Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.386
- Πόντοι
- 481
Γνωρίζει κάποιος αν η Ιονέλα είναι κάθε μέρα Μαραθώνος 59 απογευματινή; Την είχα πετύχει και Βέργας μια φορά γι αυτό ρωτάω
Η Λίζα την Κυριακή στη πρώτη βάρδια δουλευε στο Ιάσωνος 19βΓια οσους την ψαχνουν, η κοντοπουτανη Βαννεσα απο το κολωνου 23 ανακτορο ηταν σημερα μετα της 1800 στο Ιασονος 37 οροφος.
Το ανακτορο ηταν κλειστο και το ισογειο και το υπογειο.
Κατεθεσα στο Λεωνιδου 28 οροφος σε ενα ομορφο μινιον μιλφακι τη Λιζα που δεν εχω ξαναδει στην περιοχη.
Κοντουλα με μπανικο κωλαρακι,πονηρο μουτρακι και μακρυ μαυρο μαλλι.
Δεν ηταν για πολλα πολλα. Κριτικη πιο μετα.
Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό στον μπουρδελοκοσμο !Η Λίζα την Κυριακή στη πρώτη βάρδια δουλευε στο Ιάσωνος 19β
από ενημέρωση μου :
Ιάσωνος 19β Λίζα μελαχρινή λεπτή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Λεωνιδου 28 όροφος επέστρεψε η Λάουρα η μελαχρινή πιτσιρικά με το μακρύ ίσιο μαλλί, μικρό βυζι, τατουάζ στο δεξί κωλομερι και πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.
άρα Λάουρα και Λιζα αλλάζουν βάρδιες και μαγαζιά
Μαραθωνος 59 -- νομιζω δεν προκειται να ξαναπαει Βεργας.Γνωρίζει κάποιος αν η Ιονέλα είναι κάθε μέρα Μαραθώνος 59 απογευματινή; Την είχα πετύχει και Βέργας μια φορά γι αυτό ρωτάω
Μύστη θυμάσαι στα άλλα δύο ποιες ήταν?Μαραθωνος 59 -- νομιζω δεν προκειται να ξαναπαει Βεργας.
Τωρα για βαρδια εξαρταται, καποτε είναι πρωι και καποιες φορες διπλοβαρδια.
Σημερα ηταν μονο απογευματινη, περασα γυρω στις 22:00 και ηταν εκει.
σορρυ, δεν συγκρατησα ονοματα, μια μελαχρινη καπως νταρντανα, και στο αλλο ,μια επίσης μαυρομαλλα σχετικα ψηληΜύστη θυμάσαι στα άλλα δύο ποιες ήταν?
Στο 59α πάντως ήταν η ΙναΜύστη θυμάσαι στα άλλα δύο ποιες ήταν?
Α οκ..ρώτησαηοως και επέστρεψε η Σεβντα.Στο 59α πάντως ήταν η Ινα
τις τελευταίες δύο βδομάδες έχω περάσει 2 φορές πρωί και 2 απόγευμα κ δε την είδαΑ οκ..ρώτησαηοως και επέστρεψε η Σεβντα.
Ναι και γω περνάω συχνά... μιας και είναι απόλυτο στανταράκι... χθες δε πέρασα.τις τελευταίες δύο βδομάδες έχω περάσει 2 φορές πρωί και 2 απόγευμα κ δε την είδα
Ωωωω ρε φουκαρά θυμάμαι πριν 4 χρόνια που έλιωνα τα νήματα εδώ από τη βόρεια πύλη του Λαγού στον Έβρο μπας και βρω κανένα πηδηχτήριο και με τον γαμιόλη το Ταξίαρχο να μπαινοβγαίνει συνέχεια... Τελικά είχα βρει ένα απομακρυσμένο πηδηχτήριο στο Διδυμότειχο (μισή ώρα περπάτημα), καθόλα τελειωμένο και με μία πατσαβούρα μέσα. Μια μέρα είπα του Ίλαρχου για την ανακάλυψη μουΚαλησπερα κυριοι παρουσιαστηκα στην Αλεξανδρούπολη και ψαχνω εγω μαζι με την σειρα μου μια λυση να αδιασουμε.Χρειαζομαστε την στήριξη σας για να μπορεσουμε να εκπληρωσουνε το καθηκον μας,ευχαριστω.
Ωωωω ρε φουκαρά θυμάμαι πριν 4 χρόνια που έλιωνα τα νήματα εδώ από τη βόρεια πύλη του Λαγού στον Έβρο μπας και βρω κανένα πηδηχτήριο και με τον γαμιόλη το Ταξίαρχο να μπαινοβγαίνει συνέχεια... Τελικά είχα βρει ένα απομακρυσμένο πηδηχτήριο στο Διδυμότειχο (μισή ώρα περπάτημα), καθόλα τελειωμένο και με μία πατσαβούρα μέσα. Μια μέρα είπα του Ίλαρχου για την ανακάλυψη μουκαι αφού ππήγε κι εκείνος μου ξηγήθηκε 3ημερη τιμητική. Πρέπει να είχε να γαμήσει από το καιρό του Βιετνάμ για να του άρεσε...
![]()