Απογευματινη βαρδια Πεμπτες Διδυμου 27 ποιες κοπελες ειναι συνηθως?
Τελευταία τροποποίηση:
Τυπε σοφα εκαμεςΚυριακή βράδυ πήγα μια βόλτα από φυλής !3η βάρδια ,πήγα στο Φωκαίας 25 και είχε 3 λατινες,για την Κλεοπάτρα ειδα κριτικές!
Ήταν κι αλλά 2 μουνια μοντελικα !δεν
Μπήκα γιατί ξέρω ότι οι Λατίνες είναι φόλες!
Αλλά ειδικά η μια η ψηλή ήταν πολύ καλό μουνι!
Γνωριζει κάποιος τίποτα;
Κάτι πρέπει να γίνει παιδιά με ορισμένες τσατσαδες που χτυπάνε τις πόρτες γρήγορα δεν ξέρω για εσάς εγώ προσωπικά όταν γαμαω και μου χτυπάει η τσατσά την πόρτα απευθείας ότι επίπεδο Καυλας και να είμαι με την άλλη ότι και να κάνεις ρε παιδάκι μου ξενερώνεις απίστευτα και πες ότι νταξει περνάς το 10λεπτο 15αλεπτο πα στα κομμάτια έχεις " αργήσει" θεωρητικά αλλά όταν γίνεται αυτό το πράγμα στο δεκάλεπτο και κάτω δηλαδή υπάρχει μια αδικία έτσι πληρονουμε για να καθόμαστε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά λάθος θα είμαι αν θα πάω και ζητήσω τα χρήματα μου πίσω ?
Τσακάλι άμα υπήρχαν στην Φυλής μουνετα αλά shaiden rogue δεν θα λεγόταν Φυλής αλλά παράδεισος...Ψηλομύτα πιτσιρικά μωρε
Ειναι να βρεις τα κουμπιά της
Δεν υπάρχει πιο ωραια φυλησ αντικειμενικά τωρα
(για τα δικά μου γούστα και αυτες που εχω δει)
Απλα οι υπηρεσίες ειναι οτι να ναι
ΟΙ ΡΩΣΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΟΟΟΛΛΛΕΕΕΣΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΙΕΝΣ ....ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣΠεραστικά φίλε μου.Πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσεις την κοπέλα , έχω τηλ. αλλά καλύτερα να το κάνεις εσύ..
Μακρυά από το Φώκαιας 25 όροφος όλοι...μέχρι να βάλουν μυαλό..να μη βαράνε πόρτες στο 7 αλεπτο...και να μάθουν στις λατίνες εκεί να μην είναι ξεπετες......μέσα είναι για γέλια οποία και να πάρεις..Κυριακή βράδυ πήγα μια βόλτα από φυλής !3η βάρδια ,πήγα στο Φωκαίας 25 και είχε 3 λατινες,για την Κλεοπάτρα ειδα κριτικές!
Ήταν κι αλλά 2 μουνια μοντελικα !δεν
Μπήκα γιατί ξέρω ότι οι Λατίνες είναι φόλες!
Αλλά ειδικά η μια η ψηλή ήταν πολύ καλό μουνι!
Γνωριζει κάποιος τίποτα;
Γεμισε ο τοπος λατινες απο το χωριο του Δρακουλα στα Καρπαθια ορη ?Μακρυά από το Φώκαιας 25 όροφος όλοι...μέχρι να βάλουν μυαλό..να μη βαράνε πόρτες στο 7 αλεπτο...και να μάθουν στις λατίνες εκεί να μην είναι ξεπετες......μέσα είναι για γέλια οποία και να πάρεις..
Έσω κ πολύ καιρό έχω αναφέρει ότι το ίδιο απαράδεκτο σκηνικό συμβαίνει κ στα 17αρια κ 19 της φωκαιας όπου χτυπάνε πόρτες ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΨΥΧΗ. με την δικαιολογία ότι υπάρχουν κάμερες… κ βλέπει το αφεντικό. Λες κ το αφεντικό τραβάει κάνα ζόρι αν θα κάτσω πέντε λεπτά παραπάνω με άδεια δωμάτια.Μακρυά από το Φώκαιας 25 όροφος όλοι...μέχρι να βάλουν μυαλό..να μη βαράνε πόρτες στο 7 αλεπτο...και να μάθουν στις λατίνες εκεί να μην είναι ξεπετες......μέσα είναι για γέλια οποία και να πάρεις..
Τι εστί Σέλι;Πλέον μόνο πρωί θα μπορώ να πηγαίνω στους οίκους λόγω δουλειάς . Άραγε αυτή η Σελι θα κάνει καμία πρωινή βάρδια να την τιμήσουμε; Είναι κρίμα να έρχονται καινούργια κορίτσια και μα μην έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη από τους πελατες
Μια λατίνα διάβασα σε μια ενημέρωση με πολύ ωραίο κορμί αλλά φόλα σε υπηρεσιεςΤι εστί Σέλι;
η Βαλέσκα ηταν κάπως καλή αλλά την έκανεμέσα είναι για γέλια οποία και να πάρεις..
Νομίζω Τσερι είναι, μια μαυρουλα στο Φυλής 66δΤι εστί Σέλι;
Η Σελι/Τσερι η καινουργια στο φυλ.66?.. ειναι μαυρούλα, Τζαμαικανη λενε.Μια λατίνα διάβασα σε μια ενημέρωση με πολύ ωραίο κορμί αλλά φόλα σε υπηρεσιες