You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
συνάδελφοι καλησπέρα,,,,
αφού έκανα σκασιαρχειο από το σπίτι πήγα στις κοπέλες μας.....
δεν είχα πολύ χρόνο στην διάθεση μου οπότε η βόλτα μου ήταν πολύ σύντομη.κατεληξα Φρίξου στο γωνιακό ήταν η Άννα.πλαδαρο κορμί παίρνω το απλό των 30.πιπα μέτρια έως αδιάφορη προκαταρκτικά μηδέν στο 3λεπτο μου λέει θες στα 4; λέω όχι στα 4 έλα κανονικά.βαρουσα κανονικά την λέω βγάλε σουτιέν και μπλούζα να πιάσω βυζιά γιατί δεν θα χύσω έτσι ούτε μέχρι το πρωί...απάντηση δεν τα βγάζω είναι σε άλλο πρόγραμμα το βγάλσιμο ρούχων..καλά λέω γύρνα στα 4 σφυροκόπημα Κανά 10λεπτο σκεφτόμουν αλλά δεν πρόκειται να εχυνα την λέω ξαναγυρνά ιεραποστολικό γιατί δεν θα πάρεις άλλο πελάτη γυρνάει την πιάνω με το ζόρι στήθος έχυσα με το ζόρι και ενώ ακόμη έχυνα με σπρώχνει να βγω έξω.απαραδεκτη καιρό είχα να φάω τέτοια φόλα.ξεχασα να πω πως έβαλε και μισό κιλό αλοιφή να γλιστράει.
αφού έκανα σκασιαρχειο από το σπίτι πήγα στις κοπέλες μας.....
δεν είχα πολύ χρόνο στην διάθεση μου οπότε η βόλτα μου ήταν πολύ σύντομη.κατεληξα Φρίξου στο γωνιακό ήταν η Άννα.πλαδαρο κορμί παίρνω το απλό των 30.πιπα μέτρια έως αδιάφορη προκαταρκτικά μηδέν στο 3λεπτο μου λέει θες στα 4; λέω όχι στα 4 έλα κανονικά.βαρουσα κανονικά την λέω βγάλε σουτιέν και μπλούζα να πιάσω βυζιά γιατί δεν θα χύσω έτσι ούτε μέχρι το πρωί...απάντηση δεν τα βγάζω είναι σε άλλο πρόγραμμα το βγάλσιμο ρούχων..καλά λέω γύρνα στα 4 σφυροκόπημα Κανά 10λεπτο σκεφτόμουν αλλά δεν πρόκειται να εχυνα την λέω ξαναγυρνά ιεραποστολικό γιατί δεν θα πάρεις άλλο πελάτη γυρνάει την πιάνω με το ζόρι στήθος έχυσα με το ζόρι και ενώ ακόμη έχυνα με σπρώχνει να βγω έξω.απαραδεκτη καιρό είχα να φάω τέτοια φόλα.ξεχασα να πω πως έβαλε και μισό κιλό αλοιφή να γλιστράει.
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Η Μαρία η Μολδαβέζα από το Las Vegas σταμάτησε γιατί παντρεύτηκε . Η ενημέρωση ήρθε από το σπιτάκι που δούλευε.Μαγκες ξερει κανεις που χαθηκαν οι συγκεκριμενες ιεροδουλες και αν ξαναρθουν; Αγγελικη η κοντουλα η πρωτη στο γωνιακο το ασπρο και η αλλη η Μαρια η μολδαβεζα στο las vegas.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Νεφέλη;Ξανθιά γύρω στα 40-45;Ενδιαφέρουσα περίπτωση...την θυμάμαι είχα περάσει καλά μαζί της.Απλως μην περιμενετε μαζί της ,όπως με τις πιο πολλές Ελληνίδες,να ζήσετε κάτι απίστευτο όπως με την πλειονότητα των κοριτσιών του Ανατολικού Μπλοκ.Για Ελληνιδα είναι αξιόλογη και περιποιητικη .Τυχαία απογευματινή (κατα 6) βολτα πριν λιγες μερες...
τι απογοητευση ηταν αυτη
στην ερημιτη το μονο θετικο που ειδα, δυο που εδιναν κωλο με 70 (αρα τον επαιρνες και με 60)...μετρια εμφανιση
η μιρελλα, οκ κλασικη αξια με τα συν και πλην της
στο βεγκας βλεπω ενα σκυλι του πολεμου με πολα τατου, δε θυμαμαι ονομα, λεω αυτη θα κανει τα παντα, δε δινει κωλο
στην ουρανου στο τερμα μαλλον η γκιλφ ειρηνη η ξανθια...ποσα ειπαμε δινει για να τη γαμησουμε?
