ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.060
- Πόντοι
- 1.056
μπραβο σε ολους τους κατασκοπους. κανετε φοβερη δουλεια?
Άδεια πήρες για να βάλεις τη φατσα της φίλης σου ή θα σε τρέχει σαν το Στάθη?? ?Η φίλη μου η Ράνια με τους μπαλονοβυζους
Λες μια 50 άρα να με τρέχει σαν το φουκαρα τον ΣτάθηΆδεια πήρες για να βάλεις τη φατσα της φίλης σου ή θα σε τρέχει σαν το Στάθη?? ?
Μιλαμε αερόσακοι κανονικοίΗ φίλη μου η Ράνια με τους μπαλονοβυζους
Ξέρω γω φίλε.. Όλα να τα περιμένεις..Λες μια 50 άρα να με τρέχει σαν το φουκαρα τον Στάθη
Φερτο στο σινεμά να της γλείψουμε την πατούρατο μωρο μου![]()
Εκεί που έγραψες η στο φθηνότερο στην πλατεία Κοτζιά έλα εσύ και σου βάζω εγώ τα εισιτήρια στο video showσε ποιο σινεμα?
Απιστευτο το μωρό![]()
Καλοκαίρι 2021, Τζια.
Ένα αγόρι που ήταν "τρελό αγόρι" και την έβγαζε πολλές φωτογραφίες. Τι να πει κανείς και κυκλοφορούσε με αυτό το εργαλείο...
Γαμήσι στην παραλία...το μωρο μου![]()
Άμα φάς κλανιά θα πεθάνεις ρε φίλε μόνο ένας βρομιλος λιγουρης θα τον έβαζε εκεί μέσαΛίγο παλιά η φώτο αλλά το θέαμα είναι καλό .Απολαύστε.
Θα κρυώσει το καημένο.Γαμήσι στην παραλία...
Τον γνωστό...δεν διαβάζεις αλλά νήματασε ποιο σινεμα?
Νεουδιτο μωρο μου![]()
Λες μια 50 άρα να με τρέχει σαν το φουκαρα τον Στάθη
Δεν νομίζω Τζον...το πολύ πολύ να σε ευχαριστήσει ...που χαίρεται κόσμος να την βλέπει...Άδεια πήρες για να βάλεις τη φατσα της φίλης σου ή θα σε τρέχει σαν το Στάθη?? ?
Έχει και φβ το κορίτσιΔεν νομίζω Τζον...το πολύ πολύ να σε ευχαριστήσει ...που χαίρεται κόσμος να την βλέπει...
Ναι αλλά δεν έχει τέτοιο κοινό...Εχ
Έχει και φβ το κορίτσι
Ετοιμοι για εκτοξευση τορπιλης προς στοχο;