Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Επίσις η Έφη που πρωτοδούλεψε πρώτη φορα; Εκει που νομίζετε οι περσσότεροι; Στην Κωλλεττη πριν τις γραμμες; Όχι βέβαια. Πρωτοδούλεψε το 2004 στο πρασινο Σαπφούς με ταντάλου. Με 25 ευρώ και αυτή. Μουναρα δε λέω όχι περνούσα καλά. Θεά την έκανα να μ αφήσει να της γλυψω το μουνάκι με κάτι παραπάνω φυσικά. Πάντα έπαιρνα την ιδια απάντηση. Μωρό μου σου έχω πει έτσι δεν κανω. Θεά την έκανα να μου κάνει γυμνο. Επισις έπαιρνα την ιδια απαντηση. Μούναρος αλλά ως εκεί. Της είχα δώσει λεφτά......στην Κωλεττη φυσικά ποτέ δεν την γαμησα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Το μαρίνακι με το σφιχτό μουνάκι αλλά πολύ σκοτάδι είχε με εκείνες τις μωβ λάμπες πού νόμιζες πως κάτι κόλλησες κ είχες σε όλο το σώμα σπυράκια
Το Μαρινάκι,που αν και Πολωνέζα είχε λέγειν ωσαν Ελληνις...τι να έγινε αυτή;Παντρεύτηκε κάποιον πίσω στην πατρίδα της;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Στο ίδιο μπουρδελο στην προμηθεως στο μπλε δούλευε και η και καλά Ισπανίδα Άννα Μαρία. Μουναρα αλλά ως εκεί. Με 25 και αυτή κανένα εξτραδακι. Απέναντι είχε ένα μπαρ με κάτι μαλακισμενες που σου ζάλισαν τα αρχθδια. Ε ψιτ παλικάρι έλα να σου πω. Μέτα από 2 με 3 χρόνια έκλεισε αυτό το μπαρ και έγινε μπουρδελο. Δούλευε εκεί η Άννα Μαρία. 25 ευρώ. Θέλετε κι αλλά;
Άννα -Μαρια επί της Κοροβαγκου,κοντά στον παλιό ραδιοφωνικό σταθμό "Έκφραση" που άκουγα μανιωδώς ...που την θυμήθηκες ρε παικτη;Γιατί δήθεν Ισπανίδα; Λες να ήταν Ρουμάνα;Και σε εμένα ως Ισπανίδα συστήθηκε....

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Άννα -Μαρια επί της Κοροβαγκου,κοντά στον παλιό ραδιοφωνικό σταθμό "Έκφραση" που άκουγα μανιωδώς ...που την θυμήθηκες ρε παικτη;Γιατί δήθεν Ισπανίδα; Λες να ήταν Ρουμάνα;Και σε εμένα ως Ισπανίδα συστήθηκε....
Καραβουλγάρα φίλε Μουνάρα...ως εδώ αλλά δεν ταίριαξα ποτέ μαζί της. Όλο και όλο μια φορά τη δοκιμασα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Καραβουλγάρα φίλε Μουνάρα...ως εδώ αλλά δεν ταίριαξα ποτέ μαζί της. Όλο και όλο μια φορά τη δοκιμασα
Και εγώ...μια φορά έτσι για την εμπειρία...αχχ...εκείνες οι καλές μέρες....

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Δεν ξέρω για την κοροβαγκου αν δούλευε εκεί. Βασικά μιλάμε για την ίδια;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Ακριβώς για την ίδια!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Βασικά στην κοροβαγκου δεν πολύ πατούσα. Είχε εκείνη την τσατσά που δούλευε στη Σαπφούς 8 και με γνώριζε φυσιογνωμία εννοώ και κάπου το απέφευγα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Η τσατσά που λες είναι εκείνη η πολύ εύσωμη με το μακρύ μαλλί η χαβαλεδιαρα;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Μιλάω για μια που τρώει πάντα σπόρια. Τελευταία φορά την είδα στο στούντιο playboy πριν 1 χρόνο φριξου 12 στο διώροφο. Είχα περάσει με την Τζούλια ένα πολύ ωραίο μωράκι. Με σταμπάρισε την κατάλαβα δεν ξεχνάει. Είναι μεγάλη γάτα. Και επισις δεν έχει αλλάξει και πολυ τοσα χρόνια ξανθιά με σγουρό αγορε μαλλί.

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
134
Πόντοι
0
Βόλτα από τα σπιτάκια σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι.
Ν. Ουρανού 28 το πράσινο μια milf ξανθιά αδύνατη και αδιάφορη. Αν θυμάμαι Ειρήνη το όνομα. Δίπλα στο νούμερο 26 κλειστό. Στο γωνιακό το πράσινο η Νατάσα η γεματούλα με το μεγάλο στήθος. Στο venous 1 ήταν μια 45 αρα περίπου Αννα από Ουγγαρία. Πρώτη φορά την έβλεπα δεν έλεγε κάτι ούτε από φάτσα ούτε και από σώμα έκανε όμως πρωκτικό με 70 ευρώ. Τσατσά ήταν η Αθηνά που όταν την ρώτησα αν δουλεύει ακόμα με είπε << αν θέλεις πέρνα μαζί μου >>. Στο Las Vegas το μοναχικό κλειστό . στο βάθος από τα άλλα δύο ήταν μια Βουλγάρα Σαμπρίνα . Σώμα με αρκετά πιασίματα .όχι γεμάτη. με πολλά τατού και μιλούσε καλά Ελληνικά. Στο πρώτο του L . V. με η Βάσω η χοντρή. Στην Ερημήτη στο πρώτο δίπλα στο L V ήταν μια καινούργια απο Ρουμανία συμπαθητικό πρόσωπο λεπτού λα όχι petti με 2 αρι στήθος μιλούσε Ελληνικά είχε και πρωκτικό στα 70 και αυτή. Στο διπλανό ήταν η Ναταλι . Απέναντι από τα 3 σπιτάκια δούλευε το τελευταίο αριστερά και ήταν η Βικτώρια η ξανθιά η Ρουμάνα που δούλευε μέχρι τελευταία στην Φρίξου 15 β. Η κατάθεση έγινε στην Ναταλι όπου η γυναίκα δεν παίζεται .Κάνει ότι της ζητήσεις . Πολύ καλή πίπα αργεί με γλύψημο σε όλη την περιοχή ακόμα και την κωλοτρυπίδα. 50 ευρώ το παράβολο. Σε όλα τα άλλα που ανέφερα οι τιμές ήταν 30 απλό 40 γυμνό 50 με 69 . Αυτά για σήμερα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Ν. Ουρανού 28 το πράσινο μια milf ξανθιά αδύνατη και αδιάφορη. Αν θυμάμαι Ειρήνη το όνομα. Δίπλα στο νούμερο 26 κλειστό. Στο γωνιακό το πράσινο η Νατάσα η γεματούλα με το μεγάλο στήθος. Στο venous 1 ήταν μια 45 αρα περίπου Αννα από Ουγγαρία. Πρώτη φορά την έβλεπα δεν έλεγε κάτι ούτε από φάτσα ούτε και από σώμα έκανε όμως πρωκτικό με 70 ευρώ. Τσατσά ήταν η Αθηνά που όταν την ρώτησα αν δουλεύει ακόμα με είπε << αν θέλεις πέρνα μαζί μου >>. Στο Las Vegas το μοναχικό κλειστό . στο βάθος από τα άλλα δύο ήταν μια Βουλγάρα Σαμπρίνα . Σώμα με αρκετά πιασίματα .όχι γεμάτη. με πολλά τατού και μιλούσε καλά Ελληνικά. Στο πρώτο του L . V. με η Βάσω η χοντρή. Στην Ερημήτη στο πρώτο δίπλα στο L V ήταν μια καινούργια απο Ρουμανία συμπαθητικό πρόσωπο λεπτού λα όχι petti με 2 αρι στήθος μιλούσε Ελληνικά είχε και πρωκτικό στα 70 και αυτή. Στο διπλανό ήταν η Ναταλι . Απέναντι από τα 3 σπιτάκια δούλευε το τελευταίο αριστερά και ήταν η Βικτώρια η ξανθιά η Ρουμάνα που δούλευε μέχρι τελευταία στην Φρίξου 15 β. Η κατάθεση έγινε στην Ναταλι όπου η γυναίκα δεν παίζεται .Κάνει ότι της ζητήσεις . Πολύ καλή πίπα αργεί με γλύψημο σε όλη την περιοχή ακόμα και την κωλοτρυπίδα. 50 ευρώ το παράβολο. Σε όλα τα άλλα που ανέφερα οι τιμές ήταν 30 απλό 40 γυμνό 50 με 69 . Αυτά για σήμερα.
Επιτέλους και μία τωρινή ενημέρωση...μας πρηξανε τα μπαρμπαδια με τα ρετρο τους :grin:

