Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Είχε Γκρόβερ.ανεβασα κριτικηΒερόνικα χωρίς γκροβερ είναι σα να τρως γλυκιά κρεπα - σοκολάτα σκέτη, χωρίς μπανανα!
Είχε Γκρόβερ.ανεβασα κριτικηΒερόνικα χωρίς γκροβερ είναι σα να τρως γλυκιά κρεπα - σοκολάτα σκέτη, χωρίς μπανανα!
Έχεις λαλήσει μάλλον.Ναι στα γρήγορα ….το βαπτισμένο pse γιατί δεν ξέρουν να γαμηθουν …. Αργά δέχεται ;; Δέχεται σκληρο σαν μάρμαρο και στραβωψολιασμενο από τα 1000δες γαμησια εργαλείο ;; Αργά μέσα στο μουνι να νιώθει πως ανοιγη η τρύπα της αργά βασανιστικά ;και γλωσσόφιλα με μανία όπου τα σάλια να τρέχουν σαν καυτή σάλτσα -σος στο πρόσωπο της ;;
Ε οχι και να περασω φιλε ..μετα απολο αυτο τι λες τωρα...αν ειχα περασει δεν θατοκανα καν θεμα...ουτε καν φασαρια της εκανα γιατι θατανε σαν να την παρακαλουσα κατσε εδω μονες σας της ειπα και εφυγα...τωρα το 50αρικακι που λες ειδικα σε μπουρδελο δεν εχω σκεφτει καν οτι δινετε..υπαρχουν τα στουντιο για τετοια λεφτα...απλα οπως ολοι πουμαστε εδω θεωρησα σωστο να ενημερωσω οι επιλογες ειναι αρκετες εκει εξω δεν αξιζει να χαλιομαστε με καμια...Δεν είπες τελικά πέρασες σαν καλό και υπακούω παιδακι ; Η έκανες το σωστό ; Έπρεπε να πεις Σιγά μωρή φατιολα για 5-10 λεπτά παραπάνω τι θα γίνει θα πάθει κάτι το μνι της ; Ειδικά αν δίνεις 50ρικακι και σου είπε και αυτό είναι φοβερά απαράδεχτες
Βικτωρια με πρωκτικό? Ποιά ειναι αυτή? Δωσε φώτα.Καλο πρωκτικο με μιλφ γκιλφ για τώρα που να πάω στο Μεταξουργείο; Εκτός από Βικτωρια.
Μ. Αλεξάνδρου 28Βικτωρια με πρωκτικό? Ποιά ειναι αυτή? Δωσε φώτα.
καλη?Μ. Αλεξάνδρου 28
Όπα να πω και σε μένα δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο η τσα, αλλά επειδή πέρασα μεσα την ώρα που τελείωνα της λέω ευγενικά ?μπορω να τελειώσω στο στόμα σου στην αρχή τον πήρε με καποτά της λέω όχι χωρίς βγάζει σκουφι κ έγινε η κατάθεση inside,ψιλοσκαλοσε στην αρχή τα φτύσε στον νιπτήρα και αυτό ήταν... ευχαριστώ καλό βράδυ ?Δεν θυμάμαι αν δίνει και κολο αλλά δάχτυλα δεχεται αρχιδογλυψιμο κλπ αδιαμαρτύρηταΕδω ειναι το ερωτημα που ειναι η αληθεια ??????
Ευχαριστούμε για την κριτική φίλε μου. Ποιό είνα το λατινόσπιτο? Και από την ώρα καταλαβαίνω ότι είναι δεύτερη βάρδια?
Αφου δεν εχει παει 50 παλι καλα να λες..Μπα ,πήγε 15 η Αννα Μπελλα; 10 ήταν μου φαίνεται μέχρι τώρα
Στα παπαρια σου, άλλες παρακαλανε για μεγάλο πουλι. Πάμε γι'αλλα αρχιμυστη!Μόλις έφαγα πόρτα από Εβελίνα .
Έχεις μεγάλο πουτσο και είσαι ορμιτηκος και τέτοια
Τρεια χρόνια καλά ήταν
Δεν βαριέσαι
Τόρα είμαι στο δοματιο και περιμένω Τζένη Φώκαιας 17 Πάνο
Ψυχή βαθιά.
δουλεύει σαν υπηρεσία εδώ κ κάτι μήνες, μόνιμα? προσωρινά? ποιος ξέρει, θα δείξει, συνήθως Κολωνού 30αΞέρει κάποιος που βρίσκεται η αλινα από Κολωνού 47 ισόγειο (κοντουλα,στρουμπουλη, βυζάρες) την έχω χάσει,το μαγαζί οπότε περνώ είναι κλειστό
πρωι?δουλεύει σαν υπηρεσία εδώ κ κάτι μήνες, μόνιμα? προσωρινά? ποιος ξέρει, θα δείξει, συνήθως Κολωνού 30α
ΕύγεΕ οχι και να περασω φιλε ..μετα απολο αυτο τι λες τωρα...αν ειχα περασει δεν θατοκανα καν θεμα...ουτε καν φασαρια της εκανα γιατι θατανε σαν να την παρακαλουσα κατσε εδω μονες σας της ειπα και εφυγα...τωρα το 50αρικακι που λες ειδικα σε μπουρδελο δεν εχω σκεφτει καν οτι δινετε..υπαρχουν τα στουντιο για τετοια λεφτα...απλα οπως ολοι πουμαστε εδω θεωρησα σωστο να ενημερωσω οι επιλογες ειναι αρκετες εκει εξω δεν αξιζει να χαλιομαστε με καμια...