giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.234
- Πόντοι
- 2.306
Οι λεγόμενοι αιώνιοι φοιτητές χαχαχαΑυτή είναι φοιτήτρια τα τελευταία 20 χρόνια ?
Οι λεγόμενοι αιώνιοι φοιτητές χαχαχαΑυτή είναι φοιτήτρια τα τελευταία 20 χρόνια ?
Εντάξει τώρα, της δίνεις ένα 20αρικο για το ταξί της και είναι οκ
δεν την βλεπεις πως ειναι?24χρονη , φοιτητρια , 50 ευρω, φουλ προγραμμα ? Ποσο βλακες μας περναει το ζωντοβολο ?
Εχει γαμηθει στο διαβασμα.Αυτή είναι φοιτήτρια τα τελευταία 20 χρόνια ?
Για την τρίτη έχω γράψει ξανά. Καμιά σχέση με τις φώτο και σαν εμπειρία, για μένα κακή. Κοινώς δεν αξίζει.κάποια ιδέα για κάποια από αυτές;
![]()
Χριστίνα Ελληνίδα 25αρα στο χώρο μου
Χριστίνα Ελληνίδα 25αρα στο χώρο μου στο κέντρο της Αθήνας Φούλ προγραμμα Σε περιμενω στο 6945161370kanesex.com
![]()
Ιωάννα!!Η πιο καυτή πουτανας της Αθήνας 6970357668
Με λένε Ιωάννα και είμαι μια μικρή όμορφη μουνάρα 26χρονη συνοδός και από τις πιο ερωτικές πουτάνες με απίστευτο καλλίγραμο κορμί Σου προσφέρω στο κρεβάτι μας κάτι αφάνταστο - το σεξ που θα κάνουμε απόψε θα είναι απίστευτο και θα φτάσουμε στα ουράνια από την ηδονή. Θα σου προσφέρω αυτά που...kanesex.com
![]()
Μαρία η ΤΖΟΥΣΗ επιλογή σου - 60 euro
Θα σε τρελάνω με τις πλούσιες καμπύλες και τα απίστευτα κόλπα μου. Είμαι μελαχρινή με πολύ όμορφο πρόσωπο καύλα κωλομέρια, μακριά μαλλιά, χειλάρες, ματάρες. Έλα να με πάρεις!!!. Τηλεφώνησέ μου στο 6908695090 ή κάλεσε με στο viber από 11 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ...kanesex.com
Δλδ ρε τυπε εμένα θα μου δώσει η βίζιτα το ξενοδοχείο και τα έξοδα μετακίνησης μιας κ με εξαπάτησε;;; Δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική. Ψεύτικες φώτο κ επειδή της διώχνουμε θα πρέπει να πληρώσεις κιόλαςΕντάξει τώρα, της δίνεις ένα 20αρικο για το ταξί της και είναι οκ
Οι λεγόμενοι αιώνιοι φοιτητές χαχαχα
Εγώ τύπε αυτό κάνω για να μην έχω και πολλά πολλά, αντιδράσεις, φωνές κλπ κλπΔλδ ρε τυπε εμένα θα μου δώσει η βίζιτα το ξενοδοχείο και τα έξοδα μετακίνησης μιας κ με εξαπάτησε;;; Δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική. Ψεύτικες φώτο κ επειδή της διώχνουμε θα πρέπει να πληρώσεις κιόλας
Καλησπέρα αγωνιστή αν μπορέσεις το viber κσι σε εμένα. ΕυχαριστώΔες πμ φίλε ζαρτος.Να είσαι καλά .
ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΥΤΗ ΜΙΛΦΑΡΑ ΜΟΝΙΚΑ καλησπερα ξερετε αν αξιζει αυτη εδω ;;
Καλη δειχνει αλλα ανεβασμενη σε σκαλα ρε παιδι μου . Για να λεει 1.55 μαλλον νανος ειναιΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΥΤΗ ΜΙΛΦΑΡΑ ΜΟΝΙΚΑ καλησπερα ξερετε αν αξιζει αυτη εδω ;;
εχεις δικιο φιλε παντα συμβαινει το ιδιο οταν ψωνιζεις ανεξαρτητη χωρις πληροφοριατελευταία φορά που ψώνισα ανεξάρτητη από αγγελία
ήρθε μια τύπισα γύρω στα 45
την οποία περίμενα για 1 ώρα στο χοτελιο
και μόλις την είδα της είπα ότι δεν παίζει να σε γαμήσω ούτε μια στο εκατομμύριο....
άρχισε το αγρίεμα και την κλάψα....και για να μην γίνει φασαρία
τον έβγαλα και της τον έδωσα τσιμπούκι....την έχυσα και την έδιωξα.
