giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.236
- Πόντοι
- 2.306
H Μαρίνα60 είναι αυτή;Έμαθε κάνεις τίποτα για την λεγαμενη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έμαθε κάνεις τίποτα για την λεγαμενη;
H Μαρίνα60 είναι αυτή;Έμαθε κάνεις τίποτα για την λεγαμενη;
Φίλε για μένα είναι καλή βέβαια όπως εχω πεί δεν είναι Ασιάτισα αλλά Τατάρα . Είναι πολύ καλό παιδί με καλή τιμή . Βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου και επικοινωνείς εύκολα μετά τις 12 00καλησπέρα γαμιάδες, υπάρχει καμμιά πληροφορία για την «ασιάτισα Νίκη»;;;;
αναφέρθηκε και πάλι στο νήμα σελ. 5698 https://www.bourdela.com/forum/threads/gynaikes-synodoi-anexartites-callgirls.64847/page-5698
αλλά δεν υπήρξε απάντηση αν εγκρίνεται
![]()
Passion fruit
εαν κουραστικές απο την καθημερινότητα και θέλεις λιγο να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις είμαι ιδανική επιλογή. Διαθέσιμη για σοβαρούς εχέμυθους άντρες, καθαριότητα και δι‐α‐κρι‐τι‐κό‐τη‐τα απαιτείται✅️ συνάντηση γίνεται στον χώρο μου✅️ Οι φωτογραφίες είναι αληθινές προσωπικές✅️. Whatsapp...kanesex.com
φαινεται καλο καμια πληροφορια ρε παιδια?Έμαθε κάνεις τίποτα για την λεγαμενη;
YeapΤο γυμνασμενο μου κορμί έτοιμο να γίνει δικό σου αυτη ειναι η νεραιδα 1234?π εχει μονο instagram??
Πολύ καλή, τουλάχιστο για τα γούστα μου
Όχι άλλη είναιH Μαρίνα60 είναι αυτή;
Δεν ξέρω αν είναι καλή ή όχι. Δεν θα κάτσω να ανοίξω λογαριασμό και στον ινστα για να βρεθώ μαζί της ή με οποιαδήποτε. Δεν είμαι σε θέση, πλέον, να παίρνω τέτοια ρίσκα. Πριν 5-6 χρόνια θα το έκανα χωρίς να το πολυσκεφτώΠολύ καλή, τουλάχιστο για τα γούστα μου
Είναι ενεργή ή έχει σταματήσει?Όχι άλλη είναι
Δεν ξέρω.. αυτό προσπαθώ να μάθω. Αν ξερει κανεις εδω να μας πει..Είναι ενεργή ή έχει σταματήσει?
150? πριν δυο μερες που της μιλησα εγω ζητουσε 130. Ανεβηκε η μετοχη φαίνεταιΚαλησπέρα πήγα να κανονίσω με νεράιδα αλλά το ανέβαλα προσωρινά ζητάει 150 ευρώ με φουλ πρόγραμμα τα θεωρώ πολλα..έχετε γνώμες αξίζει???
Ναι είναι παρα πολλα..όσο καλή κ να είναι ξεφεύγει το ποσο150? πριν δυο μερες που της μιλησα εγω ζητουσε 130. Ανεβηκε η μετοχη φαίνεται
Φίλε μπατζανάκη καλή χρόνια να έχεις από ότι έχω διαβασει από σχόλια στο φόρουμ είναι πολύ καλή και σαν εμφάνιση και στο κρεβαττι .Εσυ όμως θα αποφασίσεις στο τέλος .Να είσαι καλά .όσο αναφορά για την τιμή θυμάμαι ότι ήταν 130 ευρώ φουλ πρόγραμμα άρα το ανέβασε 20 ευρώ πάνω .
Φίλε μπατζανάκη καλή χρόνια να έχεις από ότι έχω διαβασει από σχόλια στο φόρουμ είναι πολύ καλή και σαν εμφάνιση και στο κρεβαττι .Εσυ όμως θα αποφασίσεις στο τέλος .Να είσαι καλά .όσο αναφορά για την τιμή θυμάμαι ότι ήταν 130 ευρώ φουλ πρόγραμμα άρα το ανέβασε 20 ευρώ πάνω .
Το κακό είναι ότι δε διαπραγματεύεται με τίποτα τη τιμή πχ χωρίς αναλ..150 είναι με στάνταρ πρόγραμμα φουλ..ε θα την πάρω σίγουρα κάποια στιγμή είναι ένα άχτι μουΦίλε μπατζανάκη καλή χρόνια να έχεις από ότι έχω διαβασει από σχόλια στο φόρουμ είναι πολύ καλή και σαν εμφάνιση και στο κρεβαττι .Εσυ όμως θα αποφασίσεις στο τέλος .Να είσαι καλά .όσο αναφορά για την τιμή θυμάμαι ότι ήταν 130 ευρώ φουλ πρόγραμμα άρα το ανέβασε 20 ευρώ πάνω .
Nαι ποια είναι; Υπάρχει λινκ;Είναι ενεργή ή έχει σταματήσει?
Κι εμένα 130 μου είχε πειΝαι είναι παρα πολλα..όσο καλή κ να είναι ξεφεύγει το ποσο