iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.435
- Πόντοι
- 7.865
https://kanesex.com/erotikes-ypires...naikes/erotiko-se-ksenodoxeio-athina_i1267027 τι είναι αυτή συναγωνιστές;
φιλε μου 5866σελ εχεις ξαναρωτησει και σου απαντησα εγω παλι !!!https://kanesex.com/erotikes-ypires...naikes/erotiko-se-ksenodoxeio-athina_i1267027 τι είναι αυτή συναγωνιστές;
H ίδια είναι;Καλά,ρετάρω και θέλω ρεκτιφιέ και ζυγοστάθμιση....Γενικά όμως πως ήταν.Χοντρή,αδύνατη;Η μουρη τόσο χάλια;φιλε μου 5866σελ εχεις ξαναρωτησει και σου απαντησα εγω παλι !!!![]()
![]()
χαχααα ναι η ιδια ειναι...αδυνατη,κοντη,την μουρη ουτε με σακουλα δεν την σωζει !!!H ίδια είναι;Καλά,ρετάρω και θέλω ρεκτιφιέ και ζυγοστάθμιση....Γενικά όμως πως ήταν.Χοντρή,αδύνατη;Η μουρη τόσο χάλια;
Συναγωνιστά σε ευχαριστω τα μάλλα.χαχααα ναι η ιδια ειναι...αδυνατη,κοντη,την μουρη ουτε με σακουλα δεν την σωζει !!!
Τσιγγανοφερνει ελαφρώς με δόντια περίεργα;χαχααα ναι η ιδια ειναι...αδυνατη,κοντη,την μουρη ουτε με σακουλα δεν την σωζει !!!
Ναι μαλλον για την ιδια λεμε !!!Τσιγγανοφερνει ελαφρώς με δόντια περίεργα;
Εάν ναι είναι γνωστό πρεζόνι δίνει και λωκο, σώμα όμως καλό
Πριν από πολλά χρόνια ίσως.. όταν ξεκίναγα την καριέρα μου κ ήμουν κομάντο χαχαχα!!Ναι μαλλον για την ιδια λεμε !!!
Την εχεις παρει ;
![]()
..Είμαι η Ηλέκτρα 23 ετών 6 9 8 5 0 2 5 6 5 9
6985025659 οτι βλέπεις στις φώτο μου είμαι και από κοντά..23 ετών όμορφη και σέξι..kanesex.com
Τι ξέρουμε;;;
Εγώ φίλε, μια χαρά θα περάσεις.Ποιος δοκίμασε μαύρη γαζέλα....στο Viber παντως που της μίλησα δείχνει ένα καλό επίπεδο.
Ποιος δοκίμασε μαύρη γαζέλα....στο Viber παντως που της μίλησα δείχνει ένα καλό επίπεδο.
Τόσο καλή ε... ενδιαφέρον... ευχαριστώΣταθερές καλές υπηρεσίες όταν έπαιζε στο στούντιο
"Παλια "στο κουρμπετι σε γραφεια, στουντιο και σολο ...εχουν γραφει πολλα εδω μεσα ..προσωπικα εχω θετικοτατη αποψη .Αυτα !!! περιεργο μου φαινεται να μην γνωριζειs φιλε ....πωs και ετσι ??Ποιος δοκίμασε μαύρη γαζέλα....στο Viber παντως που της μίλησα δείχνει ένα καλό επίπεδο.
Μου άρεσε η βανίλια....αλλά όπως λένε ..once you go black, you never go back"Παλια "στο κουρμπετι σε γραφεια, στουντιο και σολο ...εχουν γραφει πολλα εδω μεσα ..προσωπικα εχω θετικοτατη αποψη .Αυτα !!! περιεργο μου φαινεται να μην γνωριζειs φιλε ....πωs και ετσι ??![]()
![]()
Είναι κοντούλα, με όμορφο πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλές υπηρεσίες. Θα περάσεις καλά μην το σκέφτεσαι. Πρώτη φορά την πήρα πριν 2 χρόνια περίπου. Αν θες gf experience είναι ότι πρέπειΠοιος δοκίμασε μαύρη γαζέλα....στο Viber παντως που της μίλησα δείχνει ένα καλό επίπεδο.
GΤο να κάνουνε κανένα εμβόλιο μπααα δεν το βλέπεις ε? Τι να πεις οι Έλληνες είμαστε πολύ εξυπνότεροι από την υπόλοιπη Ευρώπη. Α μάλλον ξεχαστηκα υπάρχουν και εξυπνότεροι. Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι.
Το να κάνουνε κανένα εμβόλιο μπααα δεν το βλέπεις ε? Τι να πεις οι Έλληνες είμαστε πολύ εξυπνότεροι από την υπόλοιπη Ευρώπη. Α μάλλον ξεχαστηκα υπάρχουν και εξυπνότεροι. Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι.
Εγώ πέρασα τέλεια προχθές ότι ήθελα όπως ήθελα γλυκό παιδί θα τη ξαναδωΠοιος δοκίμασε μαύρη γαζέλα....στο Viber παντως που της μίλησα δείχνει ένα καλό επίπεδο.