968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 1.056
Εχε κατα νου οτι οταν πηγα εγω 1815 την κοπελα την παρουσιασε ενας νεαρος τσατσοςΕμενα παλι οχι και πληρωσα 15 αν λεμε την ιδια

Αλλωστε η Μιμη δουλευει πρωι πλεον.
Εχε κατα νου οτι οταν πηγα εγω 1815 την κοπελα την παρουσιασε ενας νεαρος τσατσοςΕμενα παλι οχι και πληρωσα 15 αν λεμε την ιδια
Εκει παιζει και μια Παμελα αλλα τεσπα...Εχε κατα νου οτι οταν πηγα εγω 1815 την κοπελα την παρουσιασε ενας νεαρος τσατσοςοταν βγηκα απ το δοματιο ειδα την Ελληνιδα εξαιρετη 2τσα που δουλευει χρονια στον οικο.
Αλλωστε η Μιμη δουλευει πρωι πλεον.
Πατουσακια εγλειψες ? Δαγκωσες αστραγάλους ? Ειναι σα γλειφιτζουρια τα πέλματα της γουσταρω πολυ να τα γλείφω.Μόλις κατέθεσα στο βανεσσακι από Κολωνού 23
Τι μωράκι είναι αυτό;;
Τι όμορφα βυζάκια;;
Καθιερώθηκε στη λίστα με τα στανταρακια
Τυπε θα εισαι ο ασθενης μηδεν της νεας πανδημιας με τα ιδιαιτερα γουστα σου!Πατουσακια εγλειψες ? Δαγκωσες αστραγάλους ? Ειναι σα γλειφιτζουρια τα πέλματα της γουσταρω πολυ να τα γλείφω.
Καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε καποιες αδυναμιες,δεν ηθελα να προσβαλω ουτε την κοπελα ουτε εσενα!Εκει παιζει και μια Παμελα αλλα τεσπα...
Ανθρωποι ειναι και οι εταιρες και εχουν και τις μερες τους, εσενα οπως λες σε φωλιασε εμενα με περιποιηθηκε,
αναλογα και τις προσδοκιες του καθενος..
Εγω ας πουμε θελω νορμαλ σεξακι αντε και λιγο ζουλιγμα παραπανω και αλλοι θελουν να τους τα πινουν φρεντο καπουτσινο καλαμακι,
το φολα απ οτι εχω καταλαβει δω μεσα ειναι κατι πολυ σχετικο και δεν ισχυει παρα μονο αν αναφερθει απο πολλους οπως η ΦωλοΜαρια.
Μετα απο μενα ας πουμε μπηκε ενας γερος που εζεχνε και ηταν και σαν αστεγος και περιμεναν και δυο πακις..
Που λες δεν νομιζω να ειχαν την ιδια εξυπηρετηση.
Όλη την εγλειψα συναγωνιστήΠατουσακια εγλειψες ? Δαγκωσες αστραγάλους ? Ειναι σα γλειφιτζουρια τα πέλματα της γουσταρω πολυ να τα γλείφω.
Mπα δύσκολο, ο τύπος παίζει νά’ χει χτίσει ανοσοποιητικό κατσαρίδας...Τυπε θα εισαι ο ασθενης μηδεν της νεας πανδημιας με τα ιδιαιτερα γουστα σου!
![]()
βαλε στο στόχαστρο και Λανα απο Ιασ 37 ισως οτι πιο τοπ αυτή τη στιγμή στο μετάξι.Όλη την εγλειψα συναγωνιστή
Αυτή και η Νικόλ όαση στον βόθρο του Μεταξουργείου
H Σαμπινα η γλυκουλα Ρωσιδουλατελικα γνωριζουμε την σαμπινα αν την βρισκουμε στο βεργας 7? η δουλευει καπου αλλου? κ ποια βαρδια? μην τρεχουμε κ απο μακρυα τσαμπα...
Η ίδια είναιΞέρετε αν η Αμφίσα από Έλλης 3 είναι η ίδια με αυτή που δουλεύει βουρβαχη 19 και Ηλία Ηλιού 82?
Ναι, έχει βάλει και σιλικόνεςΞέρετε αν η Αμφίσα από Έλλης 3 είναι η ίδια με αυτή που δουλεύει βουρβαχη 19 και Ηλία Ηλιού 82?
Το λες και αναβάθμιση στο studio …Ναι, έχει βάλει και σιλικόνες