Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
Η τσαρινα μαλλον σταματησε γιατι δεν εχει μαλλον καθαρα χαρτια για να δουλεψει εκει παει ο νους μου. Και γιαυτο δουλευει πλεον σε κλειστο κυκλο με ραντεβου εκτος. Στους οικους γενικα δεν δειχνουμε αλλα στην λαρα πχ που πηγα τις προαλλες μου ζητησαν πιστοποιητικο εμβολιασμου χωρις βεβαια να το σκαναρουν η να δουν λεπτομερειες ετσι για να χαμε να λεγαμε
Ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου.
Πάω να απαντήσω στον απο κάτω τον εξυπνακια τωρα.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
Απο τοτε που δουλευε η τσαρινα εχεις να πας σε οικο??
Αν δεν εχεις πιστοποιητικο..θα σου βγαλω εγω ενα, τωρα αν ειναι γαμου λεπτομερειες :grin:
Λεβέντη μου και απο τότε να εχω πάει σου φσινεται τόσο περιεργο; Ξέρεις υπάρχουν και γυναίκες εκει εξω που δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να πας μαζι τους.
Οσο για το δευτερο σκέλος της απάντησής σου, εχω πιστοποιητικό αλλα δεν γουσταρω να υο δείχνω στους οικους στις θειτσες .

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
731
Πόντοι
81
Είχε πριν κάνα δίμηνο στο λας Βέγκας βραδινή βάρδια μια πολύ νέα κοπέλα 23-24 χρόνων όνομα δεν θυμάμαι σωματοτυπο με καμπύλες τέλειες όχι μπαμπατσικια ούτε μοντελε το αδυνατο.
Η καλύτερη πιπα που μου έχουν κάνει σε μπουρδελο μπορώ να πω και γαμιωταν με ευχαρίστηση βέβαια έχω καιρό να πάω από τότε και μια φορά που πήγα ήταν κλειστά το λες Βέγκας. Το σπιτακι της ήταν απέναντι από της μανταλενας.
Αν κατάλαβε κάνεις ας μου θυμίσει όνομα και αν υπάρχει ακόμα ?

Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
20
δεν εχω πολλα χρονια στα μπουρδελα και δεν εχω τις εμπειριες που εχουν αλλα μελη
αλλα παντα ειχα απορια για το ακαποτο σεξ
ειδικα με εκδιδομενες

εδω πιπα μου παιρνουν ακαποτη καμια φορα και εναν φοβο τον εχω (δεν κολλαει τοσο ευκολα οσο με την διεισδυση, παλι υπαρχει μεγαλος κινδυνος)
ειδικα θεσσαλονικη που εχει 20-30 καλες να αξιζουν το μεροκαματο και παει ολη η Β.Ελλαδα(και εγω απο επαρχια ερχομαι να φανταστειτε)

καλα γαμησια να εχουμε και προσοχη
καταλαβαινω καποιον που δεν του αρεσει ή δυσκολευεται να χυσει με προφυλακτικο (δεν εχω τετοια θεματα) αλλα προσοχη ρε μαγκες

ειμαστε στρατιωτες του εκδιδομενου ερωτα
δεν θελουμε να φυγουμε στρατηγοι απο τα παρασημα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Λεβέντη μου και απο τότε να εχω πάει σου φσινεται τόσο περιεργο; Ξέρεις υπάρχουν και γυναίκες εκει εξω που δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να πας μαζι τους.
Οσο για το δευτερο σκέλος της απάντησής σου, εχω πιστοποιητικό αλλα δεν γουσταρω να υο δείχνω στους οικους στις θειτσες .
Δεν εχω σχεσεις με γυναικες εξω, δεν ξερω καν αν υπαρχουν...εγω μονο ιεροδουλες θελω.:)

Κανεις δεν γουσταρει να το δειχνει τυπε,απλα το κουβαλαμε μαζι μας αν καποια μας αρεσει και αν τυχει και σ'εκεινο το στουντιο για να περασουμε μεσα πρεπει να το δειξουμε. Παντως αν δεν το γνωριζες, εχει αλλα μαγαζια εξω..που το δειχνουμε, γουσταρουμε δεν γουσταρουμε,για αυτο και το κουβαλαμε παντα μαζι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
δεν εχω πολλα χρονια στα μπουρδελα και δεν εχω τις εμπειριες που εχουν αλλα μελη
ειδικα με εκδιδομενες

εδω πιπα μου παιρνουν ακαποτη καμια φορα και εναν φοβο τον εχω (δεν κολλαει τοσο ευκολα οσο με την διεισδυση, παλι υπαρχει μεγαλος κινδυνος)
ειδικα θεσσαλονικη που εχει 20-30 καλες να αξιζουν το μεροκαματο και παει ολη η Β.Ελλαδα(και εγω απο επαρχια ερχομαι να φανταστειτε)

καταλαβαινω καποιον που δεν του αρεσει ή δυσκολευεται να χυσει με προφυλακτικο (δεν εχω τετοια θεματα) αλλα προσοχη ρε μαγκες

Συναδελφε οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται!
αν ειαι να φυγουμε..να το κανουμε με ψηλα το κεφαλι (το κατω) :grin:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
ειδικα με εκδιδομενες

Φίλε μου εγώ με τα ακαποτα γαμησια δεν ασχολουμε και δεν με αφορά! Αλλά το 20-30 που λες δεν υπάρχει! Οι καλες είναι 5! Και απλά ανανεώνονται φεύγει η μια έρχεται η άλλη

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Ας καταθεσω και εγω τις εμπειρίες μου και την άποψη μου.
1.Ακαποτο γαμησι δεν μου εχει τύχει ποτέ αλλά δεν πέφτω και απο τα σύννεφα. Μεσα στο μήνα πέρασα με κοπελα που μεσα στην καβλα μου στήθηκε μαλιστα περιμενε να της τον τρίψω γυμνο στο μουνι της, χωρίς να θέλει κατι παραπάνω. Αν την γνωρίσω καλύτερα πιθανόν να με αφήσει να μπαίνω και γυμνά. Αυτο το κανει σίγουρα με πολλούς και δεν ηταν η ανίκητη καβλα της για μενα. Την υπόλοιπη μέρα ήμουν αγχωμένος και μόλις έφυγα το είχα μετανιώσει.
2. λίγοι εκείνη τη στιγμή θα κρατηθούν και δεν θα το χώσουν ακαποτο. Ειδικά μεγάλοι στην ηλικία. 3. Σίγουρα στα ντελα πηγαίνουν και άνθρωποι που έχουν περάσει ή έχουν σμν. Εφόσον δεν ζητάνε ενημερωμενες εξετάσεις πχ διβδομαδου σε όποιον μπαινει. Το ίδιο ισχύει και τις εργαζόμενες
4. Ακαποτη πίπα εχεις τους ίδιους κινδύνους σάλιο αίμα απο ούλα το πιο απλό και εχεις αρπάξει
5. Δυστυχώς ειναι πολυ επικίνδυνα και μόνο που μπαίνεις. Παίρνεις τα ρίσκα σου

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
4. Ακαποτη πίπα εχεις τους ίδιους κινδύνους σάλιο αίμα απο ούλα το πιο απλό και εχεις αρπάξει
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω... Κοπέλες που παίρνουν χύσιμο στο στόμα από όλους τις αποθεώνουμε και όταν φεύγουν τις ψάχνουμε. Π.χ πανέμορφη Ουκρανή που δούλευε Νικ.ουρανου..

Και το σκηνικό.... Τη χυνεις στο στόμα, τα φτύνει στο νιπτήρα κάνει και ένα ξέπλυμα στο νιπτηρα και πάει στον επόμενο. Αλλά με το γυμνό χωσιμο κάποιοι έπαθαν σοκ που το άκουσαν

Τελοσπαντων στείλε μου ένα πμ αν θες να μου πεις ποια κοπέλα είναι ώστε να ξέρω να την αποφύγω την αλήτισσα

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω... Κοπέλες που παίρνουν χύσιμο στο στόμα από όλους τις αποθεώνουμε και όταν φεύγουν τις ψάχνουμε. Π.χ πανέμορφη Ουκρανή που δούλευε Νικ.ουρανου..

Και το σκηνικό.... Τη χυνεις στο στόμα, τα φτύνει στο νιπτήρα κάνει και ένα ξέπλυμα στο νιπτηρα και πάει στον επόμενο. Αλλά με το γυμνό χωσιμο κάποιοι έπαθαν σοκ που το άκουσαν

Τελοσπαντων στείλε μου ένα πμ αν θες να μου πεις ποια κοπέλα είναι ώστε να ξέρω να την αποφύγω την αλήτισσα
Νομιζω οι περισσότεροι που ζητάνε πμ για να προφυλαχτούν, θέλουν στα αλήθεια να πάνε μήπως τους το δώσει ακαποτο χαχαχα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Νομιζω οι περισσότεροι που ζητάνε πμ για να προφυλαχτούν, θέλουν στα αλήθεια να πάνε μήπως τους το δώσει ακαποτο χαχαχα
Αν υπάρχουν τέτοιοι καλό θα ήταν να αυτοδιαγραφούν από μέλη. Δεν αξίζουν να βρίσκονται ανάμεσα μας...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436

οχι...καμια σχεση...ο κινδυνος μεταδοσης hiv απο στοματικο ειναι σε τοσο μικρη πιθανοτητα που στη ουσια ειναι θεωρητικος...για την αρκιβεια οι επιστημονες μεχρι στιγμης δεν εχουν καταφερει να αποδειξουν οτι εχει υπαρξει μεταδοση απο στοματικο
μαλιστα το σαλιο εχει καποιες ουσιες που απενεργοποιουν το hiv...ο μονος τροπος ειναι αν η αλλη εχει μεγαλες πληγες στο στομα της και στη ουσια αιμοραγει απο στομα...

• If you’re receiving a blowjob. Insertive oral sex has a much lower risk of transmission. Enzymes in the saliva can be protective in that they neutralize many viral particles. In fact, infection is only likely to be possible if the person giving oral sex is bleeding from the gums, a cut, or an ulcer in their mouth and is HIV-positive.
There are no documented casesTrusted Source of HIV being transmitted between partners through cunnilingus (oral-vaginal sex). But if a person receiving cunnilingus is menstruating and HIV-positive, there’s a potential chance of transmission.

οσοι κανετε ακαποτα με εκδιδομενες ειστε υγειονομικές βομβες...τελος

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
ειδικα με εκδιδομενες

Καλά τα λες...όμως υπάρχουν πολλοί που λόγω φθοράς δεν μπορούν με προφυλακτικό και έστω για στοματικό καταφεύγουν σε ακα έστω και με ακριβότερο εισιτήριο...οι αφροδισιολόγοι και οι ουρολόγοι κλέφτες θα γίνουν;Λεφτά υπάρχουν....

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.721
Πόντοι
456
Ποια κανει κατα την εμπειρία σας στα ρδελα το καλύτερο γλειψιμο/ρουφηγμα αρχιδιων? Παλιά σε αυτό ήταν πολύ δυνατή η Ρουμάνα ξανθιά η καρίνα στο νικηφόρου ουρανού 28 αλλά έχει φύγει εδώ κ χρόνια

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Απορώ πάντως πως ,μέχρι τώρα δεν βγήκαν οι ειδικοί στα κανάλια να ανακοινώσουν ότι μέσα στα μπουρδέλα θα γαμάμε με ανοιχτά παράθυρα και μάσκες....

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
ειχα διαβασει καποιες σελιδες πισω για την Αννα την ουκρανη στηνΠ3 ερημιτη καλα και αριστα σχολια και ειπα να κανω μια καταδρομικη,Θα πω το εξης παλι καλα που την εκανα γιατι μου θυμισε γιατι δε κανω καταδρομικες στα δελα και πσω μονο σε συγκεκριμενες παρολο ομορφη με καλο σωμα ποιο παλτο πεθαινεις απρω καποιοι που ειπαν καλα λογια γι αυτην κυριολεκτικα πρωτη φορα πληρωσα για να τραβηξω μιαλακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom