You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 203627
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ποια Βίκυ λες τυπε.?Η Βικυ κανει εξαορετικη γλυφοκωλαδα και φαινεταο οτι το γουσταρει
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.303
- Πόντοι
- 5.827
Ναι, εδώ και καμιά βδομάδα έχει εμφανιστεί.Καινούρια είναι αυτή;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.755
- Πόντοι
- 3.436
Ναι έτσι είναι κοντή, ξανθιά αδύνατη αλλά έχει καυλοφατσα..Εσυ που την είδες, τελικά είναι μια κοντή ξανθιά χτικιάρα;
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 156
- Like
- 55.206
- Πόντοι
- 33.423
στανταρακια εχουν ολοι ρε φιλε και ιδιως αυτην την εποχη του κουλοϊου.Αυτό θέλω να σου πώ, οτι οταν θέλεις κάθε φορά να ανακαλύπτεις καινουργιες γκομενες και στέκια , η φόλα ειναι μέσα στο προγραμμα ενω εγώ πχ έχω στανταράκια ειτε σε κοπελες είτε σε σπίτια.
Πρέπει να αποφασίσει ενας μπουρδελιάρης τι θέλει περισσότερο. Να περνάει κάθε φορά καλά και να εστιάζει σε αυτό ;
ή να ανακαλύπτει συνεχώς νέες γκόμενες ; το δευτερο έχει περισσοτερο ρισκο και επιπτώσεις. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Εχω προσέξει κάποιοι πάνε απλά παντού, οταν πάς παντού επειδή απλα σε εξιτάρει το άγνωστο οι φόλες θα ειναι μεσα στο πρόγραμμα.
δε λες κατι νεο το λοιπον.
για τις "καινουριες" σου απαντησα πιο πριν (κινησεις σωματος, εκφραση προσωπου, εμπειρια σου κτλπ).
τιο ρισκο υπαρχει και στις 2 περιπτωσεις, απλα με τα στανταρακια το ποσοστο ειναι ελαχιστο... αλλα υπαρχει και αυτο λογω ανθρωπινου παραγοντα.
η' μηπως δεν εχεις δει που λενε μερικοι οτι, αν και στανταρ και γνωστη για 'Χ' λογο, τους φολιασε η' δεν περασαν καλα ?
και μενα μου εχει τυχει να μην περασω καλα με στανταρακι μου (ειχα και επικοινωνια viber να φανταστεις).
ο λογος ?
απλα δεν ηταν στη μερα της.
πηγα την επομενη και ολα μια χαρα.
μη λεμε πραγματα αυτονοητα και λογικα εν μερει, γιατι ειναι τζαμπα μελανι πιστευω.
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.835
- Πόντοι
- 7.185
αν μπορείς να έχεις μονίμως κλειστά τα μάτια (έτσι κι αλίως νομίζω πως πάντα δουλεύει με σχεδόν ανύπαρκτο φωτισμό) και να έχεις ισχυρή φαντασία, να φέρνεις στο μυαλό σου ότι πηδάς κάποιο από τα σκελετικά μοντέλα του GNTM σε πράγματα που άλλες δεν προσφέρουν.
πολύ καλή για τσατσά ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ για οτιδήποτε άλλο
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 12.026
- Πόντοι
- 19.485
δεν λέει μια η συγκεκριμένη, καλώς ή κακώς από μια ηλικία και έπειτα δεν στεριώνεις σε καμία δουλειά!αν μπορείς να έχεις μονίμως κλειστά τα μάτια (έτσι κι αλίως νομίζω πως πάντα δουλεύει με σχεδόν ανύπαρκτο φωτισμό) και να έχεις ισχυρή φαντασία, να φέρνεις στο μυαλό σου ότι πηδάς κάποιο από τα σκελετικά μοντέλα του GNTM σε πράγματα που άλλες δεν προσφέρουν.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 266.486
- Πόντοι
- 46.232
έχω γράψει στην ενημέρωση μου κοντή ξανθιά πολύ λεπτή με ωραίο πρόσωπο και μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτιΕσυ που την είδες, τελικά είναι μια κοντή ξανθιά χτικιάρα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 266.486
- Πόντοι
- 46.232
Σχεδόν μήνα, πρώτη φορά τη πέτυχα 22/9 και την ανέφερα σε ενημέρωση μου , βέβαια είχε ξαναδουλεψει πριν τη πρώτη καραντίναΝαι, εδώ και καμιά βδομάδα έχει εμφανιστεί.
Τελευταία τροποποίηση:
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.303
- Πόντοι
- 5.827
Α οκ, στο ίδιο μαγαζί;Σχεδόν μήνα, πρώτη φορά τη πέτυχα 22/9 και την ανέφερα σε ενημέρωση μου , βέβαια είχε ξαναδουλεψει πριν τη πρώτη καραντίνα
Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 50
- Like
- 5.680
- Πόντοι
- 3.491
Το δεκάρικο που είχα στο πορτοφόλι ήταν για βενζίνη. Μετά θυμήθηκα ότι έχω καιρό να γαμησω την Τατιάνα στο Ι. 1Γ .
Ας περιμένει η βενζίνη σκέφτομαι για 2 μέρες ακόμη ,την παλεύω.
Πήγα , δεν ήταν και πέρασα με μια κοντή με πεσμένα βυζιά Τάνια , ψιλοάθλια , αλλά η τσατσά είπε : η κοπέλα βγαίνει μόνη της από δωμάτιο , δεν χτυπάμε πόρτα.
Το έδωσα , πέρασα διότι ήταν πρισμενοι οι φίλοι κάτω.
Γέλασα πάντως , ομολογώ.
Μου θύμισε "περιποίηση 80's" .
Ούτε καν η κοντή ? .
Κάποια προσπάθεια στην ακα πίπα και τέλος.
Καποτα 2 στάσεις χύσιμο/ανακούφιση , γειά σας !
Βαριόμουν να πάω αλλού .
Χύσιμο και προπόνηση ?️
Καλή συνέχεια Κύριοι
υγ: ακόμη γελάω με την κοντή ?
Ας περιμένει η βενζίνη σκέφτομαι για 2 μέρες ακόμη ,την παλεύω.
Πήγα , δεν ήταν και πέρασα με μια κοντή με πεσμένα βυζιά Τάνια , ψιλοάθλια , αλλά η τσατσά είπε : η κοπέλα βγαίνει μόνη της από δωμάτιο , δεν χτυπάμε πόρτα.
Το έδωσα , πέρασα διότι ήταν πρισμενοι οι φίλοι κάτω.
Γέλασα πάντως , ομολογώ.
Μου θύμισε "περιποίηση 80's" .
Ούτε καν η κοντή ? .
Κάποια προσπάθεια στην ακα πίπα και τέλος.
Καποτα 2 στάσεις χύσιμο/ανακούφιση , γειά σας !
Βαριόμουν να πάω αλλού .
Χύσιμο και προπόνηση ?️
Καλή συνέχεια Κύριοι
υγ: ακόμη γελάω με την κοντή ?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.303
- Πόντοι
- 5.827
Ο Tony είχε γράψει για μια Ίνγκα στο πάνω.ξέρουμε τι παίζει λιοσίων ανω και κάτω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
73 α και β
Το κάνει.
τι βάρδια την βρίσκουμε; ώρες;Αν πετύχεις Ιζαμπέλα στα Φώκαιας 17-19 Ρώτα την.. μπορεί και να κάνει
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 217
- Like
- 13.505
- Πόντοι
- 31.618
Κολωνού 15 στο βάθος δεξιά.
Όνομα: Ναταλί
Κοντουλα ξανθούλα με ορεο Κόλο αβυζη.
Ψυλοξινη χορης πολλά χαμόγελα και διάθεση.πιπα μέτρια καλουτσικη.κολαρακι απαλό ζεστό που χαιδευα ενός με τσιμπουκονε.στο ιεραποστολικό δεν μπορούσα τα ξινισμενα μούτρα της και σινεχισαι στο πισοκολιτο,όπου δεν κλέβει και στινεται καλά και τον τροει.χορις βιασύνη πρεσαρα για ώρα χορις να δισανασχετει.καποια στιγμή και ενός βογκαγε καυλοτικα τις χάιδεψα τα μαλλιά και το σβέρκο όπου και δισανασχετισε και μου ζιτησε ευγενικά να σταματήσω.μετα σινεχισαι μέχρι το τέλος χορις χτιπιμα πόρτας και χορις να πει λέξη.
Ψιλό έγκριση ,αν δεν έχεις μεγάλες απετισεις και θες ένα στα γρήγορα.
Όνομα: Ναταλί
Κοντουλα ξανθούλα με ορεο Κόλο αβυζη.
Ψυλοξινη χορης πολλά χαμόγελα και διάθεση.πιπα μέτρια καλουτσικη.κολαρακι απαλό ζεστό που χαιδευα ενός με τσιμπουκονε.στο ιεραποστολικό δεν μπορούσα τα ξινισμενα μούτρα της και σινεχισαι στο πισοκολιτο,όπου δεν κλέβει και στινεται καλά και τον τροει.χορις βιασύνη πρεσαρα για ώρα χορις να δισανασχετει.καποια στιγμή και ενός βογκαγε καυλοτικα τις χάιδεψα τα μαλλιά και το σβέρκο όπου και δισανασχετισε και μου ζιτησε ευγενικά να σταματήσω.μετα σινεχισαι μέχρι το τέλος χορις χτιπιμα πόρτας και χορις να πει λέξη.
Ψιλό έγκριση ,αν δεν έχεις μεγάλες απετισεις και θες ένα στα γρήγορα.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.745
- Πόντοι
- 2.836
Έχω να πάω μαζί της 2 μήνες. Ήταν πρωινή βάρδια.τι βάρδια την βρίσκουμε; ώρες;
n.smirni76