greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.581
- Πόντοι
- 496
Ρε παιδιά η Τόκιο υπάρχει περίπτωση να δουλεύει?
Υπάρχει......Ρε παιδιά η Τόκιο υπάρχει περίπτωση να δουλεύει?
Αθήνα πιο πολλές επιλογές....Κάνα μήνα πριν που ανέβηκα δεν βρηκα κατι συγκλονιστικό σε μασαζερι…δυστυχώς..
Κάτι περισσότερο εκτός από μασάζ;;;Πηγα τις προαλλες στο Lotus που λεγατε με τις γιαπωνεζες, αλλα τελικα μονο ελληνιδες ειχε. Ωραιο καλο μασαζ, φορας και εκεινα τα εσωρουχα μιας χρησης που ειναι σαν στρινγκακια και σου κανουν μασαζ χωρις πετσετα.
Τπτ απολύτως ,παω χρόνια.Κάτι περισσότερο εκτός από μασάζ;;;
Και μια αγγελία για το μαγαζί;;;
Οι κοπέλες εμφανισιακά αξίζουν?Παντως αξιζε και ετσι σχεδον γυμνος χωρις το κατι παραπανω. Εγω πηρα ενα κουπονι απο το goldmall με 28€ και στην αρχη ενα μισαωρο σε ετριβε μπρος πισω για απολεπιση, μετα εκανες ενα μπανιο και μετα 50´ μασαζ δυνατο. Μαλιστα στην αρχη οταν ξαπλωσα μπρουμυτα και την περιμενα να ερθει ειχα βαλει και την πετσετα απο πανω γιατι με το στρινγκακι ειναι σα να μην φορας τπτ, και μολις μπηκε μου λεει « Να την βγαλω την πετσετα?».
Ανεκαθεν ετσι εγραφε. Δεν ισχυει, η κοπελα εχει χωρο στην Αγιου Δημητριου. Διαβασε πισωΣτο site του nuru massage γραφει μονο για μασαζ σε δικο μας χωρο και οχι δικο τους. Ξερουμε αν αλλαξε κατι;
Για Αντζελινα μου κανει αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουροςCrystal. Ξέρουμε ποια είναι αυτή; Δεν μου θυμίζει κάτι η ρώγα. ΑΡΤΕΜΙΣ; Μπα…
Αντζελινα μικρότερο στήθος και πιο ανοικτή κάτωΓια Αντζελινα μου κανει αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος