρκαρε κανεις σας πρωι ? Την ειδε καποιος εαν ηταν αυτη ?
Υ.Γ. Εαν την ειδε καποιος..... οχι ακουσα η μου φανηκε και φουμαρα.
Ήταν εκεί προχθές πρωινή.Στο διπλανο site γραφουν οτι η τσιμπουκλου η Σονια εθεαθη πρωινη βαρδια στο Φιλιπ. 11 ξανα. Τσαρκαρε κανεις σας πρωι ? Την ειδε καποιος εαν ηταν αυτη ?
Όσο μεγαλώνεις τα βαριέσαι αυτά ..Εννοώ αν σε δουν σε κόψουν όπως πρέπει δεν το πανουν διότι ξέρουν πως θα φύγει μπουκέτο …παλιά μια εκεί καθώς έφευγα με κλοτσισε με το πόδι στον κωλο μου εγώ ενστικτοδος έκανα προς τα πίσω και έπεσε κάτω ..Ξέρεις τι είπε ; Άρχιζε να κλαίει λέγοντας με χτυπήσεις το πόδι μ εγώ μια πλάκα έκανα …..Να μην κανείς άλλη φορά πλάκες της είπα και έφυγα κύριοςγενικα στο φυλης 59 εχω παρατηρησει ασχημες συμπεριφορες απο ορισμενες που οταν δεν θελεις να περασεις μπαινουν μπροστα και δε σε αφηνουν να φυγεις και σου τσαμπουκαλευονται κιολας και σε βριζουν. εχω πετυχει σκηνικο να εχει βγει η πουτανα στην εξωπορτα στο δρομο και να βριζεται με εναν που μαλλον δεν ηθελε να περασει
Μερικές γουστάρουν και τον πελάτη και θέλουν να πηδηχτούνε μαζί του. Όπως εμείς άμα δούμε κάνα ξέκωλο στο δρόμο και θέλουμε να την αναρτήσουμε εκείνη την ώρα πάνω στα καυλιά μας.γενικα στο φυλης 59 εχω παρατηρησει ασχημες συμπεριφορες απο ορισμενες που οταν δεν θελεις να περασεις μπαινουν μπροστα και δε σε αφηνουν να φυγεις και σου τσαμπουκαλευονται κιολας και σε βριζουν. εχω πετυχει σκηνικο να εχει βγει η πουτανα στην εξωπορτα στο δρομο και να βριζεται με εναν που μαλλον δεν ηθελε να περασει
Φίλε πολύ μεταγενέστερα έγινε ο πύργος !!!Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.... απλά ο ΒΡΩΜΟΝΟΜΟΣ του 1953 δεν επιτρέπει ουρανοξύστες στην Αθήνα για να μην χαλάσει το ''image'' της ακρόπολης...!!!!
ΕΛΕΟΣ....!!!!!![]()
Γαμάς ρε κουφάλα Μητσε με τις περιγραφες σου, γαμάς!Kαταθεση στη Ναταλιτσα στο Ιασονος 27 υπογειο.
Η Ναταλιτσα εχει γινει τελειως σκιννυ, την σηκωσα στην αγκαλια μου και πρεπει να ζυγιζει 35 κιλα περιπου.
Το κορμι της σφιχτο με επιπεδη κοιλια και μικρο κωλαρακι.
Σε ολη τη διαρκεια του γαμησιου την ειχα βαλει απο πανω και γαμιοταν με τρέλα.
Δουλευει 3 το μεσημερι με 11 το βραδι.
Στο Ιασονος 16 ισογειο ηταν η τσουπωτη Λορη, η οποια το πρωι δουλευει ως σερβιτορα στο γωνιακο αλβανικο καφενειο.
Το Ιασονος 16 οροφος ηταν κλειστο.
Στο γωνιακο Περδικα οροφος με τη σιδερενια σκαλα ανεβαινε για δουλεια η κουκλα μαυρομαλλα Νικη.
Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος ηταν ενα σκιννυ ομορφο μωρο η Αλεξανδρα, εχει μπει στα υποψην, εχει και ωραιους
αστραγαλους για δαγκωμα.
Για οσους ψαχνουν την σκιννυ αλβανεζα Αννα απο το το Ιασονος 44 τερμα αριστερα οροφος δουλευει στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο πρωινη βαρδια.
Την πετυχα την ωρα που εφευγε και μου εκανε εντυπωση που φορουσε σαγιοναρα διχαλο.
Καλε δεν κρυωνουν τα ποδια σου ? της ειπα μιας και την γνωριζω, οχι μου λεει εδω πιο κατω μενω.
Νταξει ρε κοπελια αφου μενεις πιο κατω πηγαινε και με το βρακι την αλλη φορα σπιτι σου.
Στο Ιασονος 20β ηταν η σκιννυ Ρουμανα Ίνα, το εχει γυρισει σε απογευματινη βαρδια,παει στις 1800.
Στην πρωινη βαρδια ειναι η βαριεστημενη Βικτωρια η πιπινα ελληνο-ρωσσιδα.
Τη Βικτωρια την ειχα δει σε ενα κοινωνικο δικτυο παρεα με ενα σουπερ σεξι μωρο να πινει καφε.
Της το ειπα και της ζητησα να φερει και τη φιλη της στη δουλεια να τα κονομησει και να περασει καλα κιολας
αλλα μου ειπε οτι η φιλη της δεν γνωριζει τη δουλεια κανει η ιδια, απιστευτο μου φαινεται αλλα ποιος ξερει.
Το Κολωνου 23 ανακτορο ηταν κλειστο ενω στο υπογειο ηταν η Στεφανια, μια χοντρη γυφτορουμανα.
Το σεξι πιπινι η Βανεσσα εχει περιοδο και γυριζει αυριο απογεμα δουλεια, ελπιζω να της εχει μεινει καμμια σταγονα αιμα να ρουφηξω.
Στο Ιασονος 31 υπογειο ηταν μια χοντρουλα αδιαφορη δε θυμαμαι ονομα..
Η Κατια θα ειναι αυριο πρωι εκει, σημερα και εχτες ειχε ρεπο.
Την Κατια τις 3 τελευταιες φορες που εχω περασει δωματιο δεν την εχω γαμησει ουτε την αφηνω να μου παρει πιπα, με το που μπει δωματιο την γδυνω και κατευθειαν της ρουφαω το μουνι, αργει να χυσει αλλα χυνει πολυ νοστιμο μουνοζουμο.
Στο γαμησι η Κατια ειναι πολυ βιαστικη στο πενταλεπτο θελει να φυγει, στο γλειφομουνι καθεται ολο το δεκαλεπτο μεσα
και δε βγαζει κιχ.. τα συμπερασματα δικα σας.
Καλο βραδι![]()
Συναγωνιστή, την είδα σήμερα το μεσημέρι. Περίμενα στο σαλόνι, καθώς ήταν στο δωμάτιο με πελάτη. Μετά από κάποια λεπτά αναμονής βγήκε και σαλονάρισε ολόγυμνη. Χαιρετηθήκαμε, της είπα ότι είμαι παλιός πελάτης της και ότι την ξέρω από το 2008, από την εποχή που δούλευε στο Φυλής 92. Δεν πέρασα μαζί της, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ σπαστική, κατά την διάρκεια του αγώνα. Κατά τα άλλα, παραμένει πολύ δυνατό milf.Στο διπλανο site γραφουν οτι η τσιμπουκλου η Σονια εθεαθη πρωινη βαρδια στο Φιλιπ. 11 ξανα. Τσαρκαρε κανεις σας πρωι ? Την ειδε καποιος εαν ηταν αυτη ?
Ο πύργος μπορεί να έγινε αλλά στο κέντρο δίπλα από Ακρόπολη δεν νοείται να γίνουν ουρανοξύστες. Θα βλέπουν την Ακρόπολη σαν λακο.Φίλε πολύ μεταγενέστερα έγινε ο πύργος !!!
Σε ευχαριστω πολυ για το info.....Αυριο το πρωι θα παω σφαιρα να τις αδειασω τα ψολωχυματα μου στην στοματαρα τις.Συναγωνιστή, την είδα σήμερα το μεσημέρι. Περίμενα στο σαλόνι, καθώς ήταν στο δωμάτιο με πελάτη. Μετά από κάποια λεπτά αναμονής βγήκε και σαλονάρισε ολόγυμνη. Χαιρετηθήκαμε, της είπα ότι είμαι παλιός πελάτης της και ότι την ξέρω από το 2008, από την εποχή που δούλευε στο Φυλής 92. Δεν πέρασα μαζί της, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ σπαστική, κατά την διάρκεια του αγώνα. Κατά τα άλλα, παραμένει πολύ δυνατό milf.
Ποδαριλα?μια φορα την ειχα παρει αυτη και μου ηρθε ποδαρίλα..ασε που πεφτει πανω σου στο σαλονι και δε σε αφήνει να φυγεις,οποτε πλεον δεν μπαινω καν στο κόπο να κανω επισκεψη,σαν αν μην υπάρχει ο οικος .