Δωρεαν πιπα για την ταλαιπωρια κι αντε γεια.Δλδ ρε τυπε εμένα θα μου δώσει η βίζιτα το ξενοδοχείο και τα έξοδα μετακίνησης μιας κ με εξαπάτησε;;; Δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική. Ψεύτικες φώτο κ επειδή της διώχνουμε θα πρέπει να πληρώσεις κιόλας
Έχεις κάνει ποτέ κάτι καλύτερο; Το χειρότερο λέμε είναι , να μην αναγκαστεί κάποιος να πληρώσει κανονικά τη βίζιτα, χωρίς να γαμήσει . Οπότε συμβιβάζεται , με μια συμφωνία από πριν , να δώσει 10€. Πολλές το δέχονται . Όσες δεν το δέχονται δεν τις κλείνεις καν. Μία στις τόσες, παίζει να είναι και μουνάρα και να σου πει ότι αν δεν σου αρέσει ,φεύγει τσάμπα χωρίς τίποτε. Σπάνιο , αλλά παίζει κι αυτό .Δλδ ρε τυπε εμένα θα μου δώσει η βίζιτα το ξενοδοχείο και τα έξοδα μετακίνησης μιας κ με εξαπάτησε;;; Δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική. Ψεύτικες φώτο κ επειδή της διώχνουμε θα πρέπει να πληρώσεις κιόλας
Μα δεν μίλησα για μη τήρηση συμφωνίας η προγράμματος...αλλα ΕΞΑΠΆΤΗΣΗ με ψεύτικες φώτο. Καλά κάνειςΕγώ τύπε αυτό κάνω για να μην έχω και πολλά πολλά, αντιδράσεις, φωνές κλπ κλπ
Δεν είναι κατάστημα να κάνεις επιστροφή με συγκεκριμένη διαδικασία, ασφαλώς κι εμένα με ενοχλεί η φάση αλλά και δεν υποχρεώνω κανένα να κάνει το ίδιο. Καλημέρα
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Θα έρθει μια εντελώς άσχετη από φώτο και θα αναγκαστώ να πληρώσω;;Έχεις κάνει ποτέ κάτι καλύτερο; Το χειρότερο λέμε είναι , να μην αναγκαστεί κάποιος να πληρώσει κανονικά τη βίζιτα, χωρίς να γαμήσει . Οπότε συμβιβάζεται , με μια συμφωνία από πριν , να δώσει 10€. Πολλές το δέχονται . Όσες δεν το δέχονται δεν τις κλείνεις καν. Μία στις τόσες, παίζει να είναι και μουνάρα και να σου πει ότι αν δεν σου αρέσει ,φεύγει τσάμπα χωρίς τίποτε. Σπάνιο , αλλά παίζει κι αυτό .
Θα βρουν να σου πουν ένα σκασμό δικαιολογίες.Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Θα έρθει μια εντελώς άσχετη από φώτο και θα αναγκαστώ να πληρώσω;;
ΤΙ δικαιολογια μπορει να υπαρχει οταν ειναι εντελως αλλη αυτη που ηρθε με αυτη στην φωτογραφια?Θα βρουν να σου πουν ένα σκασμό δικαιολογίες.
Προϋπόθεση για να φύγει χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις ταξί ή οτιδήποτε, είναι να έχεις ξεκαθαρίσει στο τηλέφωνο οτι περιμένεις να έρθει αυτή που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες, και όχι "μία που της μοιάζει" κλπ κλπ
Προφανώς βασίζονται στο οτι δεν θέλεις να μπλέξεις. Ούτε αυτή όμως θέλει να μπλέξει, και σίγουρα δεν φταίει η ίδια αλλά το γραφείο.ΤΙ δικαιολογια μπορει να υπαρχει οταν ειναι εντελως αλλη αυτη που ηρθε με αυτη στην φωτογραφια?
Μου εχει συμβει 3 φορες στο παρελθον οι 2 έφυγαν χωρις πολλα μα μου. Η τριτη την ειχε δει ποιο πονηρη. Μπηκε με αερα στο δωματιο και αρχισε το κλαμα. Αφου ειδε οτι δεν πιάνει...άρχισε τις απειλές και έπαιρνε μπροστά μου τον νταβά. Δεν μιλουσα εγω εκεινη ελεγε τα δικα της. Η μονη κουβεντα που ειπα εφοσον δεν επαιρνε απο λογια στην αρχη ηταν οτι η φευγεις η παιρνω την ρεσεψιον και το λυνουμε το θεμα πολιτισμενα. Καθως πηρε το μπουλο χωρις cents φευγοντας ειπε θα φυγεις δεν θα φυγεις? Στην αρχη αγχωθηκα αλλα λεω σιγα μην περιμενει η τσουραπο απο κατω με τον νταβα. Θα εχει αλλα κοροιδα να παει να μαζεψει. Παραγγειλα ενα ποτακι ηρθε μια αλλη κοπελα που ειχα στα υποψιν και περασα ενα 2ωρακι σουπερ.