Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Μετα τις κριτικες που γραφουν οι ιεροδουλες για εμας..ηρθαν και οι επαγγελματικες κριτικες.
το θετικο ειναι οτι δεν βαριεσαι εδω μεσα..:grin:
Πολλά νέα μέλη γράφτηκαν σήμερα ?

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
Βολτα κατα τις 12:00.Πηγα στον Αφρο,ειδα αυτη την Ολια/Ολγα.Στο σαλονι φαινοταν παιχνιδιαρα,μου τον επιασε κιολας.Εχοντας διαβασει κριτικες ομως δεν περασα.Δεν μου πολυαρεσε κιολας.Προτιμω 1000 φορες την κυρια που λεει τα προγραμματα,ειναι η κοντουλα που δουλευε εκει που ηταν η Αγγελικη.Πισω ηταν μια 45αρα,την εχω δει και αλλου παλιοτερα ενω στο διπλανο μια μαυρομαλλα με λιγο μεγαλη περιφερεια,ομορφο προσωπο και στηθος που ηταν στο βεγκας,εκει που ειναι πλεον η Αννα (αντικαταστατρια της υπεροχης Ιωαννας..).Στο Μπελαρους η κοπελα απο το Ναυπλιο,δεν την εχω τιμησει (δεν εχω δει κριτικες) αλλα ειναι στο προγραμμα.Τελικα πηγα στην Βικτωρια,περασα πολυ ομορφα.Ακολουθει κριτικη

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Πολλά νέα μέλη γράφτηκαν σήμερα ?
μάλλον αναδουλειές έχει η μπουρδελοκατάσταση.......
έχουμε και κριτικές τώρα απο γυναίκες του χώρου ,άντρες του χώρου ,σε λίγο μπορεί να αρχίσουν και άλλα παιχνίδια,δώρα,προσφορές......

Darth Invader

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
0
Έτσι..... 20 ημερομηνία εγγραφής και σε 2 ώρες κριτική και με 2 φορές.... Σαν να σου λέει συμφέρει να γαμησεις στο στούντιο, πάρα σε βίζιτα..... Θα πληρώσεις 80 ευρώ σε στούντιο με γλωσσοφιλα και 69 κτλ....... Δεν διάβασα την κριτική γιατί θεώρησα ο, τι πάρα ήταν μουφα..... Το κακό είναι πως και η πραμάτεια σου να είναι καλή την αχρειστευεις έτσι.....
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η κριτική ήταν όντως ένα από τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει στους οίκους, και γι'αυτό θεώρησα απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό και να αφήσω κριτική.

Διαφωνώ ότι αχρηστευω τη πραμάτεια μου, άφησα μια ειλικρινής κριτική για τα μέλη της ιστοσελίδας ώστε να ξέρουν ότι η κοπέλα ανταποκρίνεται πολύ καλά και είναι επαγγελματίας!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η κριτική ήταν όντως ένα από τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει στους οίκους, και γι'αυτό θεώρησα απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό και να αφήσω κριτική.

Διαφωνώ ότι αχρηστευω τη πραμάτεια μου, άφησα μια ειλικρινής κριτική για τα μέλη της ιστοσελίδας ώστε να ξέρουν ότι η κοπέλα ανταποκρίνεται πολύ καλά και είναι επαγγελματίας!
Με συγκινησες λιγο με αυτο που εγραψες στο τελος :cry:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα,

Aς είναι και έτσι ...που λέει και ενα τραγούδι.
Σε τελική ποιός είμαι εγώ που θα σε κρίνω;
O καθένας κρίνει, δοκιμάζει ,γράφει ό,τι θέλει.....
Είναι καλή,κακή άχρηστη μια κρίτική .....Ο καθένας μπορεί να κρίνει......
Σε τελική ελευθεροι είμαστε να πάμε ,να δοκιμάσουμε και αν έχουμε διαφορετική άποψη να ενημερώσουμε......

Αντε και τώρα που έκανες την αρχή ,μην είσαι τόσο φειδωλός να γράφεις κανένα μήνυμα ενημέρωσης και όχι μόνο.......Καλή αρχή!

