athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.219
- Πόντοι
- 6.555
ηταν φανατικα ανεμβολιαστη...τα συμπερασματα δικα σουΓια την Αναστασια απο Βεργας ξερει κανεις τιποτα ρε παιδια??
Εχει χαθει,,,
ηταν φανατικα ανεμβολιαστη...τα συμπερασματα δικα σουΓια την Αναστασια απο Βεργας ξερει κανεις τιποτα ρε παιδια??
Εχει χαθει,,,
Η τσα μου είπε ότι δε θα επιστρέψει από την Ουκρανία.Για την Αναστασια απο Βεργας ξερει κανεις τιποτα ρε παιδια??
Εχει χαθει,,,
Κωνσταντινουπόλεως 166Α : περασμα 2 κοπελες Βαλερια και Νικα και δυο μαζι 30 Ε αρκετα καλες και δυο μεσα... ειναι και ξαδελφες...!!!
περασα κατα τις 2μμ απο τη ξερω μεχρι 5μμ ...μεχρι τι ωρα θα ειναι τύπε ; 12 ;
περασα κατα τις 2μμ απο τη ξερω μεχρι 5μμ ...
συμπαθητικες θα λεγα ...ποιο ωραια η Βαλερια... το θεμα ειναι οτι δεν κλεβουν το χρονο ....και η δυο εκαναν ελευθερο μαζι , η Βαλερια εκανε σεχ και η Νικα τα ηπιε .. ηλικιες περιπου στα 30-35 και η δυοΑμα αντέξω και δεν πάω απόψε θα περάσω κ αυριο τύπε... εμφανισιακα τι λένε αυτές καλές ηλικια ;
Θέλω η συγκεκριμένη κοπέλα να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη γιατί είναι απίστευτο πλάσμα, είναι μια εφηβική ψυχή -teen spirit- που ζει την κάθε στιγμή χωρίς δεύτερες σκέψεις και στην τελική έχει βρει το νόημα της ζωής. Ας το έριξε, ας χώρισε, ας τα φτιάξει με όποιον γουστάρει κι ας κάνει και 20 παιδιά ακόμα, να έχει υγεία και να χαμογελάει, αυτό μόνο..!Μπορεί να βγήκε πενταμηνίτικο με ίκτερο όπως ο παπαψώλιψ που το γύρισε στο γλύψιμο πατουσών γκέιδων για να τα κονομήσει.
![]()
η ρανια τεινει σιγα σιγα να γινει στανταρακι,την εχω γαμησει 2 φορες και εμεινα ικανοποιημενος,αν εδινε και γλωσσοφυλα θα ηταν κορυφη,ισως με τον καιρο να δεσουμε...Live τώρα
Φιλιπιδου 11 κάτω η Ευα μελαχροινή
Φιλιπιδου 11 πανω η γνωστή Ανυ μελαχροινή έκφυλη με ωραίο κορμάκι.
Φυλής 65 πανω η Ιζαμπέλα Βραζιλιάνα με καμπυλες
Φυλής 86 κάτω Άντζελα μελαχροινή πληθωρικη γκομενα κοντοπουτανο.
Φυλής 84 κάτω
Ανα Μαρία και Ράνια η πρωτη κοντοπουτανο σπιτι μελαχροινή έκφυλη η δευτερη ψιλη ξανθιά με ωραίο κωλο
Ανακοινώθηκε παρτουζα και τις δυο στα 30 ευρώ.
Καλή για μια δυο φορές..ωραίος κώλος ωραία μπούτια..ωραία ανοίγματα... μέχρι εκεί....μετά τη βαριέσαιΗ Ιζαμπέλα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα τι λεει στο δωμάτιο ;
Καλή για μια δυο φορές..ωραίος κώλος ωραία μπούτια..ωραία ανοίγματα... μέχρι εκεί....μετά τη βαριέσαι
Χαλαρά ρε φίλε και εμείς στην ηλικία τους τα ίδια κάναμε.Κάθε Σάββατο η ιδια μαλακία ... 10 πιτσιρικάδες μπουλούκι του Λυκείου κατεβαίνουν στη Φυλής για τσάρκα.
Τους παιρνεις χαμπάρι απο το σαλόνι οτι ήρθαν να τρολάρουν .
Την αραπέσσα εννοείς ;Η Ιζαμπέλα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα τι λεει στο δωμάτιο ;
Την αραπέσσα εννοείς ;
Τι να το κάνεις ρε συ, δεν βλέπεται (κατά τη γνώμη μου πάντα).κώλος φινιστρινι τύπε. Τον δινει αβέρτα απο οτι φαινεται. Το ανακοινωσε και ο τσάτσος στο σαλόνι.