TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 224
- Πόντοι
- 20
Τη έχω φάει εκεί μέσα απίστευτες στιγμέςTα σπιτακια στο Χαϊδαρι νομιζω ειναι το πιο καλτ μερος για ψωνιστηρι
Τη έχω φάει εκεί μέσα απίστευτες στιγμέςTα σπιτακια στο Χαϊδαρι νομιζω ειναι το πιο καλτ μερος για ψωνιστηρι
Όταν περνάς εσύ καλά χαιρόμαστε και εμείς!!!Καλημέρα Μόλις γύρισα από Χαϊδάρι πέρασα υπέροχα πιπωσα 3 που με πήραν και από πίσω 2 μαζί και ένας στο στόμα και μετά που πήγα να φύγω με πήρε ένας νταλικερης από την Ρουμανία στην καμπίνα του αλλά ακόμα θέλω και άλλο τώρα έβαλα το βύσμα μου θα το αφήσω μέχρι το βράδυ
Στειλε μου πμΚάποιος ενεργητικός σήμερα στην πιάτσα Σκλαβενίτη η Πολύκαρπου
Ναι ρε.ωραιες περιγραφές και ωραίες φωτογραφίεςΠου χάθηκε ο translover με τις ωραίες περιγραφές του;;;
Πεστα ρε φίλε πάς στο Χαϊδάρι και παθαίνεις σοκ. Ρωτάς γαμας όχι σου λέει.γαμιεσαι όχι σου λέει.τι σκατα ήρθατε να κάνετε ρε μαλακες εδώ μέσα στο κρύο?Πάτε στις πιάτσες και κρύβεστε στα αυτοκίνητα.σας πλησιάζει κάποιος και εξαφανίζετε και μετά ΓΑΜΙΑΔΕΣ.ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ
Ναι δεν ξέρω βασικά τη παίζει.. Ντρέπονται. Δεν τολμούν δεν μπορώ να καταλάβω..Τζένη πριν καιρό μου έτυχε ακριβώς το ίδιο.ειναι γελοίοι και άχρηστοι τελικά
Ναι δεν ξέρω βασικά τη παίζει.. Ντρέπονται. Δεν τολμούν δεν μπορώ να καταλάβω.. μπορεί να μην τους σηκώνεται