διπλα μια αδιαφορη...με την ωραια τσατσα.
στις βιλλες σοφια (ποσες φορες πια...φτανει) μια πανω στο νταιαμοντ γλυκια αλλα οχι για να πληρωσω. κατω χαμηλα η αφροδιτη με 50....σιγα κοπελα μου...χαλαρωσε...50 απλο, 70 γυμνο...οποιος δινει αυτα τα λεφτα σε αυτη τη μετρια πραγματικα να ντρεπεται.
διπλα στη βιλλα ηταν μια ψηλη μεγαλη σε ηλικια, σωματαρα...σιγουρα δεν ηταν ανθυπασπιστης παλια? και παραδιπλα ενα γλυκο ρωσιδακι (λαουρα?) εκει μονο σκεφτηκα να μπω.
φριξου 14β νομιζω μου ειπε νεφελη...μια μιλφ γεματη...που για οσους θυμουνται ηταν στην κεφαλληνιας....πιο μαλακομπαζο πεθαινεις...που οταν της ελεγες για κωλο σου την ελεγε κιολας.
κοροβαγκου (για να θυμομαστε πως τη λεγαμε οι παλιοι) στο ενα η ροξανα (να δωσω 40 για ροξανα και να πεθανω) και στο διπλα μια μπαστι κυπρια, μετρια στη φατσα, που βγηκε μετα απο 5 λεπτα με υφος αγγαρεια, αν δεν ειναι θυμα τραφικινγκ μαυρο και μονο για το υφος της.
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και ΤΡΑΓΩΔΙΑ για οσους εχουμε ζησει τα σπιτια παλιοτερα.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Πρόλαβε και χώρισε;Ασυμφωνία χαρακτήρων και σεξουαλικών ορμών;Και άλλη φορά τα ίδια λέγανε και μετά από κανένα μήνα δούλευε πάλι εκεί.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Εμενα η τσατσα πριν κανα 2μηνο που χα παει μου χε πει οτι εκανε παιδι και πρεπει να κανουμε λιγο υπομονη τεσπαντων για την κοντουλα την αγγελικη που δουλευε σε ενα γωνιακο ασπρο ξερεις τπτ? Η τσατσα εκει οταν ρωτησα μου ειπε οτι εφυγε Αγγλια, ισχυει κατι τετοιο?Η Μαρία η Μολδαβέζα από το Las Vegas σταμάτησε γιατί παντρεύτηκε . Η ενημέρωση ήρθε από το σπιτάκι που δούλευε.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Η κατάντια του χώρου είναι τέτοια πλέον που αυτή τη στιγμή δουλεύουν 6-7 Ελληνίδες όπως τις γράφει και στο αλλο σάιτΝεφέλη;Ξανθιά γύρω στα 40-45;Ενδιαφέρουσα περίπτωση...την θυμάμαι είχα περάσει καλά μαζί της.Απλως μην περιμενετε μαζί της ,όπως με τις πιο πολλές Ελληνίδες,να ζήσετε κάτι απίστευτο όπως με την πλειονότητα των κοριτσιών του Ανατολικού Μπλοκ.Για Ελληνιδα είναι αξιόλογη και περιποιητικη .
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Μα δεν έχουν ζήτηση...η ποιότητα των υπηρεσιών τους υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Απορω που υπάρχουν τόσες ακόμα...η Νεφέλη τουλάχιστον είναι μια τίμια επιλογή με καλό σοσιαλ time.Η κατάντια του χώρου είναι τέτοια πλέον που αυτή τη στιγμή δουλεύουν 6-7 Ελληνίδες όπως τις γράφει και στο αλλο σάιτ![]()
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.480
- Πόντοι
- 7.095
χωρις καμια παρεξηγηση, αλλα η νεφελη ειναι η χοντρη γειτονισσα που θα επρεπε να δινει χαρτζιλικι για να τη γαμησουν...ελεος με τον ιπποποταμοΜα δεν έχουν ζήτηση...η ποιότητα των υπηρεσιών τους υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Απορω που υπάρχουν τόσες ακόμα...η Νεφέλη τουλάχιστον είναι μια τίμια επιλογή με καλό σοσιαλ time.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Πριν από 7-8 χρόνια όταν την πρωτογνώρισα δεν ήταν έτσι...έχω γράψει και κριτική για αυτήν.Στην Κεφαλληνίας 8 ήταν,σωστά;χωρις καμια παρεξηγηση, αλλα η νεφελη ειναι η χοντρη γειτονισσα που θα επρεπε να δινει χαρτζιλικι για να τη γαμησουν...ελεος με τον ιπποποταμο
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Τελικά πέρασαν πέντε χρόνια από τότε την Νεφέλη .Εκεί που νόμιζα ότι μόνο εγώ πέρασα καλά μαζί της βρήκα θετική κριτική και από τον Μπουχο ο οποίος καλείται ως μάρτυρας υπερασπίσεως της Νεφέλης.Στο θέμα της σωματικής διάπλασης θυμαμαι μια φίλη μου που ήταν μαγνήτης για τα βλέμματα αλλά μετά από μια γυναικολογική επέμβαση "απομαγνητισθηκε" για να το πω κομψά...ίσως κάτι παρόμοιο να συνεβη με την Νεφέλη.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Η Αγγελικη ζει τον ερωτα της. Εντος Ελλάδας σε γειτονικη πολη.Εμενα η τσατσα πριν κανα 2μηνο που χα παει μου χε πει οτι εκανε παιδι και πρεπει να κανουμε λιγο υπομονη τεσπαντων για την κοντουλα την αγγελικη που δουλευε σε ενα γωνιακο ασπρο ξερεις τπτ? Η τσατσα εκει οταν ρωτησα μου ειπε οτι εφυγε Αγγλια, ισχυει κατι τετοιο?
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Χθεσινη βολτα το μεσημερι κατα της 2. Μονο στην Εριμητη πηγα. Απο δεξιά ανοιχτο αυτο διπλα στο λας βεγκας. Μια Βερονικα λεπτη με μαυρο μαλλι συμπαθητικο προσωπο. Θα δοκιμαζα αλλα εφυγα. Καμια εμπειρία καποιος;;
Απεναντι η Μιρελα το γυρισε σε πρωϊ. Διπλα η Λορι. 35+ ισως κ 40αρα, ρουμανα σκυλε προσωπο νορμαλ σωμα με τατουάζ στο πλαϊ απο την μεση μεχρι το μπουτι.
Ωραια πιπα απαλη επιδερμιδα με αφρατο κολαρακι. Περασα καλα. Νομιζω κ παλιοτερα εκανε περασμα απο τα δελα.
Απεναντι η Μιρελα το γυρισε σε πρωϊ. Διπλα η Λορι. 35+ ισως κ 40αρα, ρουμανα σκυλε προσωπο νορμαλ σωμα με τατουάζ στο πλαϊ απο την μεση μεχρι το μπουτι.
Ωραια πιπα απαλη επιδερμιδα με αφρατο κολαρακι. Περασα καλα. Νομιζω κ παλιοτερα εκανε περασμα απο τα δελα.
Alexandros55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
Βόλτα πάλι χθες βράδυ,
villa erotica η undead σουζάνα, δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιο αλλά στο σαλόνι με τρομάζει πάντα, ψηλή και λεπτή σαν σκελετός, ηλικία 50+
godiva η πάολα στο δωμάτιο, την είχα ξαναδεί και ήθελα να τη δοκιμάσω όμως 40 για απλό είπε η τσατσά που δε σκοπεύω να δώσω ποτέ
τα 2 της λιλιάνας κλειστά
στο γωνιακό που ήταν παλιά η σάντρα νικηφόρου με μινωταύρου η ίδια αντιπαθητική φεμινίστρια 30 κάτι αντελίνα, λεπτή μέτριο ύψος μακριά σκούρα μαλλιά με γυαλιά
στο από πάνω κολλητά ήταν μία που την ξέχασα με το που βγήκα, και όνομα και εμφάνιση
απέναντι στο βένους η σάρα και η σόνια, έχουν φώτο στο fg
vegas στο απέναντι της μανταλένας ήταν η ίδια μολδαβέζα αλίνα, ξαναέγραψα για αυτή "σωματότυπος μανταλένας ίσως λίγο ψηλότερη με κάπως μεγαλύτερες πλάτες, είχε μερικά ταττού, πρόσωπο αντιγραφή επικόλληση athena faris"
ερημίτη απέναντι από μεντούσα ήταν η έλενα δωμάτιο και στο άλλο μία καρίνα ή κορίνα, κοντή με πιασίματα / καμπύλες, ωραίο σώμα δε μου φάνηκε αφημένο, μακριά σκούρα μαλλιά και μέτριο πρόσωπο, αυτή τη φορά σε κανένα από τα 2 δεν ρώτησαν για εμβόλιο όμως πριν μπω στης κορίνας άκουσα να κάνει ανάκριση η τσατσά στο σαλόνι κάποιον που λογικά ήθελε να μπει και τελικά έφυγε όπως έμπαινα
μεντούσα η γνωστή μιρέλα, όσες φορές πήγα μαζί της δεν είχα παράπονο, η εμφάνιση με χαλάει πλέον λίγο
στο διπλανό μια καινούργια για εμένα ρουμάνα ιζαμπέλα, νέα με μέτριο ύψος και συμπαθητικό πρόσωπο, σκούρα ίσια μέτριου μήκους μαλλιά, νορμάλ σώμα, τουλάχιστον έτσι μου είχε φανεί στο σαλόνι, θα γράψω κριτική κάποια στιγμή, γενικά βαρεμάρα τελείως στο δωμάτιο, σώμα λες και μεταμορφώθηκε στο δωμάτιο, μετρούσα τις δίπλες στην κοιλιά της όσο προσπαθούσε να μου τον σηκώσει και "i don't speak greece", "no english" οπότε μηδέν κουβέντες γιατί δε μιλάω ρουμανικά
villa erotica η undead σουζάνα, δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιο αλλά στο σαλόνι με τρομάζει πάντα, ψηλή και λεπτή σαν σκελετός, ηλικία 50+
godiva η πάολα στο δωμάτιο, την είχα ξαναδεί και ήθελα να τη δοκιμάσω όμως 40 για απλό είπε η τσατσά που δε σκοπεύω να δώσω ποτέ
τα 2 της λιλιάνας κλειστά
στο γωνιακό που ήταν παλιά η σάντρα νικηφόρου με μινωταύρου η ίδια αντιπαθητική φεμινίστρια 30 κάτι αντελίνα, λεπτή μέτριο ύψος μακριά σκούρα μαλλιά με γυαλιά
στο από πάνω κολλητά ήταν μία που την ξέχασα με το που βγήκα, και όνομα και εμφάνιση
απέναντι στο βένους η σάρα και η σόνια, έχουν φώτο στο fg
vegas στο απέναντι της μανταλένας ήταν η ίδια μολδαβέζα αλίνα, ξαναέγραψα για αυτή "σωματότυπος μανταλένας ίσως λίγο ψηλότερη με κάπως μεγαλύτερες πλάτες, είχε μερικά ταττού, πρόσωπο αντιγραφή επικόλληση athena faris"
ερημίτη απέναντι από μεντούσα ήταν η έλενα δωμάτιο και στο άλλο μία καρίνα ή κορίνα, κοντή με πιασίματα / καμπύλες, ωραίο σώμα δε μου φάνηκε αφημένο, μακριά σκούρα μαλλιά και μέτριο πρόσωπο, αυτή τη φορά σε κανένα από τα 2 δεν ρώτησαν για εμβόλιο όμως πριν μπω στης κορίνας άκουσα να κάνει ανάκριση η τσατσά στο σαλόνι κάποιον που λογικά ήθελε να μπει και τελικά έφυγε όπως έμπαινα
μεντούσα η γνωστή μιρέλα, όσες φορές πήγα μαζί της δεν είχα παράπονο, η εμφάνιση με χαλάει πλέον λίγο
στο διπλανό μια καινούργια για εμένα ρουμάνα ιζαμπέλα, νέα με μέτριο ύψος και συμπαθητικό πρόσωπο, σκούρα ίσια μέτριου μήκους μαλλιά, νορμάλ σώμα, τουλάχιστον έτσι μου είχε φανεί στο σαλόνι, θα γράψω κριτική κάποια στιγμή, γενικά βαρεμάρα τελείως στο δωμάτιο, σώμα λες και μεταμορφώθηκε στο δωμάτιο, μετρούσα τις δίπλες στην κοιλιά της όσο προσπαθούσε να μου τον σηκώσει και "i don't speak greece", "no english" οπότε μηδέν κουβέντες γιατί δε μιλάω ρουμανικά
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.462
- Πόντοι
- 16.746
Ενδέχεται να κάνει καμία κρυφή βιζιτα στο σπίτι της Βασιας! Έτσι πήρε το αυτί μου.Η Αγγελικη ζει τον ερωτα της. Εντος Ελλάδας σε γειτονικη πολη.

Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Εκανε πριν το καλοκαιρι στα δυτικα. Οσο ηταν κλειστα τα μαγαζια. σε ολη την καραντινα δλδη. Τωρα δεν ξερω.Ενδέχεται να κάνει καμία κρυφή βιζιτα στο σπίτι της Βασιας! Έτσι πήρε το αυτί μου.![]()
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Τι λες τωρα? Ποια πολη?Η Αγγελικη ζει τον ερωτα της. Εντος Ελλάδας σε γειτονικη πολη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 214471
Επισκέπτης
Ποια ειναι η Βασια?? Ποσο εγκυρη ειναι αυτη η πηγη?Ενδέχεται να κάνει καμία κρυφή βιζιτα στο σπίτι της Βασιας! Έτσι πήρε το αυτί μου.![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις