eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.657
- Πόντοι
- 1.056
Έτσι ειπώθηκεΦιλιά δίνει Κόλο δίνει??
Τώρα στο δια ταύτα θα δείξει
Έτσι ειπώθηκεΦιλιά δίνει Κόλο δίνει??
νομίζω οτι δουλεύει σε κλειστό κύκλωμα από εδώ έχει κλίσει το νήμα τηςΑλάνια μου καλησπέρα
Έχουμε κάποια πληροφορία για ζουμερό μωράκι που κυκλοφορούσε με το όνομα Angiedomm?
Τηλεφωνακι γνωρίζεις?νομίζω οτι δουλεύει σε κλειστό κύκλωμα από εδώ έχει κλίσει το νήμα της
είχε στο νήμα της που δεν το έχουν σβήσει .Τηλεφωνακι γνωρίζεις?
για δωστε ρε παιδια τηλεφωνο να το κλεισουμε.ωραιο μουνι φαινεται.130 αν δεν με απατά η μνήμη μου
Το έχουν σβήσει το νήμαείχε στο νήμα της που δεν το έχουν σβήσει .
Συμφωνώ απόλυτα αλλά η συγκεκριμμένη έχει όλες τις υπηρεσίες. Τώρα από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου και όρεξης όπως είπες...Προφανως και δικαιωμα τους, δεν θα το κρινω αυτο. Αλλα εμενα εχει αρχισει και μου την δινει ολο αυτο τα τελευταια χρονια. Αν ανεβαιναν αντιστοιχα και η ορεξη ή οι υπηρεσιες οταν ερχονταν δεν θα με ενοχλουσε.
Τα καλύτερα ,περαστικά και όσο το δυνατόν ποιό ηρεμαΚοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )
Περαστικά γρήγορα!!!!Κοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )
Περαστικά φίλε και μακάρι να τον περάσεις ανώδυνα!!!Κοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )
Περαστικά FARAWΚοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )
Κοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )
Περαστικα φιλεΚοντός 7 είχε νήμα εδώ μέσα αλλά το εκλεισε .Είχα πάει μαζί της φοιτητρια 20 χρόνων (όχι αδύνατη αλλά με πιασίματα ).1 ώρα 130 ευρώ (2 εκτονώσεις ,φιλία στο στόμα με γλώσσα ,όχι πρωκτικό και τελείωμα στο στόμα και κατάποση ).Να είσαι καλά φίλε μου .(να προσέχετε παιδιά τον κοβιντ εγώ κόλλησα αλλά είμαι καλά )