Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.494
Πόντοι
7.095
Η ποιότητα των πουτανών στα μπουρδέλα μας, είναι ακριβώς αυτή που αντιστοιχεί στην ποιότητα αυτού του thread.
Πόσες σελίδες χωρίς να γράψει κάποιος κάτι για πουτάνα ή στούντιο.
Από την άλλη θα μου πεις, τι να γράψει με αυτές που βλέπει.
Ε μη γράφετε τίποτα ρε μαλάκες...μας γαμήσατε το thread.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.553
Πόντοι
736
Αλίνα - Έμμα - Αμαρυλίς (και οι 3 πρωινες φαινονται) ειναι για... αυταρχικο;
*η Αμαρυλίς ειναι αυτη που δεχόταν και Golden Shower παλιότερα;

Υ.Γ. Η Βλάντα που πήγε ρε?

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206
Εντάξει τυπε εσύ ξες. Πηγαινε σκαγε 40αρια για να γαμάς ναυαγια. Λες και εμένα το point μου είναι το θέμα των λεφτων.Εισαι λεφτάς επειδή γαμάς με 40 ευρώ και όχι με 10-20 που αξίζει η συγκεκριμένη.Βασικα, η σωστά ορολογία είναι αγαθιαρης. Εισαι αγαθος και δεν ξες ούτε να αξιολογείς σωστά και φυσικά δεν σέβεσαι τα λεφτά σου. Αυτό εννοείται δεν πάει μονο για εσένα αλλά για πολύ κόσμο που γαμαει τέτοιου είδους χαμηλής ποιότητας ιεροδουλων και τις πληρώνουν παραπάνω από αυτό που πρεπει να πάρουν. Για να το κλείσουμε εδώ και να μην το κουράζουμε άλλο. Ηλιθιοι σαν εσένα είναι αυτοί που κρατάνε τις τιμές ψηλά. Οπότε μην περιμένει κανείς την ομαλοποίηση της μπουρδελοκαταστασης στο θέμα τιμών, υπηρεσιών αλλά και γενικότερα της εξωτερικής εμφάνισης. Όταν δίνετε φράγκα για να γαματε ναταλιες, θείες Νίκολ, μιρελα,Λυδία κτλ τότε θα έχουμε στασιμότητα τόσο στις τιμές όσο και στο θέμα των ιεροδουλων.
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου 1000%, απλά με την σημείωση ότι κάποιες κοπέλες που εντάσσεις στην κατηγορία ναυάγια για άλλους δεν είναι και το αντίθετο.

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Η ποιότητα των πουτανών στα μπουρδέλα μας, είναι ακριβώς αυτή που αντιστοιχεί στην ποιότητα αυτού του thread.
Πόσες σελίδες χωρίς να γράψει κάποιος κάτι για πουτάνα ή στούντιο.
Από την άλλη θα μου πεις, τι να γράψει με αυτές που βλέπει.
Ε μη γράφετε τίποτα ρε μαλάκες...μας γαμήσατε το thread.
Εσύ θα προτείνεις καμιά ή θα πετάγεσαι σαν το δικαστή να μας εγκαλεις στην ταξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου 1000%, απλά με την σημείωση ότι κάποιες κοπέλες που εντάσσεις στην κατηγορία ναυάγια για άλλους δεν είναι και το αντίθετο.
Μίλησε ο κλωνος

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Η Αφροδίτη το αλβανακι δύο χρόνια ήταν εδώ ρε μουλοι χαμπάρι δεν πήρατε. Έπρεπε να ρωτήσει κάποιος για να τον πω και τότε τη μάθατε και ένας δεν εδωσε κρεντιτ αν ήταν όμως κανένας παλιός θα λέγατε κουφάλες ε κουφαλες

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ισχύει. Κάποιοι τις έχουν στάνταρακια κάι τις τα ακουμπάνε χρόνια οπότε είναι λογικό να έχουν διαφορετική προσέγγιση σε κάποιους πελάτες.

Anestis31

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα,σαν καινούργιο μέλος που είμαι έχω καθήσει και έχω διαβάσει τουλάχιστον 50 σελίδες πίσω για να ενημερωθώ!

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Άμα μιζεριαζεις μπροστά τους όπως εδώ λογικό είναι να ξενερώνουν μου φαίνεται τις βλέπεις σαν μουνια με πόδια όχι πως πολλές δε μας βλέπουν μόνο σαν ευρώ με ποδια

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μια πολη μια Λαρα και κατι θειες!
Kαι ευχαριστω να λεμε που ερχεται εδω και δεν πηγε να κανει την βιζιτα στα ευρωπαικα σαλονια.Την εχει ψηλιαστει οτι ολες ειναι μπαζα στα αλλα σπιτακια και οτι και ο τελευταιος καημενος παει να βγαλει γουστα σε αυτη :tooth::tooth::tooth:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Kαι ευχαριστω να λεμε που ερχεται εδω και δεν πηγε να κανει την βιζιτα στα ευρωπαικα σαλονια.Την εχει ψηλιαστει οτι ολες ειναι μπαζα στα αλλα σπιτακια και οτι και ο τελευταιος καημενος παει να βγαλει γουστα σε αυτη :tooth::tooth::tooth:
Eχει μεγαλο ανταγωνισμο εκει..και δεν την παιρνει γιατι ειναι κοντη :grin:
Εδω βγαζει φραγκα, χαζη ειναι να ρισκαρει εξω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
άρε ψωροκώσταινα Σαλόνικα πως κατάντησες έτσι. ??
η πόλη με πληθυσμό άνω του 1 εκ. που δεν έχει μετρό και πουτάνες της προκοπής για να ξεκαυλώνουν τα χαρμάνια

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Eχει μεγαλο ανταγωνισμο εκει..και δεν την παιρνει γιατι ειναι κοντη :grin:
Εδω βγαζει φραγκα, χαζη ειναι να ρισκαρει εξω.
Σιγουρα το υψος παιζει ρολο.Επισης θελει ενα 2αρι,3αρι βυζι για να σιαξει και να δειξει πιο γυναικα.Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι δυνατο μουνετο.Νομιζω οτι και στο εξωτερικο καλα θα τα πηγαινε.Αλλα σιγουρα εδω εχει μια πολη στα ποδια της :tooth:

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.445
Πόντοι
206
Εσύ θα προτείνεις καμιά ή θα πετάγεσαι σαν το δικαστή να μας εγκαλεις στην ταξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μίλησε ο κλωνος
Το κλώνος σε μένα πήγαινε η έγινε μπέρδεμα στην παράθεση?

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
Έχουμε καμία γνώμη για Άννι από Βένους 2? Στο άλλο site την έχει θετικά σχόλια αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom