Καλησπέρα. Απόψε κατά τις 7 πέρασα μια βόλτα από Φυλής. Τελικά μπήκα στην Φιλιππίδου 11 στο πάνω. Εκεί για δεύτερη φορά συνάντησα την Άννα. Μάλλον πρόκειται για γυφτάκι που ψευδίζει κιόλας. Με διασκέδασε λίγο με τις μαλακίες, αν και δεν είχα και πολλά κέφια λόγω προσωπικών προβλημάτων. Πώς μου ήρθε και τη ρώτησα από πού είναι. Και ενώ το καλοκαίρι μου είπε ότι είναι από την Καλαμάτα, τώρα μου είπε ότι είναι Ελληνοιταλίδα. Εκεί γέλασα.
- Από την Κυψέλη είσαι ;ομορφούλα της λέω.
- Είμαι μισή μισή.
- Α, ωραία. Capisci bene l'italiano? της λέω.
Εκεί να δείτε φάτσα, ύφος. Εγώ τυχαίνει να ξέρω κάποιες φράσεις λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης με Ιταλούς κάποτε. Για μια στιγμή ξεροκατάπιε. Δεν ήξερε τι να πει. Εν τω μεταξύ το είπα μιμούμενος ότι μιλάω άπταιστα Ιταλικά.
Γυρίζει τότε και λέει:
- Εγώ καταλαβαίνω Ιταλικά, αλλά δεν μπορώ να τα μιλήσω.
Εκεί ήταν που μου έφτιαξε το κέφι.
Τελικά βρε παιδιά πέρα από την ικανοποίηση που έχουμε με τις κοπέλες αυτές, έχουν και την πλάκα τους. Εγώ πολλές φορές διασκεδάζω με τις βλακείες που λένε. Και πάνω στο γαμήσι και στην κουβεντούλα που κάνουμε.
Τώρα σε ό,τι αφορά την υπηρεσία; Η πίπα που έκανε η Ιταλίδα από την Κυψέλη ήταν ένα τίποτα. όλο μου τον γαργαλούσε με τη γλώσσα και κανονική πίπα δεν έπαιρνε. Τελικά μου σηκώθηκε και της ζήτησα να την γαμήσω, ήθελα να τελειώνω.
Δεν παραπονιέμαι, ούτε πρόκειται να χαλαστώ με τις χάλια υπηρεσίες από τη γειτόνισσα την "Ιταλίδα". Απλά δεν θα ξαναπάω. Άσε που την επόμενη φορά ποιος ξέρεις από πού θα μας έρθει, από ποια γωνιά της γης...