Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (19 μέλη και 223 επισκέπτες)

cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Μηνύματα
882
Κριτικές
187
Like
4.145
Πόντοι
14.175
Περασμα στην βραδυνη βαρδια με την Σαρα απο το Φωκαιας 25 κατω. Την ειδα ψιλονοστιμη και ειπα να δοκιμασω. Η τσατσα ειπε για ελευθερο στοματικο και 69, οταν ηρθε με ρωτησε πως θελω το τσιμπουκι και απαντησα ελευθερο. Πηρε ενα μαντηλι και αρχισε να καθαριζει για 1 λεπτο το εργαλειο και ξεκινησε μια χαζοπιπα της πλακας. Οταν σηκωθηκε την πηρα σε 2 στασεις ιεραποστολικο και με αυτην απο πανω. Μηδενικη σχεδον συμμετοχη κουκλα να γαμαγα καλυτερα θα ηταν.
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.243
Κριτικές
90
Like
10.277
Πόντοι
17.885
μα το Θεό κάποιες είναι χαζές! οκ οι Ρωσίδες έχουν καλό όνομα στο κρεβάτι, αλλά μιας και ο τόπος είναι φύσκα απ αυτές το να λεγε την πραγματική της ταυτότητα μπορεί να την έκανε να δείχνει και πιο μοναδική στα μάτια του πελάτη! 2 φορές έχω πάει μαζί της (δε νομίζω να πάω στο κοντινό μέλλον) τη μια απ αυτές μου λεγε η ίδια ότι ήταν από Ρωσία και ότι που ταν άδεια είχε κρύα και μαλακίες τούμπανα :2funny: :2funny: :2funny:
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
199
Κριτικές
57
Like
11.516
Πόντοι
18.036
Καλημέρα σας. Το κατωθι κειμενο είναι απογευματινη EΝΗΜΕΡΩΣΗ τής παρελθούσης ημέρας, δηλ Πέμπτη 02.ΧΙΙ. 2021 (Β’ Βάρδια), μεταξύ ώρας 20:20-22:00.

[OWO: ελεύθερο στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα/στηθος. CIM: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ].

-Χωματιανού 11Β: κλειστό.

-Χωματιανού 11Α: μολις μπηκα ακουσα γυναικεια φωνή: καθιστε. Τελικα ηταν ο τσατσος σωσιας του Χάρη Ρώμα. Μου ειπε ότι εχει την Ειρηνη. Δηλ την αδυνατη κοπελα που ανέφερα χθες (σε owo, cob). Χτυπαει διπλοβαρδια η καψερή.

-Διδυμου 27: Αλιονα και Τανια. Γνωστές τοίς πάσι. Φουλ πρόγραμμα.

-Διδύμου 22 ισογειο κλειστό. Στον ΟΡΟΦΟ οι τρεις μόνιμες εργαζόμενες (οι ιδιες που ειδα χθες πρωι. Διπλοβαρδια): Αγγέλα μαυρομάλλα, Όλγα ψιλοκανονικη μαυρομάλλα & Βαλέρια (αυτή καλο προσωπο, αλλά πλαδαρό κώλο φουλ στην κυτταρίτιδα). Ολες σε owo, 69, cob, cim.

-Έλλης 3: Κατερινα (μιλφλογκιλφ πλαδαρη με μαυρη περουκα) & Ρωξάνα (γκιλφ. Η θείτσα τού φιλοπτώχου τής ενορίας). Αμφοτερες σε owo, cim, αυταρχικο, παρτουζα με 30€.

-Φωκαίας 27Β ισογειο: Η Μπέλλα. Η γνωστη καστανοξανθη μιλφ (πρωι στο 27A). Σε πρωκτικο σεξ.

-Φωκαίας 27Β όροφος: Ντιάνα. Κοντουλα μαυρομαλα, σωμα κανονικο και καλό στηθος. Σε owo.

-Φωκ 27Α: Εμμανουέλλα (αδυνατη νυφιτσα) σε διπλοβαρδια. Σε owo & cim. Μαζι με την Anna Kou (γνωστή όμορφη Ρουμάνα), η οποια κανει απλό. Αμφοτερες με συνεχόμενα δωματια και αναμονη πελατών στο σαλόνι!