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Πολύ ωραία αυτά που είπες. Σήμερα πήγα στην ερημίτη δίπλα στο L.V. Πήρα αυτή τη Ρουμάνα που είπες φορουσε καλτσοδετες. Θα θυμάσαι. Βερονικα συστήθηκε στο δωμάτιο. Την πήρα με 40 ευρό γλειφομουνι. Καλή περίπτωση. Της έγλειφα το μουνακι στα 4 για λίγο και μετά ασχολειθηκα με την κωλοτρυπιδα της. Η κοπέλα πάθαινε ηλεκτροπληξια όταν της έχωνα γλώσσα, έδειχνε να το απολαμβάνει. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι έτσι πως ήταν στα 4 διαπίστωσα ότι το μουνακι της έσταζε στο χερι μου διαφανές παχυρευστο υγρό. Όχι δεν ήταν τα σάλια μου μάλλον η κοπέλα χύνει ασυστολα. Πίπα με προφυλακτικό όπως ήμουν από πίσω της στα γόνατα πολύ καλή θα έλεγα και μετά την ξάπλωσα που και τελείωσα. Καλή περίπτωση εμένα μου άρεσε. Επισις στο σαλόνι δείχνει πιο μικρή. Μέσα στο δωματιο την έκανα για 30 +

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Ναι τυπε όλα καλά
Όλα καλά φυσικά. Επισις και το ρετρό χρειάστηκε. Να σου πω γιατι; Γιατί δεν μπορούνε να διαβαζουμε ότι επί εποχής βερονικα στο βαρδαρη η τιμή ήταν 35 και 40. Εμείς οι μπαρμπάδες τις έχουμε φάει όλες στο πιάτο......

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Μιλάω για μια που τρώει πάντα σπόρια. Τελευταία φορά την είδα στο στούντιο playboy πριν 1 χρόνο φριξου 12 στο διώροφο. Είχα περάσει με την Τζούλια ένα πολύ ωραίο μωράκι. Με σταμπάρισε την κατάλαβα δεν ξεχνάει. Είναι μεγάλη γάτα. Και επισις δεν έχει αλλάξει και πολυ τοσα χρόνια ξανθιά με σγουρό αγορε μαλλί.
Γύρω στα 60 ,κάπως ρυτιδιασμενη με κάπως βαρυα φωνή;

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Δεν την παρατήρησα να δω αν έχει ρυτίδες. Πάντως ναι είναι γύρω στα 60 με βαριά φωνή. Αλλά τρώει πάντα σπόρια κλασικά τόσα χρόνια τώρα. Μία τρώει σπόρια.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Πάντως το γλυφοκωλι δεν το έχει και παρα πολύ.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Τι να σου πω στήθηκε καλά και έδειχνε να το γουστάρει. Πάντως το μουνακι της έσταζε στο χερι μου όπως της το χαιδευα μετά από 5 λεπτά. Εγώ την πέτυχα μόνο μια φορά. Σήμερα. Εσύ την δοκιμασες; Έχει καιρό που δουλευει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom