Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Αζα καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραματα εννοειτε οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να τα δειχνεις αυτα αλλα πλεον ειναι προσωρινος νομος του κρατους τα μετρα δεν εδειξες η δεν εχεις το ενα η το αλλο δε μπαινεις μεσα απλα τα πραματα κανενας δε θα ρισκαρει να φαει καμπανα ουτε για σενα ουτε για μενα ουτε για κανενα
Εγώ μπαίνω και κάνω ότι θέλω,τα υπόλοιπα περί νόμων είναι για τον κωλογερο που μας έχει ζαλίσει εδώ και σε άλλα θρεντ με τους εμβολιασμούς του και τα πιστοποιητικά του

Συνημμένα

• IMG_20211114_220516.jpg
    IMG_20211114_220516.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 38

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Άλλος ένας που την είδε "ο γαμαω και δεν καταλαβαίνω τίποτα να ούμε..."Όταν εξαφανισθεί ο νεοέλληνας με την καφριλα του από αυτήν την χώρα θα ανέβει πολλά επίπεδα αυτή η χώρα.Μεχρι να γίνει αυτό θα έχουμε κάποιους για να γελάμε ενώ αγωνιζομαστε για να σωσουμε ο,τι μπορούμε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Άλλος ένας που την είδε "ο γαμαω και δεν καταλαβαίνω τίποτα να ούμε..."Όταν εξαφανισθεί ο νεοέλληνας με την καφριλα του από αυτήν την χώρα θα ανέβει πολλά επίπεδα αυτή η χώρα.Μεχρι να γίνει αυτό θα έχουμε κάποιους για να γελάμε ενώ αγωνιζομαστε για να σωσουμε ο,τι μπορούμε.
Σώσε τον κωλο σου πρώτα ρε κωλογερε από τον καναπέ και μετά έλα να μιλήσουμε εμβολιασμενο ταγαρι
Σταμάτα να τρως κρατικό σανό,σου έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα

Συνημμένα

• IMG-c58b928160d3246caabcc7b2871bb478-V.jpg
    IMG-c58b928160d3246caabcc7b2871bb478-V.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 57

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Σώσε τον κωλο σου πρώτα ρε κωλογερε από τον καναπέ και μετά έλα να μιλήσουμε εμβολιασμενο ταγαρι
Τα ψεκια κινδυνεύουν 10 φορές παραπάνω...κι εμένα μου αρέσει ο τζόγος αλλά προτιμώ να μπαίνω σε ΠΡΟΠΟτζηδικα για να τζογαρω και όχι στις εντατικές στερώντας έτσι θέση από όσους έχουν πάθει κατι όχι εξαιτίας ηλιθιότητας/άρνησης εμβολιασμού λόγω καπριτσιου αλλά εξαιτίας ατυχήματος ενδεικτικά.Υπαρχουν πρόσφατα περιστατικά όπου ψάχνανε για ώρες εντατική για τραυματίες τροχαίων αλλά πέσανε σε ψεκια...τι χρωστάνε αυτοί;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Τα ψεκια κινδυνεύουν 10 φορές παραπάνω...κι εμένα μου αρέσει ο τζόγος αλλά προτιμώ να μπαίνω σε ΠΡΟΠΟτζηδικα για να τζογαρω και όχι στις εντατικές στερώντας έτσι θέση από όσους έχουν πάθει κατι όχι εξαιτίας ηλιθιότητας/άρνησης εμβολιασμού λόγω καπριτσιου αλλά εξαιτίας ατυχήματος ενδεικτικά.Υπαρχουν πρόσφατα περιστατικά όπου ψάχνανε για ώρες εντατική για τραυματίες τροχαίων αλλά πέσανε σε ψεκια...τι χρωστάνε αυτοί;
Κάνε λίγο μπεεεεεεεε θέλω να δω κάτι
Υ.γ κούρασες, ζήτα ένσημο από τους μοντ κλείνεις 8ωρα εδώ μέσα και ζαλίζεις αρχιδια

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Υ.γ κούρασες, ζήτα ένσημο από τους μοντ κλείνεις 8ωρα εδώ μέσα και ζαλίζεις αρχιδια.
Αν μεγαλώσεις και βάλεις λίγο μυαλό θα καταλάβεις...ΑΝ.

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.150
Πόντοι
361
Τα δεδομένα του Βενιζέλειου στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα οι αριθμοί ασθενών που δηλώνει δεν αποτελεί στατιστικά σημαντικό δείγμα (με την επιστημονική έννοια της στατιστικής σημαντικότητας). Η 4η ΥΠΕ, που μας αφορά πιο άμεσα και δημοσιεύει δεδομένα από μεγαλύτερο αριθμό ασθενών τα δείχνει λίγο διαφορετικά.

https://www.4ype.gr/eikona-nosileion-sta-nosokomeia-tis-4is-ype/

14_11_2021-696x392.jpg

(ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση)

Sorry για το offtopic ...
ps: Το Post γίνεται με μηδενική διάθεση αντιπαράθεσης ...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Επισκεψη τελικα στη Βιολετα. Ομορφουλα αδυνατη με μικρο στηθος που χωραει στη χουφτα. Χαμογελαστη λιγομιλητη κ ηπιων τονων ....σε ολα. Αρκετα καλη πιπα κ για καμποσα λεπτα. Την σταματησα εγω. Ιεραποστολικο....αναποδα απο πανω...αναποδα κανονικα οπου κ ηταν το καλυτερο μιας κ ειχε ωραιο ρυθμο κ δεν σταματουσε. Στα τεσσερα κ τελος. Ολη η φαση γυρω στο 20λεπτο. Αν κ χτυπησε καποιες φορες το κουδουνι δεν εδειξε να δυσανασχετει με τον χρονο. Στο τελος μου ειπε 150 η ωρα δυο εκτονωσεις. Αυτα παιδες.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Εγώ μπαίνω και κάνω ότι θέλω,τα υπόλοιπα περί νόμων είναι για τον κωλογερο που μας έχει ζαλίσει εδώ και σε άλλα θρεντ με τους εμβολιασμούς του και τα πιστοποιητικά του
Πας στα μαγαζια δηλαδη και δε σου ζητανε rapid η πιστοποιητικο εμβολιασμου η και να μην εχεις σε αφηνουν να κατσεις ενω σε ολους τους υπολοιπους μας ζητανε κι αν δεν εχουμε μας διωχνουν πως γκενεν αυτο :think::think::think::think::think::think::think::think:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ρε μεγαλε γι αυτο το λογο το παιζει νομιμος μη φαει την καμπανα κατα τ αλλα στ αρχιδια του
Οπως το ειπες..το παιζει, ειναι ομως;;
Αλλα εγω επειδης δεν θελω να παιζουν με την νοημοσυνη μου τους λεω δεν εμβολιαστηκα και φευγω..στην τελικη χαμενοι αυτοι βγαινουν.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Επισκεψη τελικα στη Βιολετα. Ομορφουλα αδυνατη με μικρο στηθος που χωραει στη χουφτα. Χαμογελαστη λιγομιλητη κ ηπιων τονων ....σε ολα. Αρκετα καλη πιπα κ για καμποσα λεπτα. Την σταματησα εγω. Ιεραποστολικο....αναποδα απο πανω...αναποδα κανονικα οπου κ ηταν το καλυτερο μιας κ ειχε ωραιο ρυθμο κ δεν σταματουσε. Στα τεσσερα κ τελος. Ολη η φαση γυρω στο 20λεπτο. Αν κ χτυπησε καποιες φορες το κουδουνι δεν εδειξε να δυσανασχετει με τον χρονο. Στο τελος μου ειπε 150 η ωρα δυο εκτονωσεις. Αυτα παιδες.
Συναδελφε αυτη απο τον βαρδαρη ειναι η καμια καινουργια?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Υ.γ κούρασες, ζήτα ένσημο από τους μοντ κλείνεις 8ωρα εδώ μέσα και ζαλίζεις αρχιδια
καλα ρε προσπαθεις να βαλεις μυαλο στον χαζουλη;δεν θα κερδισεις,,η βλακεια ειναι ανικητη...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οι κοπέλες που δουλεύουν δλδ είναι εμβολιασμενες όλες?

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
119
Like
18.294
Πόντοι
25.186
Ρε φιλε σοβαρα τωρα
Τους χιλιαδες που πεθαινουν καθε μερα δεν τους βλέπεις παγκοσμιως??

Ποιος ειναι ο σανός δεν καταλαβα?Δεν υπάρχει κορονοιός?Δεν ειναι επικινδυνος?

Τι ακριβως υπάρχει μέσα στο μυαλο των ψεκασμένων?

Ρουμανια Βουλγαρια Βραζιλια Ινδια κλπ δεν βλέπετε?

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει τώρα το πρωί η Έλενα η Ρουμάνα με τα πράσινα μάτια και τις βυζαρες αριστερά από το Medusa;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Συναδελφε αυτη απο τον βαρδαρη ειναι η καμια καινουργια?
Δεν γνωριζω φιλος γιατι απ το καλοκαιρι αρχισα τις επισκεψεις στην πολη. Καποιος παλιος ισως γνωριζει. Αλλα ηλικιακα πανω απο 25 ετσι οπως την ειδα δεν πρεπει να ναι. Εκτος κ αν πεφτω τοσο εξω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Παιδιά αφήστε τη μπουρδολογία και πιάστε τη μπουρδελολογία μιας και αυτό είναι το θέμα μας...

Γιατρός δε γίνεσαι ούτε από το Facebook ούτε από τα βίντεο του youtube. Είναι λίγο πιο σοβαρή υπόθεση η ιατρική απ'όσο θέλουν να πιστεύουν αρκετοί γραφικοί τύποι που ζουν ανάμεσα μας

Ναι το σωστό και το νόμιμο θα ήταν να ζητάνε και στα μπουρδελα,εφόσον είναι και αυτό ένα κομμάτι της διασκέδασης,το απαιτούμενο πιστοποιητικό για να μπεις μέσα.Εμένα δε μου ζήτησαν πουθενά μέχρι σήμερα...

Θα ήθελα όμως όταν μου ζητήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου να ζητήσω κι εγώ να δω το αντίστοιχο της κοπέλας. Έχουν όλες οι κοπέλες ?Δε νομίζω...
Έχουν έστω τα αρνητικά τεστ με τα οποία υποτίθεται πάνε νόμιμα στην εργασία τους ?Δεν το ξέρω...

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καμία καλή επιλογή για το μεσημεράκι σήμερα;

Stories

Νέο!

Stories