-Τα Φωκ 24, 25 και 13 ηταν ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Το 19 κλειστό.

-Φωκ 17Β: δυο κοπελες κι εδώ. ΜΑΡΙΑ: συμπαθητική 25αρα με γλυκο προσωπο, κανονικο σωμα και βλεμμα πρωταρας (δεν ξερω αν ισχυει). Και ΠΑΟΛΑ: η γνωστή τσουπωτη με καλο στηθος που είναι το πρωι κατω. Αυτή σε owo & πρωκτικό.

-Φωκ 17Α: η τσατσα Ευα ειχε 6-7 μειράκια λεχριτες στο σαλόνι και τους έλεγε παρλαπίπες για την ΜΙΚΑΕΛΑ (ηταν δωμάτιο), ώστε να περασει κανενας δωμάτιο.

-Φυλής 72: κλειστό.
-Φυλής 74: κλειστά (και τα δύο).

-Φυλής 59: στο ισογειο ήταν η γνωστή Αλβανίδα Αννα (γεματούλα καστανοξανθη). Αδιάφορη ως εμφανιση. Σε owo (κατ’επιλογή) & cob. Ενας Πακιστανός περασε στο δωμάτιο. Αυτή συνεχιζε να καυλαντιζει με έναν Αλβανό που ηταν παρεα με φιλο του Πακιστανό. Δεν ξερω αν μπηκαν για παρτουζα. Ουστ. /ο όροφος κλειστός.

-Φ 65 όροφος: η Μαρία. Νεαρή μαυρομαλλα με κανονικο σώμα, 3.5ρι πεσμενο στηθος και χείλη ροφού (πειραγμένα). Σε απλό προγραμμα. Τσατσος ο κυρ Χρηστος με το κομπολόι. Μου ειπε ότι είναι 20χρονη η κοπελα και κλεινουν 23:45.
Σημειωνω ότι η εν λόγω κοπέλα εχει εργαστει ξανά εδώ πριν το 1ο lockdown (Μάρτιος 2020). Τα λέγω αυτά διότι εδώ κάποιοι εξαφανισμένοι αντιγράφουν άκριτα τις μαλατσίες των δίπλα, ότι γυρισε η «Μαρία η Ρουμάνα με τις βυζαρες». Και παρεθεσαν εδώ ειδοποιήσεις τής λούτσας ότι γυρισε η Μαρια με τις βυζαρες. Έτσι σχηματιστηκε η εντύπωση ότι ηλθε η περσινή γνωστή ομορφη Μαρια με το owo & το cob. Δηλ για να φανούν σπουδαίοι υιοθέτησαν βλακειες. Άλλα ντι άλλων (ταύτα δεν αφορούν έναν οίκο). Μόνο αν τα ψάξεις ένα προς ένα βρισκεις τι ισχυει.

-Φ 65 ισογειο: η Χριστινα. Αδυνατη κοπελα, κανονικο προσωπο & μικρο στηθος. Σε owo, 69 & cob.

-Φ 86Α: η Λάουρα. Γνωστη νοστιμη ξανθιά. Σε owo & cob. /η πετιτ Αντζελα με τις βυζαρες θα ερχοταν στην μεταμεσονύκτιο βάρδια.

-Φ 86Β (δηλ κάτω): η Αντζελα. Αδυνατη με καστανα μαλλιά. Σε απλό.

-Φ 67: ΗΛΕΚΤΡΑ με βλεμμα και ομιλια εμφανως μαστουρωμένης. Φορουσε ασπρο κορμακι & αυτοπαρουσιαστηκε (να μπω για owo & anal). Πισω αριστερα καθοταν ενας πούστης. Στο κουζινακι μπαινοβγαινε ένα ασπρο σκυλακι. Η τσατσα καπου κοιμοταν και αφου ξυπνησε, κανονιζαν ντελιβερι με έτερο ατομο που ηταν στο σαλόνι. Εργαζοταν και η ΕΛΕΝΗ η οποια ηταν δωματιο.

-Τα Φ 71 ανοικτά, όπως και το 84Β. Το 84Α κλειστο. Τα 69 εσσαεί κλειστά. Ανοικτο το Φ 99.

-Φ 105 αριστερα: η Ξενια. Αδιαφορη μαυρομαλλα τσουπωτη. Απλο προγραμμα. Η τσατσα ειπε: «20€ 10λ σεξ». Αυτό σημαινει χτυπημα πορτας νωριτερα. Ουστ.

-Φ 105 δεξιά: η Αγάπη. Αδιαφορη μιλφ. Σε απλό.

-Φ 109 όροφος: η Βικτώρια. Ξανθια μιλφ. Αυτοπαρουσιαστηκε. Νομίζω σε κανονικο.

-Φ 109 ισογειο: η Νέλλυ. Πετιτ νεαρη μαυρομαλλα. Με το γνωστο φοβισμενο βλέμμα.

-Πιπίνου 65: η Παμελα. Πετιτ νεαρη γλυκιά κοπέλα. Αυτοπαρουσιαστηκε. Σε owo, 69 & cob

Culture Report. Το ανάγνωσμα τής ημέρας: προσφατη μεταφραση για τους πολιτικους θεσμούς στο Βυζαντιο. Δεν λεει τιποτα καινουριο μεσα, αλλά ο συγγραφεας εχει διαφημιστει από καποιους καθηγητες ιστοριας (my ass) διοτι αναπαραγει θεσεις ότι ο βυζαντινος πολιτισμος δεν ειχε σχεση με τον αρχαιοελληνικό. Είναι τετοια η εμπαθεια για την αρχαια Ελλάδα και το κομπλεξ για το Βυζαντιο, ώστε παραποιουν τις πηγές για να παρουσιασουν την νεοτερική εκδοχη. Στην ουσια ο συγγραφεύς του βιβλιου λέει ότι το Βυζαντιο ήταν μόνο ελληνόφωνο και δεν ειχε σχεση με τον αρχαιο πολιτισμό (ενώ αποτελει την συνέχεια αυτού). Παρα ταυτα, υπαρχουν και χρησιμα στοιχεια στην μελετη.
20211202_155729.jpg
 
Τελευταία τροποποίηση:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
9
Like
3.357
Πόντοι
736
Καλησπερα συναγωνιστες, εχει παρει κανεις την Αντζελα την ουκρανεζα απο το διδυμου 22( ο πανω οροφος)?:think:
 

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Μηνύματα
114
Like
1.489
Πόντοι
201
Περασμα στην βραδυνη βαρδια με την Σαρα απο το Φωκαιας 25 κατω. Την ειδα ψιλονοστιμη και ειπα να δοκιμασω. Η τσατσα ειπε για ελευθερο στοματικο και 69, οταν ηρθε με ρωτησε πως θελω το τσιμπουκι και απαντησα ελευθερο. Πηρε ενα μαντηλι και αρχισε να καθαριζει για 1 λεπτο το εργαλειο και ξεκινησε μια χαζοπιπα της πλακας. Οταν σηκωθηκε την πηρα σε 2 στασεις ιεραποστολικο και με αυτην απο πανω. Μηδενικη σχεδον συμμετοχη κουκλα να γαμαγα καλυτερα θα ηταν.
Από το σαλόνι φαίνεται ότι είναι γυφτοφολα...
 

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Μηνύματα
114
Like
1.489
Πόντοι
201

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
9
Like
3.357
Πόντοι
736
Ευχαριστω φιλε μου! Απο το σαλοναρισμα της καταλαβα οτι ειναι καυλιαρα! Μου εβγαλε και καυλωτικα τη γλωσσα της! Επισης, τα παιρνει και στο στομα! :happy: :cum::cum:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλή είναι... την τιμάει την φανέλα στο τερέν!!
Ευχαριστω φιλε μου! Απο το σαλοναρισμα της καταλαβα οτι ειναι καυλιαρα! Μου εβγαλε και καυλωτικα τη γλωσσα της! Επισης, τα παιρνει και στο στομα! :happy: :cum::cum:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.746
Πόντοι
45.465
τώρα live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Λόλα ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλη με 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και πάνω από το αριστερό στήθος, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Χριστίνα ξανθιά κοντή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α κλειστό.

Εξηκιου 18 Μαρίνα η Θεσσαλονικια, καστανή νταρντανοπαχουλη μιλφ κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 Αναστασία ξανθιά χοντρή με 2.5αρι συν βυζι και Τίνα μελαχρινή ψηλή με το μαλλί πιασμένο σε πολύ μακρυά αλογοουρά κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε η Τίνα με πόλη καλές εντυπώσεις.