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.357
Πόντοι
1.346
Εγραψα χθες κριτικη για την Βικτωρια αλλα δεν την βλεπω,τι εγινε;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Βολτα κατα τις 12:00.Πηγα στον Αφρο,ειδα αυτη την Ολια/Ολγα.Στο σαλονι φαινοταν παιχνιδιαρα,μου τον επιασε κιολας.Εχοντας διαβασει κριτικες ομως δεν περασα.Δεν μου πολυαρεσε κιολας.Προτιμω 1000 φορες την κυρια που λεει τα προγραμματα,ειναι η κοντουλα που δουλευε εκει που ηταν η Αγγελικη.Πισω ηταν μια 45αρα,την εχω δει και αλλου παλιοτερα ενω στο διπλανο μια μαυρομαλλα με λιγο μεγαλη περιφερεια,ομορφο προσωπο και στηθος που ηταν στο βεγκας,εκει που ειναι πλεον η Αννα (αντικαταστατρια της υπεροχης Ιωαννας..).Στο Μπελαρους η κοπελα απο το Ναυπλιο,δεν την εχω τιμησει (δεν εχω δει κριτικες) αλλα ειναι στο προγραμμα.Τελικα πηγα στην Βικτωρια,περασα πολυ ομορφα.Ακολουθει κριτικη
Αφού σου άρεσε η κυρία που λέει τα προγράμματα δηλαδή η τσατσά έπρεπε να την πάρεις ! Λίγο ακριβή 100€ αλλά το αξίζει...

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
πέρασα 2 φορές και δεν βρήκα το Μιρελάκι, γνωρίζουμε που είναι;

Lympe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Like
195
Πόντοι
0
μάλλον αναδουλειές έχει η μπουρδελοκατάσταση.......
έχουμε και κριτικές τώρα απο γυναίκες του χώρου ,άντρες του χώρου ,σε λίγο μπορεί να αρχίσουν και άλλα παιχνίδια,δώρα,προσφορές......
Όπως είχαν κάνει τα paradise πέρσι που λέγανε όλα τα προγράμματα μισή τιμή... Γελάει ο κόσμος

Καλησπέρα,

νομιζετε μπορειτε να ξεγελασετε τον φουσεκη?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
μη με κοψοχολιαζεις ετσι , max 30 ναναι σιγά μη βγήκε σύνταξη
Πρέπει να είναι παραπάνω , αυτή και η Βιολέτα μου φαίνεται μικροδείχνουν , μάλλον βοηθάει και το οτι δεν παίρνουν κιλά. Η Μιρέλα ηταν και στον Βαρδάρη άρα θα είναι σίγουρα πάνω απο 30 , και για την Βιολέτα είχαν γράψει οτι είναι εδω απο παλιά.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Για την ναρυ εχει κανεις αποψη? Μια που ασιατοφερνει...

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Πρέπει να είναι παραπάνω , αυτή και η Βιολέτα μου φαίνεται μικροδείχνουν , μάλλον βοηθάει και το οτι δεν παίρνουν κιλά. Η Μιρέλα ηταν και στον Βαρδάρη άρα θα είναι σίγουρα πάνω απο 30 , και για την Βιολέτα είχαν γράψει οτι είναι εδω απο παλιά.
σοβαρά; δεν ήξερα είμαι καινούριος παντως για 35+ με τέτοιο κορμί και ενέργεια δεν θα την έκανα ποτε 19 εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω μετα τον αγώνα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
σοβαρά; δεν ήξερα είμαι καινούριος παντως για 35+ με τέτοιο κορμί και ενέργεια δεν θα την έκανα ποτε 19 εγώ δεν μπορούσα να περπατήσω μετα τον αγώνα
και 40 μπορει.. αμα δεν πινεις δεν καπνιζεις, προσεχεις την διατροφη σου..και γυμναζεσαι. ετσι θα εισαι και εσυ στα 40

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
μη με κοψοχολιαζεις ετσι , max 30 ναναι σιγά μη βγήκε σύνταξη
Max 30 αποκλείεται. Λίγα λες. Την θυμάμαι σίγουρα 17 χρόνια για να μην τολμήσω να πω παραπάνω. Οπότε 19 πες να ήταν τότε τώρα είναι min 36.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Την είχα πάρει και εγώ την συγκεκριμένη, όχι ακάποτα αλλά μου είχε κάνει ακάποτο τσιμπούκι με χύσιμο στο στόμα, που για την τότε εποχή ήταν πρωτοποριακό, όπως και τα γλωσόφιλα που έδινε, το κτήριο πρέπει να σώζεται ακόμη και να λειτουργεί στο ισόγειο του ταβέρνα.
Επίσης λίγο παρακάτω πάνω στην Καλαποθάκη, δίπλα στον Ρογκότη υπήρχε σε όροφο ένα μπουρδελάκι, και κατά καιρούς ερχόντουσαν ωραίες ώριμες κυρίες σε αυτό, νιάτα τότε εμείς τις είχαμε ξεμουνιάσει τις θείτσες, γκρεμίστικε και έγινε πολυκατοικία στα τέλη των 80΄ς, οι αναμνήσεις όμως μείναν.
Σε νιώθω συναγωνιστή...έχω βγάλει φωτογραφία στα ερείπια του ιδρύματος όπου έβγαζα γούστα με την Ήρα στον Βαρδάρη.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Και η βιολέτα μικρό δείχνει ίσως γιατί είναι μικροκαμωμενη είναι σιγουρα 30αρα. Σε καμία περίπτωση 23 που γράφει το άλλο σαιτ εδώ και 4 χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom