Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ μετά τις 00.00Ευχαριστώ ... αν δοκιμασω θα ενημερώσω![]()
Αδερφέ μετά τις 00.00Ευχαριστώ ... αν δοκιμασω θα ενημερώσω![]()
Είναι ωραία και το ξέρει. Μέσα είναι ανάλογα με τις διαθέσεις την πρώτη φορά ήταν περίεργα την δεύτερη φορά καλύτερα.την Έλενα τη βλέπω χρόονια τώρα, επηρεασμένος από τις κριτικές εδώ όμως δεν την έχω πάρει ποτέ! είναι σαν κλασική
σκυλομπουζουκτσού-βλαχολατέρνα με γονίδια ρουμάνας και αντικειμενικά
με ένα από τα
καλύτερα σώματα
που κυκλοφορούν αλλά αξίζει μέσα;;;
Έτσι είπε ξεκούραση.Θα λυπει για μια βδομαδα η καυλιαρα?
Μεγάλε με πέθανεςΡε παιδιά πως γλείφετε έτσι κωλοτρυπίδες;
Ήθελα και γω να γλειψω τα βυζια μιας κοραζισος, αλλά μετά από συνεχόμενα δωμάτια δεν άκουσα ούτε μια φορά ντουζιέρα ενδιάμεσα και δε ψήθηκα.
Ρε παιδιά πως γλείφετε έτσι κωλοτρυπίδες;
Ήθελα και γω να γλειψω τα βυζια μιας κοραζισος, αλλά μετά από συνεχόμενα δωμάτια δεν άκουσα ούτε μια φορά ντουζιέρα ενδιάμεσα και δε ψήθηκα.
Την φολομαρια ενοεις ;Καλησπέρα σε όλους, σημερινή απογευματινή επίσκεψη στο Φυλής 86a, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες μου βγήκε η Μαρία από Ουγγαρία (μαύρο μαλλί, ωραίο, σώμα και πρόσωπο) και το χειρότερο λόγω έλειψης χρόνου πέρασα κιόλας, μακριά παιδιά, τραγική εμπειρία και ίσως η χειρότερη που είχα στα 3-4 χρόνια της τσάρκας. Άχυστος έφυγα...δεν μου κάνει ούτε να γράψω κριτική, το μόνο φοβερό ειναι οτι απλά γίνεται λαικό προσκύνημα...
Φιλε την Αλβανίδα θα λες πια Ουγγαρία.. που φοράει κατι στρινγκ και φενετε οτι εχει απιστευτο κωλο ενω μεσα διχνει κανονικός.. πολυ ωραια γκομενα αν λεμε την ιδια αλλα με το που τσιμπήσει το 20 ρικο ξεκινάει να μυραζει φόλες στο κοσμο μηλαμαι για πολυ μαλακισμενο δεν σεβετε τπτ ..Καλησπέρα σε όλους, σημερινή απογευματινή επίσκεψη στο Φυλής 86a, έψαχνα την Μαρία με τις βυζάρες μου βγήκε η Μαρία από Ουγγαρία (μαύρο μαλλί, ωραίο, σώμα και πρόσωπο) και το χειρότερο λόγω έλειψης χρόνου πέρασα κιόλας, μακριά παιδιά, τραγική εμπειρία και ίσως η χειρότερη που είχα στα 3-4 χρόνια της τσάρκας. Άχυστος έφυγα...δεν μου κάνει ούτε να γράψω κριτική, το μόνο φοβερό ειναι οτι απλά γίνεται λαικό προσκύνημα...
Kαλημερα Φιλε μου....εχει ανοιχτει σελιδα.....μπες στο φορουμ...βρες μπουρδελα Αθηνας.... γραφει αυτο που αναζητας...καλα να περασεις......Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχουν Gilf γυναίκες σε μπουρδέλα σε ποιους χώρους και ποια ωράρια λειτουργούν.
Επειδή δεν ξέρω εάν θα περάσει η Ιζαμπελα έχει περίεργο πρόσωπο, άσχημα δόντια και σε εμένα τουλάχιστον όλο φώναζε και δεν έκανε κανένα προκαταρκιτικο μόνο πιπα με κραυγές όπου αναγκάστηκα να την διώξω.
Ρε παιδιά πως γλείφετε έτσι κωλοτρυπίδες;
Στείλε .ου κάτι συγκεκριμένο αν μπορειςKαλημερα Φιλε μου....εχει ανοιχτει σελιδα.....μπες στο φορουμ...βρες μπουρδελα Αθηνας.... γραφει αυτο που αναζητας...καλα να περασεις......
Πήγαινε στο ελλης 3. Μόνο gilfs έχουν. Ίσως και η Αναστασία στο Ιωαννίνων 3. Εκεί έχουν και άλλες gilfs. Πήγαινε και δες. Επίσης η Ζανα που δούλευε στο Ιωαννίνων 5 τώρα είναι κάπου στη Περγάμου η έφυγε εντελώς; Καλύμνου είναι ακόμα νομίζω κάποιες gilfs.Στείλε .ου κάτι συγκεκριμένο αν μπορεις
γΙΑ ΒΊΚΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΑΣ 2 έχεις κάποια γνώμη? Επίσης υπάρχουν και grannies?Πήγαινε στο ελλης 3. Μόνο gilfs έχουν. Ίσως και η Αναστασία στο Ιωαννίνων 3. Εκεί έχουν και άλλες gilfs. Πήγαινε και δες. Επίσης η Ζανα που δούλευε στο Ιωαννίνων 5 τώρα είναι κάπου στη Περγάμου η έφυγε εντελώς; Καλύμνου είναι ακόμα νομίζω κάποιες gilfs.
Επιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;
Είναι πρόβλημα αυτοί. Συνήθως μεσημέρι είναι εκεί.Και 2 ακόμα σκηνικά. 2 Ρομά στην Ιάσωνος προσέγγισαν με πολύ επιθετικό μάρκετινγκ να μου πλασάρουν ο ένας γυαλιά και ο άλλος αρώματα. Λίγο προσοχή με αυτούς γιατί ο ένας έρχεται από μπροστά και ο άλλος ύπουλα από πίσω, πιθανός να σε ψυρισει..
ευχαριστουμεΑδερφέ μετά τις 00.00
στα10Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κανείς μέχρι τι ώρα δουλεύει η κατια στο Ιάσωνος 31 Γαιτι σχολάω 5 συνήθως μήπως την προλάβω και στα ποσά είναι 10 η 15;
σουπερ..φιλεΑδερφέ κάνει καλές πίπες η Εύα;
ισχυειΠήγαινε στο ελλης 3. Μόνο gilfs έχουν. Ίσως και η Αναστασία στο Ιωαννίνων 3. Εκεί έχουν και άλλες gilfs. Πήγαινε και δες. Επίσης η Ζανα που δούλευε στο Ιωαννίνων 5 τώρα είναι κάπου στη Περγάμου η έφυγε εντελώς; Καλύμνου είναι ακόμα νομίζω κάποιες gilfs.
Επιπλέον άσχετο με gilfs, Ίσως είναι εύκολο να γνωρίζουμε στη Άγκυρας που τόσο αστάθεια υπάρχει πια ποιες δουλεύουν πλέον;
τα ωραια μουνάκια ειναι και οι πιο φολες γιατι νομιζουν οτι επειδη ειναι απλα ωραιες,θα χυσει ο αλλος μονο που τις βλέπειΚριμας γιατί είναι τρελό μουνακι!