Βεργας 6α Ελένη ξανθιά ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 6β Φωτεινή ξανθιά κατσαρομαλλα γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αναστασία ξανθοκαστανη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα (από Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο και πιο πριν Κωνσταντινουπολεως 206) ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκρανι σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
 

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα
78
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Τυρίλα κι έτσι φάση τύπε;;;; :think:
*Πληροφοριακά θα κάνεις πολλές περισσότερες μέρες να την δεις.. έμαθε πως έχεις να τον πλύνεις μια βδομάδα και κρύβεται.. άσε που παίζει να σταματήσει και απ'το επάγγελμα εάν της τον μοστράρεις ενός μήνα μεζέ...
:confused: :confused::confused::confused::confused:
Έκανα μπάνιο και πάω να χύσω λεπτά και ωραία πιπινακια στο Μεταξουργείο πάω να βρω το πιο μικρό που μπορώ ξέρετε κανένα δεκαοκτώ χρονών κοριτσάκι για γληψιμο ?μιας που δεν έχω κάνει ποτέ σε ιερεδουλη ήρθε ο καιρός να πιω λίγο πουτανιαρικο μουνακι και εγώ.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.746
Πόντοι
45.465
συνέχεια live

Παρασιου 36 Μόνικα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι και Μπετυ καστανοξανθη κατσαρομαλλα χοντρουλα με 3.5αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Περγάμου 27 Ειρήνη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,

Αλκαμένους 113 Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι και Όλγα ξανθοκαστανη πάρα πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αλκαμένους 117 Αννα ξανθιά μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ρεμουνδου 21α, 21 & 20 κλειστά.

Περγάμου 1 ισόγειο κλασικά η Μαίρη που δουλεύει 2.5 χρόνια εδώ, ξανθιά κατσαρομαλλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πακέτο με τη ξανθιά υπηρεσία της.

Πιπινου 65 κλειστό.

Φυλής 136, 134β, 134α & 134 κλειστα.

Φυλής 109β Όλγα ξανθιά με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ήρα ξανθιά κοπέλα στρογγυλοπροσωπη σώμα προς το παχουλο με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κανουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 109α Χριστίνα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα αλλά και λίγο κοιλίτσα με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Βικτόρια ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 Αγάπη ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στην αυχένα και πάνω από το αριστερό στήθος το σύμβολο του άπειρου, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και αυταρχικό

Φυλής 105 νέο Ξένια καστανοξανθη παχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 Σοφία κοκκινομάλλα μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Βαλερία ξανθό γκρανι σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Καλύμνου 48β Πωλινα καστανή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Καλύμνου 48α Όλγα ξανθό γκρανι παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Καλύμνου 36 κλειστό.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.229
Κριτικές
499
Like
63.302
Πόντοι
40.362
Πρωινη επισκεψη στο Μεταξουργειο, πηγα να τσεκαρω το καινουριο πιπινι που ανεφερε και ο πορνορεπορτερ μας
στο Ιασ 20β την Νταρια.
Προτου παω στο οικο πηγα στο bread factory και πηρα ενα διπλο καπουτσινο σκετο με καννελα.
Ηθελα να ζεστανω λιγακι τα παγωμενα χερια μου κρατωντας το ζεστο ποτηρι του καφε.

Τη στιγμη που εβγαινα απο το φουρνο τρακαρα με την Ολγα απο το Ιασ 46 το αριστερο ενω αυτη πηγαινε για δουλεια.
Αν και εχω να περασω απο το καλοκαιρι δωματιο μαζι της σταματησε και μου μιλησε.
ΠροσφερΘηκα και την κερασα ενα καφεδακι οπου δεχθηκε μετα χαρας, στην ουσια επενδυσα στις μελλοντικες καταθεσεις μου
με την κορασιδα.

Η ωρα ηταν λιγο πριν της 1200, και οσο μιλουσα στα ορθια με την Ολγα περασε και τον πεζοδρομο του φουρνου και η Αναμπελ
η οποια πηγαινε στο Ιασ 32 οροφος, την Αναμπελ την εχω γαμησει δεκαδες φορες.
Δεν εχω καλλησει κανενα παρασημο απο αυτην οπως γραφει καποιο μελος, θεωρω τα σχολια ανυποστατα και εκδικητικα.
Η Αναμπελ εδειξε να ενοχλειτε που ο πελατης της ηταν με αλλη κορασιδα της δουλειας και ενω με καρφωσε στα ματια με υφος
"με βλεπεις που σε βλεπω ? " περασε απο διπλα μας χωρις να πει ενα γεια.
Το ζαβο η Αναμπελ φορουσε ενα μπουφαν και απο μεσα μια τσαντα πλατης, αστειο το θεαμα κυκλοφορουσε με καμπουρα στην πλατη.

Εφυγα απο το φουρνο και περασα απο το γωνιακο αλβανικο καφενειο, εκει καθοταν η Μαγκυ η Κυπρια απο το Ιασ 43.
Η Μαγκυ με το στομα ανοιχτο και τα ματια μισοκλειστα ηταν σα να εχει κανει ενα κιλο μπαφο, ωστοσο ετσι ειναι το κανονικο της.

Στο Ιασ 31 ισογειο δεν ηταν η Παολα αλλα η Τζενη, μια παχουλη νεαρη με απλο προγραμμα.

Στο Ιασωνος 20β ηταν Νταρια, εκει εγινε και η καταθεση μου.
Λεπτομερειες στην κριτικη.
 
Τελευταία τροποποίηση:

zataraq

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Μηνύματα
57
Κριτικές
4
Like
126
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, την ερχόμενη εβδομάδα έρχομαι Αθήνα μετά από 2 χρόνια εξωτερικό, έχει να προτείνετε κάποιες με κανονικό σώμα, κορασίδες ή μιλφ σε 1η και 2η βάρδια; Επίσης, η Ιωάννα η βολειμπολιστρια σε ποιο σπιτάκι είναι;
 

theos(2)

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2020
Μηνύματα
7
Like
11
Πόντοι
0
Το γαμησι της χρονιάς.

Είχα ορεξη για εφηβικό κορμάκι σήμερα,είπα να πάω στις λατινες στο Κολωνού 27 να γαμησω μια πιτσιρίκα.Φτανω 6 και κάτι και παρκάρω τη μηχανή απ' έξω,ξαφνικά βλέπω ενα μελαχρινο πιτσιρίκι στο δρόμο να προχωράει και να μιλά στο τηλέφωνο.
Γυρνάω το κεφάλι και τη βλέπω να μπαίνει στο Κολωνού πιο πάνω προς πειραιως αυτό που έχει λίγα σκαλάκια σαν υπόγειο και μια ξύλινη πόρτα.
Μπαίνω μεσα να δω την κοπέλα από κοντά,εντομεταξι ήδη τρεις πακι μέσα, βγαινει το κορίτσι με τα ρούχα τα κανονικά,πληρώνω τσατσά και μπαίνω δωμάτιο.Ερχετε το μωράκι μετά από λίγο,όνομα Ντάρια,όπως την είδα έξω λόγο του πολύ μελαχρινου δέρματος νομίζα ότι ήταν λάτινα αλλά τελικά είναι ρωσσιδακι.Πιανουμε κουβεντουλα στα αγγλικά που δεν τα πολύ κατέχει,τρομπαρισε λίγο το εργαλείο και εγώ να γλύφω να υπέροχα μικρά εφηβικά βυζάκια της,βάζει προφυλακτικό και αρχίζει μια σφιχτή πίπα πολύ ανώτερη για κοπέλα της ηλικίας της,της λέω να ξαπλώσει και αρχίζω να γλύφω το υπέροχο μουνακι της,γενικα δεν κάνω τέτοια αλλά στη περίπτωση αυτή ήταν πειρασμός συν το ήμουν ο πρώτος στη βάρδια.Γουσταρε το γλυψιμο το πιτσιρίκι,της λέω να ξαπλώσει για να μπω μέσα της,πάω να τον βάλω δεν έμπαινε,δεν είχε βάλει κρέμα και μπήκα σιγά σιγά,αρχίζει του αναστεναγμούς το μωρό και με παίρνει αγκαλιά,σαν να είμασταν ζευγάρι.Μετα τη βάζω πισσοκολλητα,σήκωνε λίγο τη λεκάνη για να μην κάνω όλη τη κίνηση και τη πονάω έτσι συνέχισα ήρεμα μεχρι που έχυσα.
Εν κατακλείδι η Ντάρια είναι ένα πανέμορφο ρωσσιδακι 22 περίπου ετών με μικρά αλλά πολύ ωραία βυζάκια,πεταχτό κωλαρακι και Πολ όμορφο πρόσωπο,μέσα στο δωμάτιο παρόλο το απλό πρόγραμμα είναι πολύ καλή και καθόλου σπαστική.
Όποιος είναι πιπινολατρης να τρέξει.
9/10
Ωραίος!!
 

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Μηνύματα
873
Κριτικές
11
Like
2.058
Πόντοι
496
συνέχεια live

Παρασιου 36 Μόνικα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι και Μπετυ καστανοξανθη κατσαρομαλλα χοντρουλα με 3.5αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Περγάμου 27 Ειρήνη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,

Αλκαμένους 113 Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι και Όλγα ξανθοκαστανη πάρα πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αλκαμένους 117 Αννα ξανθιά μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ρεμουνδου 21α, 21 & 20 κλειστά.

Περγάμου 1 ισόγειο κλασικά η Μαίρη που δουλεύει 2.5 χρόνια εδώ, ξανθιά κατσαρομαλλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα πακέτο με τη ξανθιά υπηρεσία της.

Πιπινου 65 κλειστό.

Φυλής 136, 134β, 134α & 134 κλειστα.

Φυλής 109β Όλγα ξανθιά με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ήρα ξανθιά κοπέλα στρογγυλοπροσωπη σώμα προς το παχουλο με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κανουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 109α Χριστίνα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα αλλά και λίγο κοιλίτσα με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Βικτόρια ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 Αγάπη ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στην αυχένα και πάνω από το αριστερό στήθος το σύμβολο του άπειρου, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και αυταρχικό

Φυλής 105 νέο Ξένια καστανοξανθη παχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 Σοφία κοκκινομάλλα μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Βαλερία ξανθό γκρανι σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Καλύμνου 48β Πωλινα καστανή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Καλύμνου 48α Όλγα ξανθό γκρανι παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Καλύμνου 36 κλειστό.
Η μπετυ Παρισιού παίζει να είναι το μιλφακι η μπετυ η ψηλή που ήταν στον όροφο τροφωνιου;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.746
Πόντοι
45.465

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.986
Κριτικές
31
Like
26.323
Πόντοι
7.046
Χθες έκανα τη μαλακια της ζωής μου... Είχα όρεξη να ενδώσω στην Εβε και να χαιδεψω λίγο το ερωτευσιμο κορμάκι της. Πάω Περγάμου 1 το πρωι, βλέπω άλλη τσατσά και μια θείτσα εργαζόμενη. Φευγω νομίζοντας ότι θα είναι 2η βαρδια... Ξαναπάω απογευμα και ξανά βλεπω τις ίδιες!! Λέω "Τι έγινε ρε παιδια;;" την ρώτησα για την Εβε και μου έκανε την ανήξερη!!
Φευγοντας λοιπόν από Αχαρνών βλέπω το 85 ξανά με λαμπιονια από έξω!! Ξανά στα παλια λημέρια;; Έψαχνα ποση ωρα παρκαρισμα δεν έβρισκα με τίποτα παρα μόνο όπου ήταν συσσωρευμένοι εγχρωμοι υπόπτοι τυποι... Είχε βραδιάσει κιόλας και δεν ήθελα για ένα ποιοτικο γάμησακι με την Εβε να βρω το αμάξι μου σπασμενο ή ακόμα και κλεμμένο και την έκανα για το σπίτι... Πως τη πατησα έτσι;;; Την αναζήτησα στον νέο οίκο ενώ είχε γυρίσει στον παλιο... Γαμω τη γκαντεμιά μου γαμω!!

(Βέβαια παιζει και το σενάριο να μη δουλευε η Εβε αλλά η Μαίρη αλλά όπως και να'χει τη μαλακια την έκανα... Τεσπα...)
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.247
Κριτικές
4
Like
7.246
Πόντοι
2.586
Γεια σας μόλις έφαγα φόλα από αυτό το κωλοπουτανο την Ντάρια την πιτσιρίκα από Μεταξουργείο.Ο σκοπός που ανοίγω το νήμα αυτό είναι να ενημερώνει ο καθένας, μόλις τρώει την φόλα του από πια κοπέλα και πιο σπιτακι την τρώει, ώστε να προσέχουμε.
Δημοσιεύθηκε μία κριτική για εκείνη και περιμένουμε και άλλη από Dimitrisxxx.. Τί έπαθες;
Πάντως για ενημέρωση φολών κτλπ τα γράφουμε στις κριτικές για τις κοπέλες.

Ήθελα να το γράψω εδώ κ προχθές.
Το πρόβλημα δεν είναι πως η "ενημέρωση για μπουρδέλα" γεμίζει με άσχετα, πάντα γράφαμε κ το κάτι παραπάνω εδώ, κάναμε πλάκα κτλπ.

Γράφονται ελάχιστες κριτικές για μπουρδέλα πλέον σε σχέση με 5 χρόνια πριν ας πούμε. Μπαίνουμε στα προφίλ των οίκων κ βλέπουμε τελευταία κριτική από το 2019, δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Βοηθήστε την κοινότητα εδώ.
 

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα
78
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Δημοσιεύθηκε μία κριτική για εκείνη και περιμένουμε και άλλη από Dimitrisxxx.. Τί έπαθες;
Πάντως για ενημέρωση φολών κτλπ τα γράφουμε στις κριτικές για τις κοπέλες.

Ήθελα να το γράψω εδώ κ προχθές.
Το πρόβλημα δεν είναι πως η "ενημέρωση για μπουρδέλα" γεμίζει με άσχετα, πάντα γράφαμε κ το κάτι παραπάνω εδώ, κάναμε πλάκα κτλπ.

Γράφονται ελάχιστες κριτικές για μπουρδέλα πλέον σε σχέση με 5 χρόνια πριν ας πούμε. Μπαίνουμε στα προφίλ των οίκων κ βλέπουμε τελευταία κριτική από το 2019, δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Βοηθήστε την κοινότητα εδώ.
Έγινε αδερφέ θα αρχίσω να γράφω κριτικές σιγά σιγά ..τίποτα δεν έκανε το παλιοπουτανο λογικά δεν την πηδάγε ο γάμιας της ο Ρουμάνος την τελευταία εβδομάδα και είχε νευρακια.
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.247
Κριτικές
4
Like
7.246
Πόντοι
2.586
Έγινε αδερφέ θα αρχίσω να γράφω κριτικές σιγά σιγά ..τίποτα δεν έκανε το παλιοπουτανο λογικά δεν την πηδάγε ο γάμιας της ο Ρουμάνος την τελευταία εβδομάδα και είχε νευρακια.
Δεν πειράζει, δεν είπα να μην γράψεις τίποτα ούτε προφανώς φταις για την γενικότερη κατάσταση.
Απλά πρέπει όλοι, εκτός από τους γνωστούς να γράφουν καμμία κριτική.
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.018
Πόντοι
10.336
Δημοσιεύθηκε μία κριτική για εκείνη και περιμένουμε και άλλη από Dimitrisxxx.. Τί έπαθες;
Πάντως για ενημέρωση φολών κτλπ τα γράφουμε στις κριτικές για τις κοπέλες.

Ήθελα να το γράψω εδώ κ προχθές.
Το πρόβλημα δεν είναι πως η "ενημέρωση για μπουρδέλα" γεμίζει με άσχετα, πάντα γράφαμε κ το κάτι παραπάνω εδώ, κάναμε πλάκα κτλπ.

Γράφονται ελάχιστες κριτικές για μπουρδέλα πλέον σε σχέση με 5 χρόνια πριν ας πούμε. Μπαίνουμε στα προφίλ των οίκων κ βλέπουμε τελευταία κριτική από το 2019, δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Βοηθήστε την κοινότητα εδώ.
με 4 κριτικες απο το 2013 μεγαλε ειναι λιγο οξυμωρο να κανεις παραπονα για την ελλειψη τους....
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom