Θα στείλεις και μένα τηλέφωνο;Στείλε και εδώ αν θες
Ετχαριστω
Θα στείλεις και μένα τηλέφωνο;Στείλε και εδώ αν θες
Μπράβο Αννούλα..του χιονιά, μαύρο τώραΚαλημερα συναγωνιστες, δε ξερω αν η αννα αννουλα οντως αξιζει, μια φορα εμενα με εστησε, ουτε φωνη, ουτε ακροαση...ευτυχως δε πληρωσα τζαμπα χοτελι..το γραφω για να το εχει υποψιν καποιος αλλος αν κλεισει μαζι της..
Λες να μην βρει πελατες?Μπράβο Αννούλα..του χιονιά, μαύρο τώρα
Αρτεμης μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, θα προσπαθήσω για εκεί. Ευχαριστώ φίλοςΛοιπόν, ξεκινάω με ανεξάρτητες. Νάσια23, Άρτεμις, Ζήνα, Νεράιδα 1234. Αν θες κάτι πιο ακριβό, από γραφείο πάρε Sandra ή Sofia από Magic Girls. Επίσης Ira και Nadia από Athens girls και Adriana και Έλενα Instagram από Dream girls. Κάποιες ανεξάρτητες δεν τις ανέφερα γιατί δεν προλαβαίνεις να πάρεις τηλέφωνο (πχ Ιωάννα). Καλά να περάσεις
Τι γλυκό κορίτσι που είσαι...Έτσι είσαι κι από κοντά; ?Κάνω ναι. Αν βρίσκεται κοντά στο κέντρο δεν ζητάω κάτι έξτρα αλλιως θα σ ζητησω να μ καλύψεις το ταξι
Είμαι 170
Μπορείς να μ στειλεις και pm για περισσότερα
Σ ευχαριστώ πολύ πολύΤι γλυκό κορίτσι που είσαι...Έτσι είσαι κι από κοντά; ?
Και με καλούς τρόπους λοιπόν.Σ ευχαριστώ πολύ πολύ
Κοιτα οι κανόνες καλών τρόπων λένε πως δεν είναι κομψό να παινευουμε τον εαυτό μας αλλά πιστεύω πως ναι, ελπίζω να επιβεβαιώσουν όσοι με συναντούν ?
Και αυτές με τα γραφεία και τις αγγελίες τι ανεξάρτητες είναι; Στις αγγελίες στον ίδιο λογαριασμό βλέπεις πολλές κοπέλες . Που είναι η ανεξαρτησία;Αυτό είναι αματούρι όχι ανεξάρτητη.
Ποια είναι αυτή; Εγώ βλέπω πλασάρονται ανεξάρτητες από γραφεία και ανεξάρτητες με κοινό λογαριασμό στις αγγελίες . Τι παίζει;Δεν είναι σε γραφείο και δουλεύει για πάρτυ της. Κανονίζει μόνη της τα ραντεβού της με όποιον γουστάρει.
Τέλεια σε ευχαριστώ πολυ!Κάνω ναι. Αν βρίσκεται κοντά στο κέντρο δεν ζητάω κάτι έξτρα αλλιως θα σ ζητησω να μ καλύψεις το ταξι
Είμαι 170
Μπορείς να μ στειλεις και pm για περισσότερα
Ψάξε, διάβασε και βρες τύπε!!! Δεν είναι έτσι όπως τα λες!!! Αν προτείνω εγώ κάποια, θα θεωρηθεί promotion. Δεν μπορείς από όσα γράφονται εδώ μέσα να ξεχωρίσεις τρεις τέσσερις ανεξάρτητες;;;;Ποια είναι αυτή; Εγώ βλέπω πλασάρονται ανεξάρτητες από γραφεία και ανεξάρτητες με κοινό λογαριασμό στις αγγελίες . Τι παίζει;
Μπορεί να μου πει κάποιος συγκεκριμένα αυτή είναι ανεξάρτητη, αυτό είναι το τηλέφωνο της;
εμ, δε θα μπορεί φαίνεταιΨάξε, διάβασε και βρες τύπε!!! Δεν είναι έτσι όπως τα λες!!! Αν προτείνω εγώ κάποια, θα θεωρηθεί promotion. Δεν μπορείς από όσα γράφονται εδώ μέσα να ξεχωρίσεις τρεις τέσσερις ανεξάρτητες;;;;
εμ, δε θα μπορεί φαίνεται
Εσύ μπορείς?εμ, δε θα μπορεί φαίνεται
όχι ... εγώ χάπατο είμαιΕσύ μπορείς?
Δε με ακούς ? έλα πμ να δω και νύχια από ποδαράκια ?όχι ... εγώ χάπατο είμαι