Νέα

Τάντρα μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Patricia Sundari με προφιλ στο ινσταγραμ; Από Βραζιλία;;; Αν ναι, εχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει κριτική αναλυτική χαμένη στις πίσω σελίδες.. Βάλε στην αναζήτηση και θα βρεις
Επιγραμματικά θα σου πω τα εξής: Δεν εχει χώρο παίζει μπάλα στα ξενοδοχεια Πειραια και Νεου Φαλήρου. Παίρνει 60 για χαλαρωτικό μασαζ και 100 για τάντρα... ( που λέει ο λόγος τάντρα) Προσφέρει φραπέ, καλό αισθησιακό αλλά δεν αφήνει αγγίγματα, δεν γδύνεται. Δύσκολη επικοινωνία στα αγγλικά, ακόμη πιο δύσκολη στα ελληνικά (έχουν περάσει 2,5 χρονια ομως, οπότε ισως εχει μαθει να μιλάει καλύτερα τα ελληνικα).
Αν χρειαστείτε διερμηνέα για πορτογαλικά στείλτε μου να σας βοηθησω. (σοβαρα το λέω.. δεν κάνω πλακα)
Τώρα εν έτη 2022 καλή επικοινωνία ελληνικά , αγγλικά στο Instagram, Viber κλπ

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Από υπηρεσίες τις ίδιες με αυτές πριν από 2,5 χρόνια;
Δεν ξέρω τι έκανε πριν 2.5 χρόνια …Φαντάζομαι όπως όλες οι ανεξάρτητες που δεν προσφέρουν σεξ αναλόγως εάν είναι επανάληψη ή πρώτη φορά προς γνωριμία

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι έκανε πριν 2.5 χρόνια …Φαντάζομαι όπως όλες οι ανεξάρτητες που δεν προσφέρουν σεξ αναλόγως εάν είναι επανάληψη ή πρώτη φορά προς γνωριμία
Εχεις κανει τωρα μαζι της μασαζ? Πως ηταν? Στειλε μου pm αν θελεις ευχαριστω

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.513
Πόντοι
2.256
η sundari τι κανει ρε τυπε???Μη χασουμε τσαμπα τη 100αρου φαινετε εκπληκτικο μουνι αλλα μου πε δεν χουφτωνεις δε γαμας...Θα μου πεις τι περιμενεις να σου πει ρε τυπε??
αλλα αν εχεις πληροφοριες σε παρακαλω πολλυ ενημερωσε με ειτε με πμ ειτε εδω
Ισχύουν αυτά που σου είπε. Μόνο αισθησιακό μασαζακι με φραπέ κάνει.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.513
Πόντοι
2.256
Τελικά πληροφορίες για αυτή την Πατρίτσια; 1η φορά την άκουω..
Αν ρωτας για την Patricia Sundari εχω γραψει κριτικη απο συναντηση που έκανα μαζί της. Να την βρω και να σου δώσω το Link Την άλλη την Πατρίτσια που αναφέρουν δεν την γνωρίζω καν

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Αν ρωτας για την Patricia Sundari εχω γραψει κριτικη απο συναντηση που έκανα μαζί της. Να την βρω και να σου δώσω το Link Την άλλη την Πατρίτσια που αναφέρουν δεν την γνωρίζω καν
Όχι φίλε δεν εννοώ τη Suntari. Έχω διαβάσει πως εκτός ότι δεν έχει χώρο, χρεώνει κάνα 100€ για φραπέ. Εγώ λέω για αυτή που αναφέρει o Dimdon στο Κολωνάκι με φραπέ στα 50€ και χώρο δικό της απ' ότι κατάλαβα.

Ευχαριστώ anyway :-)

voxir

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Like
45
Πόντοι
0
Νομιζω για ενα φραπε 100 ειναι παρα πολλα που θελει η Βραζιλιανα αν και μουναρα. Την ειχα στα υποψη αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες και με λιγοτερα χρηματα και με μπριζολα αρα την αφηνω προς το παρον στην ακρη εκτος αν το δινει επιλεκτικα.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Νομιζω για ενα φραπε 100 ειναι παρα πολλα που θελει η Βραζιλιανα αν και μουναρα. Την ειχα στα υποψη αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες και με λιγοτερα χρηματα και με μπριζολα αρα την αφηνω προς το παρον στην ακρη εκτος αν το δινει επιλεκτικα.
Πολλά για να μην είναι φουλ.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αυτη η Τεα που λεει οτι κανει ταντρα μασαζ ρωτηστε την ποιος ειναι ο δασκαλος της και ποσο καιρο το σπουδασε. Τελικα ολα ειναι μαρκετινγκ!!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Αυτη η Τεα που λεει οτι κανει ταντρα μασαζ ρωτηστε την ποιος ειναι ο δασκαλος της και ποσο καιρο το σπουδασε. Τελικα ολα ειναι μαρκετινγκ!!
Έχεις προσωπική εμπειρια ?? Αν ναι , πες μας την εμπειρια σου ! Αν όχι κάνε ένα τηλέφωνο να την ρωτήσεις να μας πεις … Καλό να γνωρίζουμε τον δάσκαλο της

• Like
Αντιδράσεις: kbm

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Έχεις προσωπική εμπειρια ?? Αν ναι , πες μας την εμπειρια σου ! Αν όχι κάνε ένα τηλέφωνο να την ρωτήσεις να μας πεις … Καλό να γνωρίζουμε τον δάσκαλο της
Τι να το κανεις; Ή μενεις ευχαριστημένος ή δεν μένεις..

Σιγα μην της ζητήσω και το πτυχίο...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Patricia Sundari με προφιλ στο ινσταγραμ; Από Βραζιλία;;; Αν ναι, εχω δοκιμάσει εγώ. Υπάρχει κριτική αναλυτική χαμένη στις πίσω σελίδες.. Βάλε στην αναζήτηση και θα βρεις
Επιγραμματικά θα σου πω τα εξής: Δεν εχει χώρο παίζει μπάλα στα ξενοδοχεια Πειραια και Νεου Φαλήρου. Παίρνει 60 για χαλαρωτικό μασαζ και 100 για τάντρα... ( που λέει ο λόγος τάντρα) Προσφέρει φραπέ, καλό αισθησιακό αλλά δεν αφήνει αγγίγματα, δεν γδύνεται. Δύσκολη επικοινωνία στα αγγλικά, ακόμη πιο δύσκολη στα ελληνικά (έχουν περάσει 2,5 χρονια ομως, οπότε ισως εχει μαθει να μιλάει καλύτερα τα ελληνικα).
Αν χρειαστείτε διερμηνέα για πορτογαλικά στείλτε μου να σας βοηθησω. (σοβαρα το λέω.. δεν κάνω πλακα)
Πολλά τα λεφτά..

Stella***

Call-Girl
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Like
40.047
η κοπέλα είναι μαέστρος.. δε ξέρω αν υπάρχει κάτι αναλογο στην Ελλάδα.. έχουν πει για κανα δυό..
Είναι ζευγάρι και αυτό
Πεζει πολύ ρόλο και χημεία
Τάντρα είναι μια φιλοσοφία
Πρέπει να το νιώθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom