Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.386
- Πόντοι
- 481
Τώρα τελευταία δύο μαύρες έχει εκεί την Μπιούτυ, την Τζέσικα και την άλλη την άχαρη την βολειμπολίστρια... Πολύ λυπάμαι αδερφέ, για εμένα αποτελεί λόγο να ρίξω μαύρο στο συγκεκριμένο οίκο! Σε αντίθετη περίπτωση γράφτηκε πριν λίγα σχόλια ότι η Ντάρια από κολωνού 30 δέχθηκε άτομο με αμαξίδιο και έκατσε μέσα αρκετή ώραΈφαγα πόρτα από την πουτάνα στο Φυλής 66Δ επειδή κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο. Πιο συγκεκριμένα, πήγα κατά τις 6.30 και όταν φώναξα τη τσατσα να μου κρατησει λιγο τη πορτα ανοιχτή για να μπω στο μπουρδέλο, εκείνη μου ειπε "δε θέλει η κοπέλα" και έκατσα και την κοίταζα λιγα δευτερόλεπτα σκαλωμένος, οπότε τη ρώτησα "επειδή είμαι σε καρότσι?" και μου είπε "ναι". Εντωμεταξύ, η πουτάνα με πακέτωσε χωρίς να με έχει δει...Όταν ειχα παει την προηγούμενη κυριακή, ήταν στο δωμάτιο με πελάτη οπότε η τσατσά θα της ειπε ότι πηγε άτομο με αμαξίδιο και η πουτανα θα της ειπε να με διωξει αν ξαναπαω. Περιττό να πω οτι μου φάνηκε τραγικό αυτό. Δύο μπουρδελα σε ολη τη φυλης εχουν προσβαση και στο ενα με πακετωσε η πουτανα επειδη ειναι κομπλεξικη. Πείτε μου σας παρακαλώ ποια δουλεύε σήμερα το απόγευμα εκεί. Μου ειχαν πει ονομα τη προηγουμενη φορά που πηγα αλλά δε το θυμάμαι.
μαζί του...