Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
ναι ειναι η γνωστη βιβη απο το crystal που οταν ειχε φιγει απο το κρυσταλ ειχε παει στον ευοσμο στο λουξουρι
γεινει ποιο συγκεκριμενοs ομωs σε ποιο στουντιο εμφανιστηκε να ξερουμε
κόκκινο διαμάντι στα αγγλικά ρε φίλε... πόσο ποιο συγκεκριμένος

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
150
Πόντοι
1
ναι ειναι η γνωστη βιβη απο το crystal που οταν ειχε φιγει απο το κρυσταλ ειχε παει στον ευοσμο στο λουξουρι
γεινει ποιο συγκεκριμενοs ομωs σε ποιο στουντιο εμφανιστηκε να ξερουμε
τεραστιες αλλαγες!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
την ειχα παρει στο κρυσταλ δυο τρεισ φορεσ τιποτα στο πρωτο μεροσ λιγα πραγματα ομωσ στο δευτερο με 50+20 +20 ευρο =70ευρο συνολο εκανε οτι μπορεισ να φαναταστεισ και μετα πριν βγει απο το δωματιο εβαζε παντα κραγιον για να μην την καταλαβουν {φορουσε παντα εντονο κοκινο κραγιον }
50+20+20 κάνει 90, νομίζω
Σιγά την γκομενα αδερφέ

• Like
Αντιδράσεις: gear82

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά να ρωτήσω δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο υπάρχει κάποιο π γαμας κιόλας με κάποια εμφανισιμη

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Να ξεκαθαρίσω κάτι από την δίκη μου οπτική. Μέσα από το συγκεκριμένο thread προσπαθούμε να ενημερώσουμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να μεγιστοποιήσουμε την απόλαυση εις βάρος της αποτυχίας και του χαμένου 50άρικου. Το πως το καταφέρνει ο καθένας είναι δίκη του υπόθεση και μόνο. Το πως το μεταφέρει επίσης ο καθένας είναι κάτι που δε μπορεί κανένας να διερευνήσει. Απλά από εμπειρία πιάνουμε τους παπάδες και οχι απαραίτητα από την αρχή Φιλτράρουμε τα δεδομένα και οργανώνουμε κατά μόνας τη δίκη μας στρατηγική. Πολλές φορές αυτή η στρατηγική μπροστά στον κίνδυνο του χαμένου 50άρικου είναι επιθετική και λανθασμένη και φέρνει αντίθετα αποτελέσματα στις ιέρειες των μασατζίδικων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα λάβει ο εγκέφαλος του καθενός μια πληροφορία θα είναι καλύτερα να την επεξεργαστεί με πολιτική βούληση. Αυτό προκύπτει απλά αν χρησιμοποιήσει ο καθένας το σωστό κεφάλι. Διότι έχει αποδειχτεί ακόμη και ιστορικά ότι το λάθος κεφάλι μέχρι και τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέστρεψε. Τι να του κλάσει λοιπόν ένα απλό 50άρικο….!
θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά την άλλη φορά να δώσω συγκεκριμένη πληροφορία για κοπέλα. Λυπάμαι αν σας κούρασα.

ΥΓ. Μη ρωτάτε μετά γιατί κρύβουμε τα αστέρια και τα καλά και συμφέροντα.
ΥΓ. Διότι τελικά μόνο έτσι πρέπει. Και ας μείνει το thread ένας χώρος που να μετράτε ποιός την έχει μεγαλύτερη….

Τη καλημέρα μου και λυπάμαι αν σας κούρασα.
Υγεία καύλα και καπότα.

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
156
Πόντοι
1
Κάποια ´Εφη κοντά στην αγίου δημητρίου , σε ισόγειο απο τι μου είπαν .. παρακμή το γενικό σύνολο δεν εχω πάει , μου έδωσαν τον αριθμό της κύριας ... αλλά ακόμα δεν πήρα .Γνωρίζει κανείς κατί για την συγκεκριμένη ;
Θυμάμαι μια Έφη σε ένα αδιέξοδο στενάκι μετά τον Άγιο Δημήτριο αριστερα!Αυτή δούλεψε ένα φεγγάρι στον Avis ή Άδη στην Βασ.Όλγας μαζί με την Λίνα που αργότερα έκανε δικό της μαγαζί στην Βάσ.Γιώργίου!Η Εφη ήταν μελαχρινή, μέτριο ύψος μπαμπατσικη με πολύ μεγάλο και ωραιο στήθος !όλα αυτά πριν 10 χρόνια σίγουρα!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556
Παιδιά να ρωτήσω δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο υπάρχει κάποιο π γαμας κιόλας με κάποια εμφανισιμη
Ρίξε μία ματιά στα μηνύματα σου όλα ξεκινάνε με το
"Παιδιά να ρωτήσω "
Από πέρυσι πού ρωτάς δε πήγες πουθενά να ενημερώσεις κ εσύ
Για ποιο λόγο να σου πούμε από την στιγμή πού δεν ενημερώνεις

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Μετά από 2+ χρόνια αποχής λόγω οικονομικών, covid, κλπ. αποφάσισα δειλά δειλά να επιστρέψω στις παλιές συνήθειες.

Επίσκεψη σε Crystal πριν καμιά βδομάδα απόγευμα, όπου εκείνη τη στιγμή ήταν παρούσες 4 γυναίκες: ένα milfάκι ξανθό που καθόταν πίσω απο το γραφείο, τα είχε πετάξει έξω, αλλά δεν εξυπηρετούσε, ένα μελαχρινό όμορφο που ήταν μέςα στα νεύρα, μια γεματούλα με γυαλιά και μια μελαχρινή με σημάδια ακμής στο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα, όπου και προτιμήθηκε (Ίριδα στο όνομα αν θυμάμαι καλά).

Το δωμάτιο καθαρό, οι πετσέτα δεν μύριζε όπως κάποιοι παρατήρησαν, αλλά την παντόφλα σιχάθηκα να την φορέσω και αποφάσισα να περπατώ ξυπόλητος πάνω στις πουτσότριχες των προηγούμενων.

Ο επίσημος τιμοκατάλογος είναι για 30 ευρώ / 50' μασάζ, το οποίο πρέπει να παραδεχτώ πως είναι από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει σε τέτοια ιδρύματα. Επίση, μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα μού εκμυστηρεύτηκε πως παρέχονται και "έξτρα υπηρεσίες" αλλά από τις κοπέλες και όχι το ίδρυμα, τις γνωστές +20 κλπ.

Σύνολο ζημιάς: 30 για μασάζ +20 για να αρχίσει τη τρόμπα +20 για να βγάλει το βρακάκι της και να της το παίξω ελέυθερα = 70 ευρώ

Αντικειμενικά είναι πολλά τα €€€ για τέτοιες υπηρεσίες, αλλά παραδέχομαι πως πέρασα καλά και δεν τα έκλαψα...

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.794
Πόντοι
206
Μετά από 2+ χρόνια αποχής λόγω οικονομικών, covid, κλπ. αποφάσισα δειλά δειλά να επιστρέψω στις παλιές συνήθειες.

Επίσκεψη σε Crystal πριν καμιά βδομάδα απόγευμα, όπου εκείνη τη στιγμή ήταν παρούσες 4 γυναίκες: ένα milfάκι ξανθό που καθόταν πίσω απο το γραφείο, τα είχε πετάξει έξω, αλλά δεν εξυπηρετούσε, ένα μελαχρινό όμορφο που ήταν μέςα στα νεύρα, μια γεματούλα με γυαλιά και μια μελαχρινή με σημάδια ακμής στο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα, όπου και προτιμήθηκε (Ίριδα στο όνομα αν θυμάμαι καλά).

Το δωμάτιο καθαρό, οι πετσέτα δεν μύριζε όπως κάποιοι παρατήρησαν, αλλά την παντόφλα σιχάθηκα να την φορέσω και αποφάσισα να περπατώ ξυπόλητος πάνω στις πουτσότριχες των προηγούμενων.

Ο επίσημος τιμοκατάλογος είναι για 30 ευρώ / 50' μασάζ, το οποίο πρέπει να παραδεχτώ πως είναι από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει σε τέτοια ιδρύματα. Επίση, μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα μού εκμυστηρεύτηκε πως παρέχονται και "έξτρα υπηρεσίες" αλλά από τις κοπέλες και όχι το ίδρυμα, τις γνωστές +20 κλπ.

Σύνολο ζημιάς: 30 για μασάζ +20 για να αρχίσει τη τρόμπα +20 για να βγάλει το βρακάκι της και να της το παίξω ελέυθερα = 70 ευρώ

Αντικειμενικά είναι πολλά τα €€€ για τέτοιες υπηρεσίες, αλλά παραδέχομαι πως πέρασα καλά και δεν τα έκλαψα...
Πολύ ωραία και στρωμένη κριτική χωρίς γκρίνια.....Μπράβο ρε μαγκίτη...Και εις άλλα με υγεία....................

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.696
Πόντοι
9.195
Ερώτηση: Έχω χάσει τα ίχνη της Λίζας (μασάζ)...ήταν κάποια στιγμή από το 2005 και για 4 χρόνια στη Μάγκι (Καμάρα), μετά πήγε στη Δωδεκανήσου, Πλατεία Δημοκρατίας και τέλος τα τελευταία 2 χρόνια ήταν στη περιοχή της Παναγίας Χαλκέων (Πλατεία Αριστοτέλους). Αν γνωρίζει κα΄ποιος, που βρίσκεται; Ήμουν από τους πολύ τακτικούς της πελάτες...

anal-lytis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
287
Πόντοι
281
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο αλλά σκέφτομαι να επισκεφτώ.
1η επιλογή για κάτι χαλαρό λόγο περιοχής Κατερίνα Αρετσού διάβασα ότι απλά έχει φραπα και ισπανικό. Δεν έχω βρει απλά τηλ επικοινωνίας αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

2η επιλογή Angel's Spa ( jumbo ) . Εδώ απλά δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να πας συστημένος καθώς είναι κέντρο αισθητικής όπου έχει και άλλες υπηρεσίες ... αλλά σε κάποιους στο μασάζ κάνει και κάτι έξτρα προφανώς χωρίς σεξ.

3η επιλογή dames για να σπρώξω κιόλας, είμαι επιφυλακτικός επειδή διάβασα μέτρια πράγματα

Γενικότερα ψάχνω ανατολικά για αυτό και αυτές οι 3 επιλογές, αν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση ευπρόσδεκτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom