Άμα θέλεις στέλνειςΚαλησπέρα..αν μπορείς στείλε και σέ εμένα φίλε μου..
Ευχαριστώ
Άμα θέλεις στέλνειςΚαλησπέρα..αν μπορείς στείλε και σέ εμένα φίλε μου..
Ρε φίλε κ εμένα μου έμοιασε μ αυτή !!! Αν είναι όντως έχω γράψει και κριτική πριν χρόνια !!! πραγματικά πανέμορφη και δε σου δίνει την εντύπωση ότι είναι εξ αλλαγής ούτε στο μικρό της δάχτυλο !!!! νομίζω ίσως η ομορφότερη του είδους που κατ εμέ είναι 100% γυναίκα !!!με επιφυλαξη μου μοιαζει με Ζετα απο κασσανδρας!
Αν έχεις κάποιο τηλ στείλε pm! Ευχαριστώ!εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Καλημερα, αν ψαχνει για εξτρα δωρακι σε σταθερη βαση το κοριτσι στειλε μου να μιλησουμεεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Την πηρε φιλος αλλα απαντησε αλλη που ακουγονταν σα τραβελι..ειναι σε χωρο στο μεταξουργειο..δε ρωτησε παραπανω πληροφοριεςΚαλημέρα παιδιά έχω απωθημένο την κυρια παρακάτω έχει δοκιμάσει κανείς;;αξιζει;;
Σας ευχαριστώ![]()
Video call και συνάντηση
Είμαι η πάολα γνωστή κοπέλα του 104 φυλής άν ενδιαφέρεσαι διότι μένεις μακριά διότι είσαι παντρεμένος και θέλεις να περάσεις μία ηδονή μαζί μου είμαι αληθινή και μπορώ μέσα από μία κάμερα σου τρελάνω την καύλα σου για το μυαλό σου. Καλεσέ με στο 6981159017...kanesex.com
Την πηρε φιλος αλλα απαντησε αλλη που ακουγονταν σα τραβελι..ειναι σε χωρο στο μεταξουργειο..δε ρωτησε παραπανω πληροφοριες
αν μπορειτε και εδω το τηλεφωνο της μικρηςΚαλημερα, αν ψαχνει για εξτρα δωρακι σε σταθερη βαση το κοριτσι στειλε μου να μιλησουμε
Αυτά τα εικοσάρια πονεμένη ιστορία. Τουλάχιστον το ανέφερε, μερικές το λένε εκ των υστέρων...πήρα τηλέφωνο, μιλάει αγγλικά, ξεκινάει από 80 και μετά αρχίζει και προσθέτει 20αρια..δεν ασχολήθηκα
Οταν λες αρχιζει τα 20ρια, τι προσφερει δλδ στο 80ρι κ μετα 20 καθε εξτρα? Περιοχη σου ειπε?πήρα τηλέφωνο, μιλάει αγγλικά, ξεκινάει από 80 και μετά αρχίζει και προσθέτει 20αρια..δεν ασχολήθηκα
Καλησπερα φιλε μου!καλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Σιγά μην υπάρχει..Φίλε στείλε μου πληροφορίες σε πμ. Με ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ
Όχι απλά είναι απατεώνεςρε συναδελφοι τι ειναι αυτη η ιστορια στο ινσταγκραμ ολες να ζητανε προκαταβολη για συναντηση;
για τοσο μαλακες μας περνανε;
αυτο που λες ειναι η μια πλευρα.Όχι απλά είναι απατεώνες
Προφανώς αρκετοί ..αυτο που λες ειναι η μια πλευρα.
ποσο ομως αυτοι πιστευουν οτι θα βρουν κοροιδα που θα βαλουν λεφτα για μια συναντηση μπροστα;
υπαρχουν τοσοι μαλακες που το κανουν;
εχεις ενα δικιο. υπαρχουν αρκετα κοροιδα εκει εξω.Αμα δειτε ποσες χιλιαδες followers εχουν, δε θα ψαρωσουν καποιοι απο αυτους? Ευκολα λεφτα κ ξεκουραστα