GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
εμφάνιση καλή?την είχα πάρει στο μασάζ. δεν τη δοκίμασα στο στουντιο
εμφάνιση καλή?την είχα πάρει στο μασάζ. δεν τη δοκίμασα στο στουντιο
κόκκινο διαμάντι στα αγγλικά ρε φίλε... πόσο ποιο συγκεκριμένοςναι ειναι η γνωστη βιβη απο το crystal που οταν ειχε φιγει απο το κρυσταλ ειχε παει στον ευοσμο στο λουξουρι
γεινει ποιο συγκεκριμενοs ομωs σε ποιο στουντιο εμφανιστηκε να ξερουμε
τεραστιες αλλαγες!!ναι ειναι η γνωστη βιβη απο το crystal που οταν ειχε φιγει απο το κρυσταλ ειχε παει στον ευοσμο στο λουξουρι
γεινει ποιο συγκεκριμενοs ομωs σε ποιο στουντιο εμφανιστηκε να ξερουμε
Στο μασάζ τη έλεγε;;την είχα πάρει στο μασάζ. δεν τη δοκίμασα στο στουντιο
δεν το βρισκω ρε φιλε μου ειμαι και καινουριοσ στον χωρο μην με παρεξηγειs αν εχεισ την καλοσυνη στειλε μου το λινγ με μνμ ευχαριστω!!!
50+20+20 κάνει 90, νομίζωτην ειχα παρει στο κρυσταλ δυο τρεισ φορεσ τιποτα στο πρωτο μεροσ λιγα πραγματα ομωσ στο δευτερο με 50+20 +20 ευρο =70ευρο συνολο εκανε οτι μπορεισ να φαναταστεισ και μετα πριν βγει απο το δωματιο εβαζε παντα κραγιον για να μην την καταλαβουν {φορουσε παντα εντονο κοκινο κραγιον }
Υπάρχουν αλλά τα πιο πολλά είναι πριβέΠαιδιά να ρωτήσω δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο υπάρχει κάποιο π γαμας κιόλας με κάποια εμφανισιμη
Δηλαδή για εξήγησε μου φίλε γιατί από μασατζιδα δεν γνωρίζω πως μπορώ να το φτιάξω?Υπάρχουν αλλά τα πιο πολλά είναι πριβέ
buttjob τι εννοείς; ανεβαίνει πάνω σου;
Άντε μπραβο αδελφέ. Μάθε τους μπαλίτσα. Μα πόσο πίσω από τον ήλιο ρε φιλε? Είπαμε buttjob. Κωλομαλακία ρε φιλε. Δεν είπαμε απεμπλουτισμένο ουράνιο σε κυβάκια![]()
Newgrounds.com — Everything, By Everyone
www.newgrounds.com
Θυμάμαι μια Έφη σε ένα αδιέξοδο στενάκι μετά τον Άγιο Δημήτριο αριστερα!Αυτή δούλεψε ένα φεγγάρι στον Avis ή Άδη στην Βασ.Όλγας μαζί με την Λίνα που αργότερα έκανε δικό της μαγαζί στην Βάσ.Γιώργίου!Η Εφη ήταν μελαχρινή, μέτριο ύψος μπαμπατσικη με πολύ μεγάλο και ωραιο στήθος !όλα αυτά πριν 10 χρόνια σίγουρα!Κάποια ´Εφη κοντά στην αγίου δημητρίου , σε ισόγειο απο τι μου είπαν .. παρακμή το γενικό σύνολο δεν εχω πάει , μου έδωσαν τον αριθμό της κύριας ... αλλά ακόμα δεν πήρα .Γνωρίζει κανείς κατί για την συγκεκριμένη ;
Ρίξε μία ματιά στα μηνύματα σου όλα ξεκινάνε με τοΠαιδιά να ρωτήσω δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο υπάρχει κάποιο π γαμας κιόλας με κάποια εμφανισιμη
1 φορά την πήρα, στο μασάζ θα έβαζα 3/10 στο παιχνίδι μετά ήταν καλή-πρόστυχη. Πολλά μέλη όμως είχαν γράψει τα χειρότερα γι αυτήν.Στο μασάζ τη έλεγε;;
Πολύ ωραία και στρωμένη κριτική χωρίς γκρίνια.....Μπράβο ρε μαγκίτη...Και εις άλλα με υγεία....................Μετά από 2+ χρόνια αποχής λόγω οικονομικών, covid, κλπ. αποφάσισα δειλά δειλά να επιστρέψω στις παλιές συνήθειες.
Επίσκεψη σε Crystal πριν καμιά βδομάδα απόγευμα, όπου εκείνη τη στιγμή ήταν παρούσες 4 γυναίκες: ένα milfάκι ξανθό που καθόταν πίσω απο το γραφείο, τα είχε πετάξει έξω, αλλά δεν εξυπηρετούσε, ένα μελαχρινό όμορφο που ήταν μέςα στα νεύρα, μια γεματούλα με γυαλιά και μια μελαχρινή με σημάδια ακμής στο πρόσωπο αλλά ωραίο σώμα, όπου και προτιμήθηκε (Ίριδα στο όνομα αν θυμάμαι καλά).
Το δωμάτιο καθαρό, οι πετσέτα δεν μύριζε όπως κάποιοι παρατήρησαν, αλλά την παντόφλα σιχάθηκα να την φορέσω και αποφάσισα να περπατώ ξυπόλητος πάνω στις πουτσότριχες των προηγούμενων.
Ο επίσημος τιμοκατάλογος είναι για 30 ευρώ / 50' μασάζ, το οποίο πρέπει να παραδεχτώ πως είναι από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει σε τέτοια ιδρύματα. Επίση, μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα μού εκμυστηρεύτηκε πως παρέχονται και "έξτρα υπηρεσίες" αλλά από τις κοπέλες και όχι το ίδρυμα, τις γνωστές +20 κλπ.
Σύνολο ζημιάς: 30 για μασάζ +20 για να αρχίσει τη τρόμπα +20 για να βγάλει το βρακάκι της και να της το παίξω ελέυθερα = 70 ευρώ
Αντικειμενικά είναι πολλά τα €€€ για τέτοιες υπηρεσίες, αλλά παραδέχομαι πως πέρασα καλά και δεν τα έκλαψα...