athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.165
- Πόντοι
- 12.756

Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση αρνητών στον Λευκό Πύργο
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε πορεία κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο κέντρο της πόλης

μα δεν ισχυρίστηκα πως τα προσωπικά στοιχεία μας τους είναι άχρηστα. ίσα - ίσα, τα χρησιμοποιούν για το λόγο που περιέγραψες, να σου πουλήσουν οτιδήποτε. Αυτό είναι το σπουδαιότερο κίνητρο. Τώρα αν οποιοσδήποτε αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός (ας πούμε Πρόεδρος σε κάποιο Εργατικό Σωματείο κλπ) θα τον ψάξουν βαθύτερα, και δεν θα αρκεστούν στην πώληση. Τώρα για να γελάσουμε λιγάκι. Μικρός έβλεπα ταινίες με τον Αλ Μπάνο. Κάποια μέρα που με είχε πιάσει Νοσταλγία κι έβλεπα στο Γιουτιούμπ ένα βίντεο με το Φελισιτά, μου πετάχτηκε μια διαφήμιση για Λίφτινγκ. Έπαθα σπασμούς από τα γέλια. Δεν θα έβλεπε Αλ Μπάνο ο 20χρονος, αλλά κάποιο άτομο το οποίο ΙΣΩΣ να επηρεαζόταν και να πήγαινε στην Κλινική που έβαλε τη διαφήμισηΤο 1975 (και όχι μόνο τότε) το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο της εποχής, πλήρωνε 1 δραχμή στα στρατολογικά γραφεία των κέντρων κατάταξης που παρουσιαζοτανε νεοσύλλεκτοι, για να του δίνουν αντίγραφα των καταστάσεων με τις διευθύνσεις κατοικίας, οι παλιοί φαντάροι που κάνανε την κατάταξη.
Μετά αυτοί στέλνανε επιστολές στους συγγενείς των νεοσυλλέκτων και διοργάνωναν εκδρομές για την ορκωμοσία.
Τα δεδομένα, είτε χειροποίητα, είτε ψηφιακά, όλο και κάποιοι μπορούν να τα εκμεταλλευτούν.
Για όσους δεν φωτιστούν έχει αναλάβει η κυβέρνηση τον πειθαναγκασμό μας ... κοίτα να δείς που μαθαίνουμε και καινούργιες λέξεις , εγω ως τώρα είχα ακουστά μόνο την πειθώ και τον εξαναγκασμό , αυτός ο πειθαναγκασμός είναι κάτι ενδιάμεσο απο οτι κατάλαβαΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ που ερχονται ΨΕΚΙΑ ΜΟΥ να φωτιστειτε ωστε να πατε να ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΤΕ και να προστατευθειτε...![]()
ΕΣΥ πιστευω θα φωτιστεις..εισαι η μονη μου ελπιδα απο εδω να κανεις το μπολι και να γινεις και εσυ ενας ΑΡΙΣΤΟΣΓια όσους δεν φωτιστούν έχει αναλάβει η κυβέρνηση τον πειθαναγκασμό μας ... κοίτα να δείς που μαθαίνουμε και καινούργιες λέξεις , εγω ως τώρα είχα ακουστά μόνο την πειθώ και τον εξαναγκασμό , αυτός ο πειθαναγκασμός είναι κάτι ενδιάμεσο απο οτι κατάλαβα![]()
οι ειδικοι λενε οτι δεν εχεις την διανοια να αποφασισεις για το σωμα σου - εισαι ιδιοκτησια της κυβερνησης αυτοι θα αποφασισουν για σενα τρελα πραγματαΓια όσους δεν φωτιστούν έχει αναλάβει η κυβέρνηση τον πειθαναγκασμό μας ... κοίτα να δείς που μαθαίνουμε και καινούργιες λέξεις , εγω ως τώρα είχα ακουστά μόνο την πειθώ και τον εξαναγκασμό , αυτός ο πειθαναγκασμός είναι κάτι ενδιάμεσο απο οτι κατάλαβα![]()
αληθεια εκεινος ο καρβουνιδης που κουμπωνε βιταμινη d τι να εγινε?
δεν τον θυμασαι?
οχι γαμωτο δεν θυμαμαιδεν τον θυμασαι?
που εβγαζε το μαγιο του στη θαλασσα και μαζευοταν ολα τα μουνια διπλα του κλπ
τον ξαχασαμε ηδη δεν γαμιεταιοχι γαμωτο δεν θυμαμαι![]()
Έλα ρε, που άνοιγε τα καλύτερα Κυριακατικα....οχι γαμωτο δεν θυμαμαι![]()
Λες να κουμπωσε κανεναν κορωνοιο και να του βγηκε απο το στομα η βιταμινη....αληθεια εκεινος ο καρβουνιδης που κουμπωνε βιταμινη d τι να εγινε?
γεραματα ξεχναωΈλα ρε, που άνοιγε τα καλύτερα Κυριακατικα....
Ο σκύλος μου γαμάει το σκυλάκι της γειτόνισσάς κλπ....γεραματα ξεχναω![]()
ναι ρε πολυ ξαφνικα εκοψεΛες να κουμπωσε κανεναν κορωνοιο και να του βγηκε απο το στομα η βιταμινη....![]()
ζευγαρι φιλων μου με τα παιδια τους ολοι εμβολιασμενοι εκτος το ενα παιδι που ειναι δημοτικο και που τους εφερε τον κορωνα νοσουν τριτη μερα...ελαφρια ολοι..οδηγιες απο εοδυ αντιβιωση και βιταμινες καργα...εχουνλιγο πυρετο,βηχα,συναχι και η κοπελα πονους σε ολα τα κοκκαλα και κουραζεται ακομα και αν πλυνει 2 πιατα...τι φαση η βιταμινη;υπηρχε στο πρωτοκολο απο την αρχη;Λες να κουμπωσε κανεναν κορωνοιο και να του βγηκε απο το στομα η βιταμινη....![]()